Astrologinė prognozė kovo 27– balandžio 2 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 27– BALANDŽIO 2 D.

  • 0

AVINAS

Galite būti ypač nekantrūs – norėsis iš karto pasiekti rezultatų. Gali būti naudingos visos drastiškos ir rizikingos situacijos. Tapsite aktyvesni, pajusite galingą energijos antplūdį, padidės fizinis patrauklumas. Tai metas, kai galėsite daug išmokti ir įgyti naudingų įgūdžių. Galite užmegzti romantiškus santykius.

JAUTIS

Galite netikėtai įsimylėti, tačiau norėsis slėpti savo jausmus. Tai išties yra geriausia – realiame gyvenime susidūrę su savo idealu ir neradę jame visų dorybių, kurių tikitės, galite nusivilti iki širdies gelmių. Patariama atlikti meditacines praktikas, klausytis gražios muzikos, skaityti mėgstamus eilėraščius.

DVYNIAI

Galima romantiška pažints su žmogumi, kurio praeityje yra kažkokia paslaptis. Jei jausitės laisvi nuo bet kokių įsipareigojimų, jums patiks bendrauti su draugais ir dalyvauti jų reikaluose. Aplinkiniai jus užjaus ir visokeriopai palaikys. Turėsite daug idėjų ir kursite planus, kaip jas įgyvendinti, kaip aktyviai dalyvauti viešajame gyvenime.

VĖŽYS

Vienišiai gali tikėtis lemtingos pažinties, tačiau santuokos šiuo metu vargu ar galima tikėtis. Gerų dividendų galima gauti iš verslo, iš kai kurių finansinių sandorių. Stenkitės niekam neskolinti pinigų – grąžos teks laukti ilgai. Šiuo didelio aktyvumo metu siekite tikslo demonstruodami didelį darbingumą ir puikią sveikatą.

LIŪTAS

Galiote užmegzti romantišką pažintį kelionėje ar romaną su kitos tautybės, rasės, kultūros žmogumi. Meilės reikalai šiuo laikotarpiu gali padėti jūsų profesiniam tobulėjimui. Galbūt jūsų mylimasis ar sutuoktinis padės jums gauti pelningesnį darbą ar imsitės bendros veiklos. Gali kilti naujų idėjų, į kurias bandysite įtraukti ir draugus.

MERGELĖ

Karjeros ir pasiekimų laikotarpis. Jūsų kūnas sugebės atlaikyti gyvenimo iššūkius. Su nervine įtampa bus lengviau susidoroti sportuojant. Galbūt draugas įtikins užsiimti kokia nors nauja fizine veikla. Eksperimentas jums pasirodys įdomus. Gali pasisekti tvarkant reikalus, kur reikalingi aukšti intelektiniai gebėjimai ir guvus protas.

SVARSTYKLĖS

Svarbiausi bus įvykiai, susiję su jūsų sielos draugu, šeimos gyvenimu ar artimais draugais. Santykiams teks skirti ypatingą dėmesį. Palankiai klostysis reikalai, susiję su viskuo, į ką gali būti įtraukti svetimi pinigai. Rekomenduojama atlikti rytietiškos gimnastikos, galbūt kvėpavimo pratimų. Dabar jie bus ypač naudingi jūsų organizmui.

SKORPIONAS

Norėsis užsiimti bet kokia fizine veikla, galinčia pakutenti nervus. Būkite atsargūs ir atidūs: per didelės apkrovos gali pakenkti sveikatai. Stenkitės išvengti streso ir gerai išsimiegoti. Tuomet visi keliai jums bus atviri. Turėsite daug galimybių, tereikia jų nepraleisti, aktyviai veikti ir siekti tik kilnių tikslų.

ŠAULYS

Norėsis eiti į teatrus, koncertus, restoranus ir kitaip pramogauti. Galima lengvabūdiška pažintis, meilės romanas. Būkite atsargūs – greičiausiai žmogus, iš kurio daug tikitės, to nevertas ir tik bando jumis pasinaudoti. Jei jau esate užmezgę santykius, galite būti patenkinti – žvaigždės žada abipusę meilę.

OŽIARAGIS

Geras laikas remontuoti namą, kuriame gyvenate. Kai kam staiga teks prisiimti šeimos galvos pareigas ar rūpintis vyresniu ar jaunesniu giminaičiu. Daug bendrausite su draugais, tad bus pramogų ir nuotykių. Stenkitės apskaičiuoti savo finansus: gali tekti nemažai išleisti dovanoms ir malonumams. Galbūt norėsite dalyvauti kolektyviniame projekte.

VANDENIS

Jūsų šeimos laimei ir materialinei gerovei dabar niekas negresia. Seksis darbe. Tarp kolegų galite užsitarnauti profesionalo reputaciją, vadovybė įvertins jūsų pastangas. Kai kurių laukia geros naujienos, įdomios pažintys. Naudinga būtų trumpų atostogų išvykti į šiltus kraštus, kad galėtumėte atsikratyti žiemos nuovargio.

ŽUVYS

Turėsite daug progų smagiai ir maloniai fizinei veiklai. Seksis viskas, kas susiję su ilgomis kelionėmis, nuotykiais. Pajamų dabar galite gauti pasitelkę intelektinius sugebėjimus, fantaziją ir vaizduotę. Galite užsiimti rašymo, leidybos ir vertimo veikla, užimti administracines pareigas, nerti į politiką. Palanku parduoti ar pirkti butą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS