Astrologinė prognozė kovo 28–balandžio 3 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 28–BALANDŽIO 3 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje neblogai seksis, jeigu pasistengsite ir gebėsite bendradarbiauti. Kai kurie dalykai gali pakrypti jūsų naudai. Kita vertus, nelabai suvoksite, kas jums būtų geriausia. Savaitės viduryje tikriausiai vengsite bet kokios atsakomybės. Prieš savaitgalį prasidės jaunatis ir tai jau skatins kurti naujus planus, aktyviau veikti.

JAUTIS

Kils noras keisti darbą ar gyvenimo būdą. Gali būti tikrinama jūsų kompetencija, jei ketinate sudaryti darbo sutartį. Atsargiai elkitės su technika, ugnimi. Tam tikra prasme šiuo metu galėsite geriau pažinti draugus ir išsiaiškinti savo jausmus jų atžvilgiu, įvertinti savo vietą kolektyve. Saugokite paslaptis, venkite intrigų. Tai ypač svarbu prasidedant jaunačiai.

DVYNIAI

Kalbos suksis apie užsienį, keliones, toli esančius pažįstamus, tarptautinius renginius ir aktualijas. Galite sunerimti dėl nekokių naujienų. Pavojai tykos kelyje. Regis, jums teks įtemptai dirbti. Susidorosite, tačiau lengva nebus. Vykite šalin negatyvias mintis ir nuostatas. Tai ypač svarbu prasidedant jaunačiai. Savaitgalį gerai pailsėkite, sukaupkite energijos.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje pravartu tvarkyti teisinius, finansinius reikalus. Atkreipkite dėmesį, ar ko nors nereikia pratęsti, apmokėti, deklaruoti. Gali būti tikrinama jūsų finansinė situacija, jeigu norite gauti kreditą, paskolą. Vis labiau galvosite apie keliones, renginius. Jei baigiasi terminas kažkur apsilankyti, ką nors užsisakyti, skubėsite tai atlikti.

LIŪTAS

Bus aktualūs skolų, mokesčių, tarpininkavimo, partnerystės klausimai. Išsiaiškinkite painius teisinius niuansus, sudaromų sutarčių sąlygas. Nuo savaitės vidurio teks peržiūrėti kai kuriuos ryšius. Galbūt su kažkuo teks atsisveikinti, nutraukti sutartį ar iš naujo derėtis ir pratęsti, pakeitus kai kurias sąlygas. Savaitgalis poilsio nežada.

MERGELĖ

Stiprės susirūpinimas profesine, finansine situacija. Negalėsite atsikratyti apnikusio nerimo ir dėl sveikatos, šeimos saugumo. Vis dėlto tai neblogas laikas visuomeninei, socialinei, meninei veiklai, diplomatiniams susitikimams. Neskubėkite iš naujo įsipareigoti, kol nesutvarkėte senų reikalų. Nuo savaitės vidurio galite išgirsti reikšmingų pasiūlymų.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžia turėtų būti lyg ir nebloga. Ir dirbti norėsis, ir veiklos bus, ir išmonės. Netikėtai galite aptikti savyje arba savo vaikuose ypatingų savybių, talentų. Vis dėlto bendra arba asmeninė situacija jums neduos ramybės. Tai gali būti sveikatos sutrikimas, stringantys darbai. Nuo savaitės vidurio neišvengsite įtampos, jeigu reikia skubiai užbaigti tam tikrą darbą, įvykdyti užsakymą.

SKORPIONAS

Jei su šeima ir giminaičiais derinsite interesus, nesipyksite dėl smulkmenų ir pinigų, savaitės pradžia bus nebloga. Neprovokuokite agresijos, saugokitės ugnies. Daug dėmesio pareikalaus vaikai. Jeigu sukatės pramogų sferoje, vykdote kūrybinius projektus, teks dar sparčiau suktis, nes privalote viską atlikti laiku. Nuo savaitės vidurio būsite gana populiarūs.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje turėsite reikalų, susijusių su netolimomis kelionėmis, transportu, žiniasklaida, giminaičiais, senais draugais. Galite gauti atlygį, sulaukti labai svarbios informacijos. Vis dėlto neplanuokite nebūtinų viešnagių ir išvykų. Venkite bendrauti su tais, kurie provokuoja nemalonias scenas. Po darbo būkite namuose ir puoselėkite šeimos židinį.

OŽIARAGIS

Komercinė nuojauta, praktiškumas jums leis pagerinti materialinę padėtį. Kita vertus, ir išlaidų gali padaugėti. Venkite spontaniškai rizikuoti. Informacijos, mokymų, logistikos srityse darbuositės išsijuosę, jeigu tai jūsų veiklos sritys. Jei yra galimybių, pravartu pasirūpinti savo aplinkos komfortu. Būkite pakantesni artimam žmogui.

VANDENIS

Nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų. Konfidencialia informacija naudokitės tyliai. Daug laiko ir jėgų reikalaujančių darbų nė nepradėkite – neužteks ūpo. Palanku imtis neatidėliotinų verslo reikalų, apsvarstyti tiekimo ar nekilnojamojo turto problemą. Prieš savaitgalį jaunatį pasitikite taikiai bendraudami.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje derėtų pagalvoti apie sielą, atsikratyti negatyvaus požiūrio į gyvenimą ir žmones. Tęskite seniau pradėtus darbus, neskubėkite imtis naujų. Galbūt turėsite reikalų su ligoninėmis, labdara. Jums būtina aiškiai suvokti, kas šiuo metu yra svarbiausia, kokia yra jūsų pareiga, ir tuomet atsiriboti nuo antraeilių dalykų. Įsiklausykite, ką kužda intuicija.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS