Astrologinė prognozė rugpjūčio 8–14 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGPJŪČIO 8–14 D.

AVINAS

Šią savaitę norėsis lėkti kuo toliau nuo įgrisusios rutinos. Deja, sutrukdys pareigos, sąskaitos, artimųjų problemos. Būkite atlaidesni artimiesiems, pašnekovams. Neįžeiskite jų jausmų, ego ir nekenkite savo reputacijai. Be reikalo eikvosite laiką ir energiją, jei mėginsite kažką įrodyti tiems, kurie nenori jūsų klausytis. Atmeskite avantiūristinius pasiūlymus.

JAUTIS

Šios savaitės pradžioje ir gerų pokyčių, ir didelių problemų galite prisidaryti akimirksniu. Verčiau aklai nepulkite į rizikingą avantiūrą ir netrankykite durų prieš nosį savo artimiesiems, nekelkite ypatingų reikalavimų. Tikėtini neįprasti pokalbiai su įdomiais žmonėmis. Spontaniškas pasirinkimas gali įvelti į problemas. Savaitgalį parūps kompanijos, pramogos.

DVYNIAI

Ši savaitė prasidės tam tikru savivertės, godumo ar dosnumo išbandymu. Galbūt mėginsite nuslėpti savo išlaidas ar planus. Maža tikimybė, kad tai pavyks. Nederėtų paskubomis investuoti. Neužkibkite ant sukčių kabliuko. Regis, labai norėsis naujų potyrių, išvykų. Deja, gali pasitaikyti trikdžių kelionėje. Jeigu teikiate informaciją, padidės keistų klaidų tikimybė.

VĖŽYS

Šią savaitę teks labiau derintis prie aplinkybių ir kitų žmonių ir tai bus nelengva. Galite sulaukti priekaištų, kad negebate atsipalaiduoti, kurti meilės santykių. Jūsų ir partnerio laukia jausmų išbandymai. Santykiai su kitais žmonėmis taip pat bus įtempti, ypač jei jie demonstruos savo valdžią ir galią. Savaitgalį galite išvykti į renginį, varžybas, pajūrį ar pan.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje nepagailėsite dėmesio vaikams, augintiniams. Galite kiek neprotingai išlaidauti. Tvarkydami svarbius reikalus stengsitės parodyti, ką sugebate, tačiau nerimausite dėl galimų nevaldomų pokyčių, sveikatos. Kupina įtampos, neprognozuojama gali būti savaitės pabaiga. Lengva susikompromituoti ar kitaip nukentėti. Venkite rizikos, konfliktų.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje situacija bus nervinga, jeigu teks tvarkyti skubius reikalus, daug bendrauti. Labiau norėsis ramiai sukinėtis namie ar sodyboje arba pasiduoti meilės pagundoms, kūrybiniam polėkiui. Šiuo metu nederėtų aiškintis santykių, reikšti pretenzijų, kelti pavydo scenų. Jei keliaujate, kils trukdžių. Savaitgalį teks aktyviai bendrauti. Nebūtina pritarti oponentams.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę neišvengsite rūpesčių. Galite jausti nepasitenkinimą dėl kolegų ir artimųjų elgesio, nes atrodys, kad jie jus išnaudoja. Savo priekaištais galite apkartinti ir mylimo žmogaus jausmus. Tą žalą ištaisyti bus nelengva. Tikėtini rūpesčiai ir dėl nekilnojamojo turto, draudimo, mokesčių, vaikų poreikių. Savaitgalį parūps įvaizdis, norėsis jaustis geriau.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje galite papildomai užsidirbti arba kažką nepigiai įsigyti. Jeigu esate kelionėje, būsite linkę kiek per daug išlaidauti pramogoms, pasiduoti abejotinoms meilės pagundoms. Regis, turite aršių konkurentų, nelinkinčių jums sėkmės. Iki pat šios savaitės pabaigos nederėtų niekur skubėti, rizikuoti. Lengva susikompromituoti, o asmeniniai santykiai gali patirti krizę.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje būkite atsargūs – kai kurie jūsų poelgiai gali atnešti netikėtų pasekmių. Jūsų dosnumu, svetingumu ar patiklumu gali būti netinkamai pasinaudota. Arba pajusite, kad patys negebate įveikti pagundos išlaidauti. Neatidėliokite sveikatos pasitikrinimo, jeigu tai aktualu, nes delsti pavojinga. Savaitgalį pirmenybę teikite jaukiam namų židiniui ir poilsiui gamtoje.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje jus gali užklupti santykių, ūkinės arba sveikatos problemos. Trumpam pasijusite vieniši, nesuprasti. Venkite kelti pavydo scenas mylimam žmogui ir ieškoti įtarimų patvirtinimo. Santykių pagerinti nepavyks, jei paisysite tik savo interesų. Savaitės antroje pusėje neaiškumų gali kilti dėl materialinių vertybių, pinigų, nuomos. Venkite aferų.

VANDENIS

Savaitės pradžioje galite išgirsti pasiūlymų ir komentarų iš pažįstamų asmenų. Objektyviai įvertinkite galimybes. Būkite apdairūs, nes situaciją gali komplikuoti konkurentų pinklės. Yra ir kitų nepalankių asmenų, kuriems atrodote ekscentriški ir nelabai patikimi. Nepasiduokite jokioms provokacijoms, išlikite santūrūs. Nepirškite savo požiūrio kitiems.

ŽUVYS

Šią savaitę gali kelti abejonių siūlomas sandoris, projektas. Susiraskite informacijos ir išsiaiškinkite. Gali būti, kad draugams ir vaikams prireiks jūsų pagalbos. Neveidmainiaukite, nes iš jūsų laukiama nuoširdumo. Pasisaugokite abejotinų pagundų, avarinių situacijų. Savaitgalį saugokite paslaptis. Per išsiblaškymą galite prarasti reikalingą daiktą, dokumentą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Martynas

Ko nerasot apie saulius

SUSIJUSIOS NAUJIENOS