Astrologinė prognozė lapkričio 21–27 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LAPKRIČIO 21–27 D.

AVINAS

Marso atbulinis judėjimas gali tapti nestabilumo ir gausybės permainų priežastimi. Galimi drastiški sprendimai ir drąsūs poelgiai. Nebūtinai turėsite plaukti prieš srovę: galite puikiai prisitaikyti prie aplinkybių. Nežiūrint į tai, kad labiausiai jums patinka pastovumas, žvaigždės pataria nebijoti permainų, nes tik jos atvers naujų perspektyvų.

JAUTIS

Uranas skatins konstruktyviai spręsti profesines ir asmenines problemas. Galite susidurti su nesėkmėmis ar nusivylimais, tad geriau iš anksto pasistenkite nusiimti rožinius akinius ir žiūrėti realybei į akis. Asmeninis gyvenimas, deja, ne jūsų rankose. Tačiau su sprendimais geriau nedelskite – mažiausias vėlavimas gali privesti prie pralaimėjimo ir nesėkmės.

DVYNIAI

Merkurijus padės sureguliuoti finansines problemas, tačiau pasiekimų įtvirtinimo klausimais dar reikės padirbėti. Įvykiai eis savo vaga be jūsų įsikišimo. Nepakenktų gerai pailsėti, pasisemti jėgų būsimiems darbams. Su mylimuoju būkite atviresni, kad jam ar jai nepasirodytų, jog turite ką slėpti. Dabar palanku savo energiją naudoti naujoms žinioms įgyti ar hobiui.

VĖŽYS

Jupiteris turės įtakos problemoms, susijusioms su finansais, ir kaip reikiant išklibins gyvenimo stabilumą. Kad galėtumėte patenkinti išaugusius poreikius, reikės nemažai pastangų pinigams uždirbti. Drąsiai siūlykite savo idėjas – galėsite pakilti į aukštesnį karjeros ar profesinį lygį. Kad šeiminiai santykiai neliūdintų, stenkitės ne tik imti, bet ir duoti.

LIŪTAS

Marsas padės mėgautis laisvės gyventi ir veikti skoniu. Jei turite problemų asmeniniame gyvenime, suprasite, kas užkerta jūsų kelius į laimę, ir padarysite reikiamas išvadas. Būkite išmintingi ir atsargūs priimdami sprendimus. Apšlifavę aštrius kampus ir susilaikę nuo pavydo, išvengsite konflikto. Vienišiams žvaigždės siūlo apsižvalgyti aplink.

MERGELĖ

Pragmatiškumas nepakenks. Kaip ir lankstumas. Venera primins apie finansines skyles, tad geriau būtų apriboti asmenines išlaidas ir neskubėti investuoti. Apie save primins neužbaigti darbai ir neišspręstos dilemos. Asmeniniuose santykiuose leiskite nuspręsti partneriui – taip bus geriau abiem. Kai kuriems gresia dalykiniai konfliktai dėl nepasidalijimo tarnybinėmis pareigomis.

SVARSTYKLĖS

Ir vėl jūsų jausmai panašūs į rudeninį orą – čia giedra ir šilta, čia apsiniaukę ir lietinga. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, draugus ir darbą nustūmę į antrą planą. Gali būti, kad nesijausite palaikomi, todėl reikės sutramdyti savo karingumą ir nekonfliktuoti. Kad priešai nekaišiotų pagalių į jūsų ratus ir netrukdytų reikalams, žvaigždės pataria apsišarvuoti ramybe.

SKORPIONAS

Sekasi ir darbe, ir finansuose. Sėkmę garantuos jūsų pasiryžimas kovoti dėl savo vietos po saule. Įdėję šiek tiek pastangų, galėsite mėgautis pasiekimų vaisiais. Gerbėjų tikrai netrūks. Tik bus geriau, jei, pastebėję dėmesio ženklų, neskubėsite rodyti savo jausmų. Žvaigždės siūlo atrodyti paslaptingais ir neperprantamais – taip dėmesio objektas greičiau jumis susidomės.

ŠAULYS

Neptūno pakylėti pasijausite sėkmės lydimais žmonėmis, priartėjusiais prie savo svajonės, o jūsų sėkmės garantu taps realūs ir konkretūs tikslai. Nepaskęskite buityje – gyvenimas primins šventę. Meilės išgyvenimai bus ypač ryškūs: gali sugrįžti seniai užmiršta meilė arba horizonte pasirodyti žmogus, priversiantis pamesti galvą. Žvaigždės pataria išvykti bent į neilgą kelionę.

OŽIARAGIS

Būsite stiprūs, ištvermingi ir ryžtingi, daug dėmesio skirsite savęs tobulinimui. Saturnas padės tiems, kurie subrendę pakeisti savo gyvenimą į gera ir pasikeisti patys. Nauja pradžia žada būti sėkminga tik tuo atveju, jei išdrįsite surizikuoti. Daugumos laukia permainos darbe, kuriomis būsite patenkinti. Jei norite konkurentus paguldyti ant menčių, ugdykite kompetencijas.

VANDENIS

Šiuo metu turėsite būti itin budrūs, kad netikėta situacija neapverstų aukštyn kojomis viso jūsų įdirbio. Uranas lems naujas, įdomias perspektyvas ir kartu padės atsikratyti nemalonių pareigų ir nebereikalingų, išsisėmusių santykių. Nepasitenkinimas esama padėtimi pastūmės aktyviai dirbti ir privers nuversti kalnus dėl siekiamo tikslo.

ŽUVYS

Stenkitės nekreipti dėmesio į laikiną painiavą ir nesijaudinkite dėl menkniekių. Harmoninga Venera padės išsiskirti gražia išore, linksma natūra. Dėl meilės būsite pasiruošę bet kokiems žygdarbiams, priešingos lyties dėmesio jums tikrai netrūks. Jei nukreipsite savo energiją į pagrindinį siekį, būtinai laimėsite. Kad ir kaip sektųsi, nepasiduokite euforijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

vėžys

kokie dar finansai, mulki, kai išplitęs vėžys.Ir jokie horoskopai čia nepadės.

šauni nuotraukikė

sėkmės jiems

SUSIJUSIOS NAUJIENOS