Astrologinė prognozė liepos 25–31 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LIEPOS 25–31 D.

  • 0

AVINAS

Stenkitės būti objektyvūs ir racionalūs. Noras geriau susitvarkyti buitį, įtikti artimiesiems kainuos. Yra pavojus, kad tie, dėl kurių stengiatės, pradės piktnaudžiauti. Vairuokite atsargiai. Saugokitės sukčių. Savaitės antroje pusėje prasidėjusi mėnulio jaunaties fazė gali stimuliuoti naujų polėkių. Avantiūros į gera nenuves.

JAUTIS

Finansų, komercijos srityse pravartu viskuo abejoti ir tikrinti, nes galite turėti reikalų su žmonėmis, kurie neverti pasitikėjimo. Saugokitės avarijų, gaisro. Stenkitės taktiškai bendrauti. Nuo ketvirtadienio prasidėjus jaunačiai, dėmesį stipriai prikaustys šeimos, giminės problemos. Kils nenumatytų rūpesčių, jeigu ėmėtės remonto, pervežimų.

DVYNIAI

Ši savaitė rami neatrodys net jei tingiai atostogaujate. Aktualūs bus finansiniai ir turtiniai klausimai. Būsite nusiteikę išleisti pinigų suplanuotiems pirkiniams, įvaizdžio formavimui, kosmetinėms procedūroms. Regis, už kažką permokėsite. Pasisaugokite sukčių. Atsargiai kelyje. Tam tikri jūsų poelgiai, pasisakymai gali sukelti negatyvių reakcijų. Būkite atidūs kelyje.

VĖŽYS

Bus ir komplimentų, ir kritikos. Derėtų mažiau reikštis socialiniuose tinkluose ir nepersidirbti, nes tai gali atsiliepti sveikatai, reputacijai. Neįsivelkite į intrigas, nelegalią veiklą. Venkite abejotinų pagundų, skubotų sprendimų verslo, pinigų reikaluose. Jeigu ryšitės prisidėti prie naujo projekto, pasirūpinkite finansinėmis garantijomis.

LIŪTAS

Kolektyvinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir slogių įspūdžių. Kažkas jus gali nemaloniai nuvilti ar net labai išgąsdinti. Saugokitės ugnies, karščio. Nepasiduokite pagundai leistis į aferas. Nuo ketvirtadienio prasidedanti jaunatis gali žymėti naują pradžią ar startą. Kita vertus, aklas, skubotas rizikavimas nieko gero nežada.

MERGELĖ

Savaitės pradžia gali įnešti sumaišties, nerimo dėl artimo žmogaus ar galimų pasirinkimų. Galbūt jums atrodys, kad užsiimate ne tuo, kuo turėtumėte, arba kad kažkas krypsta ne taip, kaip planavote. Pravartu bendrauti neužgožiant kitų ir girdint, ką jie sako. Venkite rizikos, niekuo aklai nepasitikėkite. Nežiopsokite kelyje – avaringas metas. Galbūt teks pasirūpinti sveikata.

SVARSTYKLĖS

Teks tvarkyti gausybę reikalų. Geriau seksis, jei nesate supainioję profesinių ir asmeninių interesų. Kūrybos sferoje galima nuveikti ypač daug. Nervins nekonkretumas, priklausomybė nuo kitų, būtinybė dalytis, derintis.  Būkite racionalūs, aklai nerizikuokite. Svarbu įvertinti kainą ir savo galimybes. Savaitgalį saugokite vaikus ir sveikatą.

SKORPIONAS

Tikėtinas kontaktas su žmogumi, negebančiu suprasti jūsų požiūrio. Netgi tais, kurie jus palaiko, negalite aklai pasitikėti. Pasitelkite kantrybę ir diplomatiją, jei bendravimo negalite išvengti. Kažkas gali jus kurstyti ryžtis rizikai, įsitraukti į avantiūrą ir tam vadovauti. Už tai atsakomybę prisiimti būtų sudėtinga, įvertinkite padarinius.

ŠAULYS

Savaitės pradžia privers rimčiau pamąstyti apie asmeninių santykių ateitį. Silpni ryšiai gali patirti krizę. Nevilkinkite laiko, jei reikia grąžinti skolas, mokėti mokesčius. Jeigu esate užsienyje ar toli nuo namų, veikiausiai patirsite šiokių tokių išbandymų. Pasitelkite kantrybę ir optimizmą, būkite tolerantiški. Ypač svarbus pozityvumas. Savaitės pabaiga nesaugi kelyje.

OŽIARAGIS

Tikėtina aktyvi kūrybinė veikla, finansiniai sandoriai. Kita vertus, jausis tam tikra priešprieša, pavydas. Galbūt keistus reikalavimus kels partneris, neabejingas asmuo. Visgi romantiški impulsai, meilės troškulys dar labiau sustiprės. Galite pasielgti neatsakingai savo šeimos, vaikų atžvilgiu. Savaitės antra pusė žada rūpesčių.

VANDENIS

Pasistenkite tinkamai atlikti profesines pareigas, neišsisukinėkite nuo kilusių problemų sprendimo. Nepaisant kritikos ir trukdymų, privalu užbaigti darbus. Atsainumas gali daug kainuoti. Saugokitės ugnies, elektros iškrovos. Prasidėjus jaunačiai, jums gali kilti keistų pagundų. Spontaniškos avantiūros būtų pernelyg rizikingos.

ŽUVYS

Šią savaitę tikėtinas didelis kūrybinis aktyvumas, tačiau kai ką išreikšti gali trukdyti vertybinės nuostatos, aplinkinių požiūris. Venkite skleisti melagienų, gandų, vartoti svaigalų. Atsargiai vandenyje ir kelyje. Iki ketvirtadienio jaunaties svarbu užbaigti senus darbus, terminuotus įsipareigojimus. Savaitgalį venkite įtampos, tausokite sveikatą, saugokitės erkių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS