Astrologinė prognozė kovo 20–26 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 20–26 D.

AVINAS

Galėsite lengvai išeiti iš bet kokios keblios padėties ar rasti sudėtingos problemos sprendimą. Bus ypač lengva bendrauti su aplinkiniais, derybų metu surasite reikiamų argumentų, kad įtikintumėte pašnekovą, todėl pavyks sudaryti kelis pelningus sandorius. Jūsų pajamos dėl pakelto atlyginimo ar papildomo uždarbio gali kažkiek padidėti, tačiau padidės ir išlaidos.

JAUTIS

Kils susidomėjimas mokymusi, tad užsirašykite į kursus ar seminarus, dalyvaukite įvairiose ekskursijose. Bus galimybių daug ką suplanuoto įgyvendinti tiek profesinėje, tiek asmeninėje srityje. Tikrai turėsite kuo didžiuotis. Norėsis užmegzti slaptą meilės romaną. Įvertinkite galimus padarinius: susiklosčius nepalankioms aplinkybėms, galite prarasti mylimą žmogų.

DVYNIAI

Galite generuoti nesuprantamas ir originalias idėjas, suvokti didelį kiekį informacijos. Tai geras metas studijuoti, pradėti bendrą verslą ar įsilieti į vieno iš savo draugų ar verslo partnerių verslą. Jūsų laukia sėkmė ir darbo srityje. Laikas ypač sėkmingas sekretorėms, įdarbinimo vadybininkams, medicinos darbuotojams, vairuotojams ir logistikos specialistams.

VĖŽYS

Turėtumėte būti ypač atidūs savo sveikatai. Iki kovo 25 d. galite atlikti vieną iš rytietiškų praktikų, kurios ne tik gydo kūną, bet ir skirtos dvasiškai tobulėti. Tai jums aktualu.  Būsite dėmesio centre, priimkite pagyrimus ir klausykitės komplimentų. Tinkamas metas pirkti loterijos bilietą. Dabar jums gali pasisekti tiek žaidime, tiek meilės srityje.

LIŪTAS

Sėkmė šiuo metu tiesiogiai priklausys nuo to, kokia greita ir tiksli bus jūsų reakcija. Turėsite daug galimybių, svarbiausia jų nepražiopsoti. Stenkitės nesiblaškyti ir sutelkti dėmesį į vieną dalyką. Vieniši gali sutikti žmogų, su kuriuo atras nepaprastą interesų bendrumą. Galėsite išsikalbėti apie viską, kas jus domina, ir jis išsakys panašią nuomonę apie viską.

MERGELĖ

Galite tapti jautresni, pažeidžiamesni, aštriau reaguoti į jums adresuotas pastabas ar juokelius. Flirtą galite suvokti kaip nepagarbą. Jums dabar labai svarbu, kad jūsų vyriškos ar moteriškos dorybės būtų ne tik pastebimos, bet ir labai vertinamos. Gerų pajamų galite gauti iš verslo ir įvairių finansinių sandorių, ypač su užsienio partneriais.

SVARSTYKLĖS

Turėsite stabilias pajamas, pagerės finansinė padėtis. Viskas, ką darysite iki mėnesio pabaigos, atneš pelno. Tai palankus metas investicijoms ir finansinėms operacijoms. Svarbiausia parodyti atkaklumą, ištvermę ir kantrybę. Kai kurie galės rasti asmeninę ir šeiminę laimę. Galimas laimingas susitikimas su būsimu vyru arba santuokos registracija.

SKORPIONAS

Pramogos liks už borto, teks panirti į darbą: skambinti, sudaryti grafikus, surinkti reikiamą informaciją, rašyti pažymas ir pildyti dokumentus. Galite pradėti mokyti naujai priimtus nepatyrusius darbuotojus. Labai palanku sudaryti santuoką ar bent jau paskelbti sužadėtuves. Jūsų jausmingumas padidės, dabar ypač norėsis  bendrauti su mylimaisiais, praleisti drauge kuo daugiau laiko.

ŠAULYS

Teks spręsti su namais ir šeima susijusius klausimus. Galbūt įvyks kažkas, kas privers didžiuotis savo šeima. Namuose vyraus ruošos darbai, šiek tiek nustumdami į šalį visas kitas jūsų gyvenimo problemas. Nuojauta naujiems pajamų šaltiniams dabar padidės, todėl tikėtini pelningi sandoriai, sudėtingų schemų naudojimas, tačiau jūsų pajamų šaltiniai kitiems turi likti paslaptis.

OŽIARAGIS

Aplinkiniams galite pasirodyti dviprasmiški – gal dėl savo sprendimo prisijungti prie kažkokios veiklos, o gal dėl slapto romano. Beje, tikėtina, kad jis greitai baigsis. Pasistenkite tinkamai pasirinkti ir praleisti daugiau laiko su žmonėmis, kurie jums tikrai patinka, o ne slegia. Atėjo laikas įsigyti tai, apie ką seniai svajojote, – naują automobilį ar kompiuterį.

VANDENIS

Jei nesate patenkinti savo finansine padėtimi, turėsite galimybių tai pakeisti į gerąją pusę. Atsiras daug galimybių – tereikia tinkamai jomis pasinaudoti. Laikas puikus deryboms, gamybiniams susitikimams, planams kurti ir svarbiems sprendimams priimti. Informaciją galėsite rasti be pastangų, kartais užteks tiesiog tinkamai suformuluoti klausimą ir pateikti reikiamam asmeniui.

ŽUVYS

Spręsdami kai kuriuos klausimus turėsite pademonstruoti charakterio ir dvasios tvirtumą. Neturėsite laiko sklandyti debesyse – laikas nusileisti į žemę ir rūpintis kasdienės duonos klausimais. Jei dabar ieškote naujo, pelningesnio darbo, paprašykite draugų ar artimųjų pagalbos. Gerų pajamų gali atnešti tarpininkavimo paslaugos ar intelektualinė veikla.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

A

idijotiška foto

SUSIJUSIOS NAUJIENOS