Astrologinė prognozė lapkričio 2-8 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LAPKRIČIO 2-8 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje būsite nusiteikę bendrauti, viskuo domėtis. Skirsite laiko įvairiems smulkiems reikalams, mokymuisi, informacijos tvarkymui. Kita vertus, lengva paskleisti gandus, jeigu gautos informacijos nepatikrinsite. Nuo savaitės vidurio teks nukreipti dėmesį į šeiminius rūpesčius, artimųjų problemas. Savaitgalį norai viršys galimybes, o pagundos bus svarbesnės už ramybę ir saugumą. Verčiau pasaugokite save, o ypač vaikus.

JAUTIS

Šią savaitę mintys ir kalbos dažnai suksis apie politiką, pareigas, verslą, pinigus. Galite gauti ir abejotiną pasiūlymą, kuriam sunku atsispirti. Nuo jūsų elgesio su kitais žmonėmis labai priklausys ir bendra nuotaika, ir galimybės. Gali būti, kad nerimausite dėl mokymosi ar kitokių su informacija susijusių reikalų, numatomų atsiskaitymų, žinių patikrinimo. Savaitgalį jūsų dėmesį glemšis buitis, šeima.

DVYNIAI

Šią savaitę jums nesinorės sėdėti be darbo, tačiau gali tekti riboti kai kurias veiklas dėl karantino ar kitų priežasčių. Regis, daugiau rūpesčių kels vaikai. Turbūt nekantrausite, jeigu laukiate žinių iš gydymo įstaigos, kitos institucijos, užsienio. Įmanomas netikėtumas, kuris išmuš iš pusiausvyros, privers rizikuoti. Savaitės pabaigoje labai domėsitės žiniasklaidos naujienomis. Galbūt patys ruošite publikaciją, interviu, mokysitės ir pan.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje jūsų galvoje kirbės realūs ir nerealūs sumanymai, sustiprės intuicija, meninis įkvėpimas. Tačiau jūsų sveikata bus lengvai pažeidžiama, derėtų ypač saugotis infekcijų, apsinuodijimo. Sunegalavimas gali sulaikyti nuo to, ką suplanavote. Įtampos gali kilti dėl nuomonių, vertybių skirtumo bendraujant su artimos aplinkos žmonėmis. Savaitgalį domins pinigų, verslo, nekilnojamojo turto, komforto namuose klausimai.

LIŪTAS

Šią savaitę tikėtini įdomūs susitikimai, interviu. Palanku aptarti projektus, aiškintis įvairius klausimus. Kai kuriuos jūsų siekius keis nauji norai, optimizmą žadins kūrybinis įkvėpimas arba susižavėjimas. Antroje savaitės pusėje jau pravartu stabtelėti ir susimąstyti, prieš žengiant svarbų žingsnį. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės. Galbūt vargins prastesnė savijauta, pasireikš infekcijos ar peršalimo simptomai.

MERGELĖ

Šią savaitę profesinėje veikloje, versle gali būti siūlomos arba priverstinai taikomos permainos. Kažkas gali užstrigti nebespėjus atlikti to, kas iš tiesų svarbu. Dėl to galbūt daugiau naršysite internete, nei konkrečiai dirbsite. Kita vertus, mokytis, kurti veikiausiai niekas netrukdys. Savaitės antroje pusėje stenkitės neprarasti savitvardos bandydami susitarti su kitais dėl jums aktualių dalykų. Savaitgalis nepalankus sveikatai, pasisaugokite.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę tikėtini realūs ar virtualieji kontaktai su kultūros, švietimo veikėjais, politikais. Turbūt teks pasukti galvą, kaip laiku ir tinkamai įvykdyti rimtą įsipareigojimą, parengti mokslinį darbą, ataskaitą ar pan. Gali būti, kad kartu susidorosite ir su finansine problema. Antroje savaitės pusėje stokosite emocinės pusiausvyros, kantrybės. Iš artimo žmogaus turbūt sulauksite piktų priekaištų dėl savo polėkio.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje sugebėsite susikoncentruoti, įsiskverbti į esmę tiek dirbdami, tiek bendraudami. Regis, jums parūps informacija apie mokesčius, paskolas, finansų politiką. Gali išryškėti jūsų komercinė uoslė. Kita vertus, nerimo kels sveikata. Galbūt su įtampa lauksite kažkokio atsakymo, rezultatų. Šiuo metu jums labai svarbu pasitikėti savimi ir nebijoti permainų. Savaitgalį būsite kažkuo rimtai susirūpinę, tarsi turėtumėte daug nelengvo darbo.

ŠAULYS

Šia savaitę tikėtini svarbūs dalykiniai ir asmeniniai pokalbiai. Galbūt mėginsite tartis dėl bendradarbiavimo, tarpininkavimo, derėtis, ieškoti kompromiso, sudaryti sutartis. Regis, bus svarbu sureguliuoti verslo, paskolų, draudimo reikalus. Jums išties gali pavykti. Jei pabandysite įgelti dominančiam žmogui, tikslas bus pasiektas, bet laukia nepavydėtinas atoveiksmis. Savaitgalis nepalankus tolimesnėms išvykoms.

OŽIARAGIS

Šią savaitę galite nemažai nuveikti, jei imsitės svarbių darbų, ieškosite reikalingų tiekėjų, prekių, informacijos apie rūpimas paslaugas. Tai, dėl ko pavyks susitarti, tikriausiai atneš naudos. Regis, šiokių tokių problemų sukels sveikatos problema arba nesusikalbėjimas su kolega, klientu ar su kažkuo iš artimųjų. Įvairiai gali pakrypti jūsų santykiai tiek su kolegomis, tiek su antrąja puse. Pravartu derinti interesus, būti lankstesniems.

VANDENIS

Šią savaitę didelę vertę jums turės romantiški jausmai, intelektinis ir kūrybinis įkvėpimas, bendravimas su vaikais. Pokalbiai su geranoriškai nusiteikusiais aplinkiniais suteiks džiaugsmo, pasitikėjimo savimi. Galbūt savaitei įpusėjus paaiškės, kad turite daug neatliktų darbų. Patartina susidaryti konkretų darbų planą ir jo laikytis. Regis, nerimo signalų sukels sveikata. Savaitgalį tikėtini išgyvenimai, susiję su šeima, partneryste.

ŽUVYS

Šią savaitę geriausiai jausitės namuose, su šeima, vaikais. Galite išleisti nemažai pinigų, kad patenkintumėte jų ar savo poreikius. Nuosavybės, nuomos reikalai turėtų spręstis neblogai. Kita vertus, jums nelabai seksis būti racionaliems ir konkretiems. Kur kas paprasčiau atrodys manipuliuoti, aptakiai žadėti. Tikėtinas kūrybinis įkvėpimas. Seksis daryti įspūdį aplinkiniams. Savaitgalį gali tekti rimtai pasirūpinti artimo žmogaus arba savo sveikata.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

yja

kiek astrologų tiek horoskopu. Kuriuo tikėt?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS