Astrologinė prognozė lapkričio 28–gruodžio 4 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LAPKRIČIO 28–GRUODŽIO 4 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Dėl atbulo Marso psichologinės jūsų savybės nustelbs fizines, vadinasi, kai kurie gyvenimo aspektai pasisuks priešinga kryptimi nei iki šiol. Tikėtinos pozityvios permainos, tik joms subręsti bus nelengva. Gali būti, kad atrasite save vykdant labdaringą veiklą. Būsite imlūs aplinkai, tad žvaigždės perspėja nebūti patikliais, nes galite tapti aferistų aukomis.

JAUTIS

Atbulai judančio Marso įtaką jausite įvairiose gyvenimo sferose. Būkite atidūs ir apdairūs, tuomet išvengsite kritimo, nes aplinka bet kuriuo momentu gali pakišti jums koją. Palanku gilintis į žmogaus būties slėpinius, ieškoti atsakymų į sudėtingus klausimus. Žvaigždės pataria daugiau dėmesio skirti dvasiniams dalykams, nuošaliau paliekant intymų gyvenimą.

DVYNIAI

Atbulas Marsas jūsų asmeninį gyvenimą gali pasikeisti neprognozuojamai. Atsiras diskomfortas bendraujant su kai kuriais žmonėmis, suvokimas, kokie esate skirtingi. Susipažinsite su žmogumi, kuris duos impulsą tolesnei jūsų judėjimo krypčiai. Tinkamas metas susitaikyti su artimaisiais, tačiau tam gali sutrukdyti jūsų ambicijos. Žvaigždės pataria nedelsti.

VĖŽYS

Harmoningas Neptūnas, būsite lankstūs ir diplomatiški, tad metas palankus karjerai. Perspektyvūs dalykiniai ryšiai, iniciatyvos ten, kur ankščiau eiti nesiryžote, padės iškovoti savo vietą po Saule. Išaugs autoritetas, neliksite nepastebėti ir vadovybės. Ryškiausi rezultatai bus pastebimi medicinos, meno, psichologijos srityse. Tinkamas laikas ir meilei.

LIŪTAS

Į jūsų gyvenimą veržiasi permainos. Nusiteikite pozityviems rezultatams ir drąsiai laužykite stereotipus. Jei stabdytų kliūtys, protingai jas išanalizuokite ir tuomet sėkmingai pašalinsite. Profesinėje sferoje jausitės puikiai, kai kuriems atsivers naujos perspektyvos. Žvaigždės pataria susivokti, ko norite iš gyvenimo, tuomet ir asmeniniai santykiai susitvarkys.

MERGELĖ

Merkurijui veikiant, neapleis nepasitikėjimas rytdiena. Apie save primins neužbaigti darbai, senos problemos. Suvoksite, kad metas išsivaduoti nuo to, kas neduoda trokštamų rezultatų. Nesibaiminkite pokyčių, jie reikalingi tam, kad atsirastų laiko ir jėgų naujiems siekiams. Daugiau laiko praleiskite namuose, su šeima, artimais savo dvasia žmonėmis.

SVARSTYKLĖS

Venera teiks dvasios ramybę ir minčių harmoniją. Norėsis padėti ir sau, ir kitiems žmonėms. Bendravimo troškulys leis maksimaliai panaudoti komunikacinius gebėjimus. Nustos kamuoti kai kurios abejonės, todėl tvirčiau pajusite žemę po kojomis. Atkakliai siekdami savo tikslų, įgysite ilgalaikę dvasinę pusiausvyrą. Profesinėje srityje būsite kantrūs ir nuoseklūs.

SKORPIONAS

Dėl Marso nestokosite naujų idėjų, puikiai pavyks atmesti tai, kas nenaudinga ar pasenę. Būsite nepralenkiami vadovai ir valdovai, jeigu sugebėsite nepasiduoti ambicijoms. Atrodys, kad žemė slysta iš po kojų, tačiau ji bus jums naudinga, nes privers sustoti. Gali varginti nepastovi nuotaika, tad žvaigždės įspėja vengti kraštutinumų.

ŠAULYS

Saturnas skatins pasinerti į profesinę veiklą, pademonstruojant išskirtinį talentą. Geriausiai seksis meniškų, kūrybinių profesijų atstovams. Žvaigždės rodo, kad laikas gana sudėtingas, nes tam, kad užbaigtumėte pradėtus projektus, jums tikriausiai prireiks tiek finansinio, tiek psichologinio palaikymo. Ieškokite išeities ir jokiu būdu nenuleiskite rankų.

OŽIARAGIS

Atbulinis Marsas veiks jūsų jausmus ir temperamentą. Atsivers plačios asmeninio gyvenimo perspektyvos. Būsite kantrūs, supratingi ir atsakingi. Galimas lemtingas susitikimas su potencialiu partneriu, ir būtent jūs turėsite imtis iniciatyvos tam, kad nukreiptumėte santykius tinkama vaga. Svarbiausia nesupainioti dalykinių ir asmeninių interesų.

VANDENIS

Dėl Marso galite atrasti savyje tokių gebėjimų, apie kuriuos net nesapnavote. Būdami tylūs ir ramūs sugebėsite pasipriešinti sistemai ir net užimti vadovaujančią padėtį. Plėsis bendravimo ratas. Geras laikas perspektyviems dalykiniams ryšiams. Žvaigždės sako, kad dabar svarbiausia aiškiai formuluoti savo mintis ir norus, ypač dalykinėje sferoje.

ŽUVYS

Veikiant Marsui asmeninės ir profesinės savybės sustiprės tiek, kad galėsite be vargo priimti sudėtingiausius sprendimus. Savyje atrasite vadovo savybių. Intuicija ir nestandartinis mąstymas – sėkmės laidininkas. Diskomfortą kels šeiminės aplinkybės, tai gali atsiliepti ir darbiniams reikalams. Nors ir trumpai, bet kasdien skirkite laiko bendrauti su šeimos nariais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS