Astrologinė prognozė liepos 4–10 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LIEPOS 4–10 D.

AVINAS

Savaitės pradžia turėtų būti gana produktyvi. Pravartu labiau rūpintis sveikata. Venkite atsitiktinių santykių ir apgaulingų pagundų. Savaitės antroji pusė žada daugiau įtampos. Gyvenimo arba verslo partneris, kreditoriai gali iškelti naujų reikalavimų. Yra pavojus apsigauti, prarasti brangų daiktą ar ryšį. Galbūt bendrausite su užsieniečiais, rinksitės kelionę.

JAUTIS

Būsite aktyvūs, jeigu domitės ar užsiimate sportu, turizmu. Seksis scenoje, pramoginiai žaidimai. Galimas spontaniškas sumanymas leistis į kelionę, šou renginį ar pan. Savaitės pabaigoje didės nerimas dėl augančios konkurencijos, priešiškų ar besikomplikuojančių santykių. Stenkitės išlaikykite taikų bendravimą, neprovokuokite agresijos. Saugokitės ugnies.

DVYNIAI

Daug kas priklausys nuo jūsų apsukrumo tvarkant finansų, turto arba šeimos reikalus. Nuo savaitės vidurio atsiras daugiau polėkio, kūrybingumo. Galbūt turėsite reikalų, susijusių su pramogų ir laisvalaikio organizavimu. Daugiau dėmesio teks skirti vaikams ir augintiniams. Savaitės pabaigoje pasižymėsite aktyvumu, darbštumu. Vis dėlto skubėti, persistengti nepatartina.

VĖŽYS

Bus daug įvairių reikalų, pokalbių. Iš artimos aplinkos žmogaus galite sulaukti svarbios žinios, įdomaus pasiūlymo. Daugiau laiko leiskite gamtoje. Savaitės pabaiga žada pramogų, renginių, pažintinių ar poilsinių išvykų. Aktyvumą demonstruosite sporto ir kūrybos srityse. Linksminkitės su saiku. Galite susidurti su moraline dilema. Saugokitės traumų.

LIŪTAS

Gali spręstis aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Tai neblogas metas tik labai apgalvotiems komerciniams sandoriams, o aklas investavimas ar išlaidavimas nepasitvirtins. Būkite atsargūs vandenyje. Derėtų stengtis nesusipykti su tais, kurie jums svarbūs. Nuo penktadienio sumažės savikontrolė. Galimos pavydo scenos.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje būsite sąmojingi, intelektualūs, ir tai aplinkiniams gali imponuoti. Jūsų planai, norai turėtų būti perspektyvūs, jeigu tik sugebėsite juos įgyvendinti. Galbūt susitarsite dėl naudingos sutarties, kelionės ar pirkinio. Vis dėlto labai išrankiai vertinkite bet kokius pasiūlymus, nes lengva apsigauti. Derėtų labiau saugoti turtą, pinigus, būti ištikimiems.

SVARSTYKLĖS

Nerimą kels daugybė dalykų, būsite lengvai išmušami iš pusiausvyros, jausitės neužtikrinti dėl santykių. Pasistenkite atsipalaiduoti, rasti ramesnių užsiėmimų. Nepersidirbkite, kad nepakenktumėte sveikatai. Artėjant savaitgaliui, stengsitės suspėti daug nuveikti, aptarti. Gali kilti rūpesčių dėl netinkamo artimo žmogaus elgesio.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje galite imtis nelengvo projekto, kuris pareikalaus ir jėgų, ir lėšų. Regis, pagalbos sulauksite iš pažįstamo žmogaus arba sąjungininkų. Galite dalyvauti masiniuose renginiuose, kolektyviniuose susitikimuose. Kartu jausitės šiek tiek netikri dėl to, ką darote, vargins abejonės. Labiau tausokite sveikatą. Savaitės pabaigoje galite išgirsti kritikos.

ŠAULYS

Galite sulaukti rimto pasiūlymo iš darbdavio ar kolegos. Galbūt atsiras naujų įpareigojimų. Tiktų ieškoti darbo, jeigu jums tai aktualu. Venkite svaigalų, būkite atsargūs vandenyje. Savaitės viduryje būsite draugiški ir linkę viskuo dalytis su kitais. Pasistenkite, kad dėl to nenukentėtų asmeniniai ir šeimos interesai. Juolab kad draugai nesidrovės traukti į avantiūras.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje nepristigs valios, atkaklumo ir energijos atlikti rimtus darbus. Įspūdžių bus, jei esate kelionėje arba turite reikalų su užsieniečiais. Dėl keblių klausimų pravartu pasitarti su specialistais. Savaitės pabaigoje iš pažįstamo asmens galite gauti pasiūlymą dėl bendros veiklos ar laisvalaikio. Nekokių emocijų gali sukelti nepaklusnūs vaikai. Būkite atsargūs kelyje.

VANDENIS

Profesinės ar kitokios problemos neleis atsipalaiduoti nė minutės. Tvarkydami finansinius reikalus, dokumentus, remkitės sąžine ir protu. Dėmesio galite sulaukti iš įtakingų asmenų, užsieniečių. Gali būti išbandyti jūsų santykiai ir principai. Savaitės pabaigoje gali pakenkti viešai demonstruojamos neigiamos emocijos.

ŽUVYS

Nederėtų atidėlioti svarbių darbų, išsisukinėti nuo pareigų. Jums gali pavykti draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų su partneriais, oponentais. Turėsite progą suintriguoti patinkantį asmenį. Venkite klastos, intrigų, saugokitės sukčių ir patys nesukčiaukite. Artėjant savaitgaliui, atsiras interesų, susijusių su užsieniečiais, tarptautiniais renginiais, kelionėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS