Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 26 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 26 D.)

  • 0

Avinas

Turėsite galimybę įtvirtinti pasiektus etapus ar net prasiveržti į priekį. Seksis visose srityse, turėsite pakankamai energijos viską įgyvendinti. „Sekasi tiems, kurie nusipelnė“ – šiandienos Avino šūkis.

Jautis

Diena palanki bendrauti: darbe, kelyje ar namuose. Bendravimo įgūdžiai leis lengvai išspręsti iškilusias problemas, įtikinti, užmegzti naujų pažinčių – tiek romantiškų, tiek dalykinių.

Dvyniai

Būsite kupini jėgų ir energijos, seksis atlikti net sunkiausias užduotis, tačiau kartu nebus lengva – tik įveikę sunkumus ir kliūtis Dvyniai galės pasirodyti iš geriausios pusės.

Vėžys

Tikėtina, kad likimas bus palankus, tačiau daug kas priklausys nuo to, ar sugebėsite tuo pasinaudoti. Vėžiui šiandien reikėtų išsijudinti, aktyviai veikti ir visą dieną stengtis palaikyti tonusą.

Liūtas

Reikėtų kuo toliau pabėgti nuo rutinos ir kasdienybės šurmulio. Tai galima padaryti įvairiais būdais: suplanuoti pasimatymą, nusipirkti bilietą į teatrą ar kiną, išeiti su draugais ten, kur dar niekada nebuvote.

Mergelė

Neverta sėdėti vienai namuose. Eikite ten, kur galima tinkamai atsipalaiduoti ir smagiai praleisti laiką. Lengvai pritapsite bet kurioje kompanijoje ar kolektyve. Yra galimybė užmegzti įdomią pažintį.

Svarstyklės

Pajusite, kad bendradarbiavimas, palaikymas, partnerystė – ne vien tik gražūs žodžiai. Gyvenimas privers susimąstyti, kokie žmonės yra šalia. Ar net dėl to, kuo galima ir kuo negalima pasitikėti.

Skorpionas

Būsite neorganizuotas, užmaršus, dėl to galite netyčia pažeisti bet kokias ribas. Seksis ten, kur galite parodyti kūrybinę gyslelę ir išradingumą, bet konkretumo reikalaujančiame darbe šansai artimi nuliui.

Šaulys

Turėsite atkreipti dėmesį į savo finansų būklę. Piniginiai reikalai gali visiškai netikėtai pagerėti arba pablogėti – čia jau kaip pasiseks. Neverta rizikuoti ir dalyvauti abejotinose finansinėse operacijose.

Ožiaragis

Galite būti priversti ginti savo interesus – puikiai susidorosite su šia užduotimi. Gebėjimas įtikinti padės spresti ginčytinus klausimus, derinti ir sėkmingai vykdyti bet kokius projektus.

Vandenis

Verta atkreipti dėmesį į sapnus: jie gali pasirodyti pranašiški. Intuicija bus aštri, o pasąmonės balsas skambės ypač garsiai. Būtent todėl bet kuris Vandenio noras gali pasirodyti ne užgaida, bet nuojauta.

Žuvis

Turite šansą susidurti su mažai tyrinėtu reiškiniu kaip deja vu.  Žuvų intuicija bus stipri, gebėsite nujausti įvykius. Tai padės psichologijos srityje ir bendraujant su žmonėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS