Astrologinė prognozė liepos 10–16 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LIEPOS 10–16 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Namai. Net jei labai rūpi karjera ar verslo plėtra, šiuo metu vertėtų nuo to atsitraukti. Jūsų prioritetas – namai, jų tobulinimas, plėtra. Atėjo laikas pasirūpinti šeimos gerove. Tai gali būti ir šeima plačiąja prasme. Jūsų pagalbos, paramos gali prireikti ne tik vaikams, bet ir tėvams. Palanku aplankyti vietas, kuriose praleidote vaikystę. Parodykite jas savo įpėdiniams, kad geriau pajustų kartų ryšį.

JAUTIS

Ryšiai. Pagrindinis uždavinys šiuo metu – įgyti naujų pažinčių ir atkurti prarastas. Gali tekti daug laiko praleisti internete, socialiniuose tinkluose, bendraujant su įvairiais žmonėmis ir iš jų gaunant naudingos informacijos. Palankus laikas mokytis, kelti profesinę kvalifikaciją ar net įgyti naują specialybę. Jūsų pastangos tikrai bus pastebėtos vadovybės – galite tikėtis paaukštinimo.

DVYNIAI

Savirealizacija. Siekdami įsitvirtinti pademonstruosite didžiulę valią. Vis dėlto verčiau nesivelti į kovą, jei nesate tikri dėl savo sėkmės. Nusivylimas gali būti pernelyg skausmingas, tad iš anksto pagalvokite apie galimas pasekmes. Didžiausia jūsų problema – norėti per daug. Bandydami įsitvirtinti galite pažeisti šalia esančio asmens interesus, įskaudinti ar prarasti jį. Ar jūsų principai verti tokių praradimų?

VĖŽYS

Augimas. Jūsų laukia daug smagių akimirkų. Nestokosite energijos, kuri atsiras tarsi iš niekur. Mėgausitės aplinkinių dėmesiu, turėsite daug progų pademonstruoti savo gabumus. Esate pasirengę permainoms – gali tekti priimti svarbų sprendimą, pakeisiantį jūsų gyvenimą. Tinkamas laikas reikalauti naujų pareigų ar atlyginimo padidinimo, pakeisti darbą, pradėti verslą. Dabar – jūsų metas, galite daug nuveikti.

LIŪTAS

Atsipalaidavimas. Nusipelnėte atostogų – nukeliaukite prie jūros ar į kalnus, pabūkite gamtoje, tyloje. Reikalus ir problemas atidėkite palankesniam momentui, kuris ateis rudeniop. Darbe nebus jokių pokyčių, todėl galite nusivilti savo pastangomis, o, stebėdami konkurentų sėkmę, pasijusti ir nesąžiningai aplenkti. Būkite kantrūs, labai greitai vėl užimsite vietą, kuri jums priklauso.

MERGELĖ

Bendradarbiavimas. Būsite labai draugiški aplinkiniams. Tai leis patraukti juos į savo pusę: kolegos mielai jums padės, o pavaldiniai supratingai vykdys jūsų nurodymus. Toks požiūris į darbą duos vaisių: galite pastebėti, kad nuveikėte daugiau nei įprastai. Tai turės teigiamos įtakos jūsų profesinei reputacijai ir gali lemti didesnį piniginį atlygį. Kelionės gali nuvilti, tad pabūkite sėslesni.

SVARSTYKLĖS

Profesija. Nors vasariškai tingu ir mieliau atostogautumėte, jums teks kelti sau naujas darbines užduotis. Galėsite situaciją profesinėje srityje pakeisti savo naudai. Būsite kupini ambicijų ir noro kopti karjeros laiptais. Jums tikrai pasiseks, tačiau nepraskite sveikos nuovokos. Per didelis užsispyrimas dėl profesinio augimo gali pakenkti jūsų šeiminiam gyvenimui.

SKORPIONAS

Santūrumas. Būsite neįtikėtinai reiklūs visiems, įskaitant ir save. Dėl to galite susipykti su viršininkais, o tai nukels jūsų karjeros augimą neribotam laikui. Stenkitės užgniaužti emocijas savyje, net jei jums pasirodys, kad kitų vadovavimas peržengė moralės principus. Norėsis atostogų, daugiau laiko skirti namams, šeimai, tėvams. Naudinga bent trumpam pakeisti aplinką.

ŠAULYS

Prisitaikymas. Jūsų gyvenime gali būti tam tikrų pokyčių. Visų pirma, tai gali būti susiję su finansais. Galbūt, norint įgyti finansinę nepriklausomybę ar priartinti kai kurių savo tikslų įgyvendinimą, teks imti paskolą. Dauguma būsite priversti su kažkuo kovoti, įveikti kliūtis. Tereikia atsipalaiduoti ir pabandyti paleisti situaciją – įsitikinsite, kad viskas tarsi savaime susitvarkys.

OŽIARAGIS

Tvarka. Bus itin svarbu, ką žmonės galvoja apie jus ir apie jūsų darbą, veiklą. Sieksite bendradarbiavimo ir bendravimo, todėl verta pasitelkti verslo partnerių ar draugų paramą versle. Svarbu nesivelti į konfrontaciją, stengtis rasti kompromisą ginčytinais klausimais. Namuose, net jei atostogaujate, taip pat apstu reikalų, kuriuos reikia neatidėliotinai sutvarkyti. Bus svarbu jūsų susikaupimas, organizuotumas.

VANDENIS

Sėkmė. Galite planuoti trumpalaikes išvykas, susijusias su šeimos problemų sprendimu, užsiimti įvairių dokumentų įforminimu, ieškoti nuorodų ir reikalingos informacijos archyvuose. Palankus metas spręsti finansinius, verslo klausimus. Darbo tikriausiai turėsite dar daugiau nei įprastai. Tokį krūvį iš dalies lems tai, kad būsite priversti imtis atostogaujančių kolegų darbų. Namuose taip pat neteks poilsiauti.

ŽUVYS

Malonumai. Darbe viskas ramu, neteks nerimauti dėl karjeros. Geriausia dabar atostogauti ir išvykti pailsėti, smagiai praleisti laiką su visa šeima. Savaitė bus lengva, linksma ir maloni. Net jei susiklostytų sudėtingos situacijos, galite tikėtis sėkmės. Bendraudami su vaikais atsiminkite, kad jie nėra jūsų nuosavybė ir taip pat turi teisę į savo nuomonę. Toks požiūris padės sustiprinti ir pagerinti santykius.

Gairės: undefined
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS