Astrologinė prognozė rugpjūčio 22–28 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGPJŪČIO 22–28 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Neišsisuksite nuo šeiminių ir buitinių pareigų, dėmesio duoklės artimiesiems. Pradės labiau rūpėti klausimai, kurie susiję su įsidarbinimu, vaikų ruošimu mokyklai. Iki savaitgalio galite suspėti vasariškai papramogauti. Savaitės pabaigoje prasidedanti jaunatis skatins koreguoti gyvenimo būdą, keisti įvaizdį, peržiūrinėti darbo skelbimus. Pasisaugokite traumų, ugnies.

JAUTIS

Gali tekti paskubomis tvarkyti reikalus, susijusius su dokumentais, informacija, ryšiais, transportu, kelionėmis. Net jei atostogaujate, prisilakstysite su įvairiais smulkiais reikalais. Savaitės viduryje pavyks pailsėti nuo intensyvaus bendravimo. Tiktų užsiimti asmeniniais ir šeimos narių reikalais. Svarbu nesipykti su artimaisiais.

DVYNIAI

Turėsite didelių norų, tačiau jie kels tam tikrų dilemų. Rimtai apsvarstykite aktualią finansinę, komercinę ar nuosavybės temą. Derėtų įvertinti ir moralinius dalykus, kitaip kils problemų. Nuo trečiadienio dažniau suksitės įvykių sūkuryje, aktyviau bendrausite, komentuosite. Savaitgalį teks taikytis prie šeimos planų ir tai jus gali erzinti. Nekelkite konfliktų.

VĖŽYS

Teks rimtai pasvarstyti ir susivokti, ko iš tikrųjų norite ir kokias galimybes turite. Rinkdamiesi iš kelių variantų, pirmiausia kliaukitės pozityvios perspektyvos, geresnės savirealizacijos galimybe, o ne abejotinos naudos požiūriu. Jei turite nebaigtų finansinių, turtinių rūpesčių, pravartu susitvarkyti iki savaitgalio. Pasisaugokite sukčių ir nepatikimų asmenų.

LIŪTAS

Pradėsite svajodami apie ramų ir turtingą gyvenimą. Visgi labai lengva apsigauti ką nors perkant, keičiant, bandant padaryti įspūdį. Kad įgyvendintumėte slaptus siekius, reikalinga pagalba ir apgalvota iniciatyva. Nepersistenkite, saugokite sveikatą ir reputaciją. Stenkitės atsikratyti negatyvių įpročių. Savaitės antroji pusė gali pateikti staigmeną, kuria neapsidžiaugsite.

MERGELĖ

Būsite nusiteikę reikštis visuomenėje, draugų būryje. Regis, žadinsite kitų pasitikėjimą, simpatijas ir norą atverti jums širdį. Tačiau šis vaidmuo jus greitai išsekins. Nuo trečiadienio jau pageidausite ramios asmeninės erdvės. Saugokite sveikatą, nepasiduokite provokacijoms. Savaitgalį venkite konfliktų. Įžiebti ugnį lengva, o ją užgesinti bus sunku.

SVARSTYKLĖS

Jums norėsis atsipalaiduoti, patinginiauti, bet tikriausiai teks plūktis darbe, atlikti įvairias pareigas. Iš kolegų veikiau sulauksite priekaištų nei solidarumo, pagalbos. Savaitės viduryje turbūt neatsisakysite susitikti su patraukliu jums asmeniu, tarpininku ar draugų kompanija. Jeigu kur nors vyksite, būkite atidūs kelyje. Savaitgalį skirkite ramiai veiklai, poilsiui.

SKORPIONAS

Bus daug pokalbių, susitikimų. Regis, pradės sklaidytis abejonės dėl ateities perspektyvų. Tai nesuteiks didelio optimizmo, tačiau padės racionaliau įvertinti naujas galimybes. Iki pat savaitgalio jums neduos ramybės globaliniai dalykai, politika, autoriteto klausimai. Bent savaitgalį pasistenkite tai išmesti iš galvos ir pasisemti pozityvių emocijų.

ŠAULYS

Teks peržiūrėti kai kuriuos dalykinius, verslo planus, ryšius, darbo, draudimo ar kitas sutartis. Galbūt su kažkuo teks atsisveikinti, nutraukti sutartį arba pratęsti pakeitus kai kurias sąlygas. Savaitės viduryje turbūt ypač domėsitės pasaulio įvykiais. Galvodami apie savo ateities planus nerimausite dėl galimų pokyčių. Savaitgalį venkite konfliktų.

OŽIARAGIS

Neatidėliokite darbų ir vizitų, kuriuos tikslinga atlikti kuo greičiau, kad užbaigtumėte seniai pradėtą reikalą. Svarbu įvykdyti finansinius įsipareigojimus, sumokėti mokesčius, grąžinti skolas. Jums neduos ramybės svetimi pinigai ir laimėjimai. Liaukitės skaičiavę kitų naudą. Verčiau energiją nukreipkite į savų problemų sprendimą ir asmeninį tobulėjimą.

VANDENIS

Derėtų užbaigti senus darbus ir tuomet planuoti pramogas, susitikimus su draugais. Jeigu aktualu pasitikrinti sveikatą, nebeatidėliokite. Savaitės viduryje darysite stiprų įspūdį visiems tiems, su kuriais teks bendrauti. Tai nereiškia, kad vien pozityvų. Galima permaina, kurios nesitikėjote. Saugokite tai, kas jums yra brangu.

ŽUVYS

Iš jūsų bus laukiama patarimų, užuojautos, meilės. Būsite gana populiarūs ir romantiškai nusiteikę. Nuo to, kaip susiklostys santykiai su kai kuriais asmenimis, priklausys jūsų gyvenimo perspektyvos. Gali paaiškėti bendradarbiavimo siekimo arba staigaus nutraukimo motyvai. Savaitgalį santykius gludinkite, o ne aštrinkite. Būkite atsargūs kelyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kaip grazu

ir pe de ras tu nera:-)

Paštas: credito.activo@laposte.net

Paštas: credito.activo@laposte.net PASKOLOS PASIŪLYMAS. Pone, ponia, įmonė ar asmuo, jūs ieškote paskolos savo veiklai atnaujinti, paskolos projektui įgyvendinti, paskolos namui, paskolos verslui, paskolos automobiliui įsigyti, paskola savo verslui kurti, paskola asmeniniams poreikiams tenkinti, tada pas mus viskas galima. Suteikiame asmenines ir verslo paskolas nuo 5.000€ iki 8.000.000€ su nominalia 03% palūkanų norma, nepriklausomai nuo prašomos sumos. Susisiekite su mumis ir nurodykite tikslią paskolos sumą bei grąžinimo terminą. Kreditas jus įpareigoja ir turi būti grąžintas. Paštas: credito.activo@laposte.net

SUSIJUSIOS NAUJIENOS