Astrologinė prognozė rugpjūčio 9–15 dienoms | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGPJŪČIO 9–15 DIENOMS

AVINAS

Savaitgalį tikriausiai neišvengsite nedžiuginančių pareigų ir išlaidų. Tiek per didelis liberalumas, tiek perdėtas griežtumas bendraujant su vaikais, mylimu žmogumi jūsų santykius gadins, kels nesusipratimus ar net atneš žalos. Labiau prižiūrėkite savo atžalas. Nuo pirmadienio pagilės jūsų vaizduotė, intuicija. Galbūt netikėtai suvoksite tai, ko anksčiau nė neįsivaizdavote arba dienų skuboje nekreipėte dėmesio. Regis, jums seksis atrasti originalią išeitį iš keblios situacijos, neatremiamų argumentų ginant savo interesus ir pan. Turbūt pavyks nuveikti nelabai įdomių, bet naudingų darbų.

JAUTIS

Savaitgalį jausitės neramiai, jeigu esate toli nuo artimųjų ar turite susiorientuoti neįprastoje situacijoje. Nusivilsite, jeigu dėl šeiminių aplinkybių turėsite keisti planus. Regis, su artimu žmogumi dėl kažko bus sunku susitarti. Gali iškilti šalta tylaus užsispyrimo siena. Kitą savaitę pasitaikys įdomių kontaktų, o gal ir kolektyvinių renginių. Porą dienų būsite aktyvūs ir noriai bendraujantys, su ugnele tvarkysitės, sau ar kitiems ką nors organizuosite. Vis dėlto savaitės viduryje jau norėsis pasislėpti nuo šurmulio ir pareigų. Svajosite kur nors išvykti ir atsiriboti nuo to, kas vargina, reikalauja dėmesio.

DVYNIAI

Savaitgalį seksis geriau, jeigu nerizikuosite kur nors vykti netvarkinga technika, nepasiėmę reikiamų dokumentų ar nekaip jausdamiesi. Jeigu ketinote kartu vežtis savo gyvūnus, pasirūpinkite, kad jie nekeltų grėsmės kitų saugumui ir kt. Gali tekti finansiškai ar psichologiškai padėti į bėdą pakliuvusiam giminaičiui, draugui ar kaimynui. Kitą savaitę numatytas oficialus dalykinis susitikimas bus paprastesnis ir malonesnis, nei tikėjotės. Turbūt stengsitės, kad pagražėtų darbo ar namų aplinka. Gali džiuginti flirtai. Tik pasistenkite neįsivelti į finansinę avantiūrą, saugokitės provokacijų.

VĖŽYS

Savaitgalį galite patirti problemų dėl vaikų – jų neatsakingumo, padaryto nuostolio, vertingo daikto ar pinigų praradimo ir pan. Jums gali tekti atsakyti už jaunosios kartos poelgius, mokėti užstatą ar kt. Kitą savaitę neatsisakykite pabendrauti su tais žmonėmis, specialistais, iš kurių galima tikėtis gero patarimo, konsultacijos, postūmio sprendžiant reikalus ar pan. Galbūt susižavėsite nepažįstamu asmeniu, gausite pakvietimą leistis į avantiūrą arba sulauksite naujienų iš bičiulių, artimųjų, esančių užsienyje. Darbe stenkitės nesivadovauti ambicijomis, jei nenorite įgyti priešų, suerzinti konkurentų. Periodo pabaiga žada varžybas, gerą adrenalino porciją, smagią kompaniją.

LIŪTAS

Savaitgalį jus kur kas labiau nei įprasta rutina vilios nauji įspūdžiai, kelionės, nuotykiai. Vis dėlto gali būti, kad šalia jūsų esantis artimas žmogus kaip tik trokš ramybės, saugumo. Tokiu atveju kils tam tikras konfliktas, nesusikalbėjimas. Dar sunkiau seksis suderinti interesus su kitos kartos žmogumi. Kita savaitė gana palanki bendradarbiavimo ryšiams megzti, deryboms, finansinėms sutartims. Galbūt kažkas sugrąžins seną skolą ar įteiks trokštamą dovaną. Netikėtai galite įsitraukti į aistringą meilės avantiūrą ar leistis į kelionę neplanuota kryptimi. Kontaktai su nepažįstamais žmonėmis suteiks daug įspūdžių ir informacijos.

MERGELĖ

Šis savaitgalis gali būti kupinas netikėtumų, deja, nebūtinai malonių. Jeigu keliaujate, itin pasisaugokite klastingų žmonių, sukčių, pavojingų gyvių ir infekcijų. Gana rizikinga tranzuoti arba kur nors vykti su netvarkinga technika, neapsirūpinus degalais, sutikti pavežti įtartinus pakeleivius ir kt. Kitą savaitę jums gali tekti ginti savus ar kitų jums patikėtus interesus, tartis dėl sutarčių ar informacijos pateikimo/paneigimo. Netikėtumų galite sulaukti iš antrosios pusės. Nepirkite brangių daiktų be garantijos, pasisaugokite nuostolio. Į periodo pabaigą stiprės kūrybinės, sportinės ambicijos.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį dėl draugų ar jų siūlomų pagundų gali kilti įtampų šeimoje. Arba kaip tik būsite susiplanavę laisvalaikį leisti su šeima, vaikais, tačiau viską sujauks šeimos draugai ar į svečius užgriuvę pažįstami, primygtinis kvietimas į iškylą, renginį, dėl ko jums tektų išlaidauti, sukti galvą dėl dovanos ar pan. Kitą savaitę jūsų mintys suksis apie meilę, grožį, pramogas ir ateities planus. Galite žaviai pakeisti įvaizdį, pasitaikys progų sutvarkyti įstrigusius piniginius, turtinius reikalus. Vis dėlto kažkas iš šeimos narių gali priekaištauti dėl jūsų antrosios pusės elgesio ar kokio nors jūsų pasirinkimo. Regis, dėl darbo ar meilės susidursite su aršia konkurencija.

SKORPIONAS

Šį savaitgalį vargu ar sugebėsite atitrūkti nuo nelengvų rūpesčių, atsipalaiduoti. Jums rūpės arba neatliktos pareigos, nebaigti darbai, arba nelengva asmeninio gyvenimo situacija. Bus sunku, jeigu jums savaitgalį reikia dirbti, rūpintis transportu, pervežimais. Venkite politikuoti, veltis į ginčus, žeminti kitus. Nepagarba grįžtų bumerangu. Kitą savaitę turėsite galimybę išsiaiškinti pašlijusius santykius ir sušvelninti situaciją. Pravartu išbandyti laimę loterijoje, žaidimuose. Nerimo, emocijų gali suteikti žinia, susijusi su darbu ar kolega. Venkite nesąžiningų žaidimų verslo ir meilės srityse.

ŠAULYS

Šis savaitgalis nerimo ir sunkumų žada kelionėje. Bus nelengva, jei esate toli nuo namų ar tenka bendrauti su užsieniečiais. Jeigu turite apsispręsti dėl studijų ar kokio kruizo, išvykos, būsite linkę klysti, painiotis, nerealiai vertinti situaciją ar savo galimybes. Nuo pirmadienio stiprės poreikis globoti, rūpintis artimaisiais, gerinti gyvenimo sąlygas. Regis, pajusite daugiau harmonijos, komforto. Iš užsienio gali parvykti brangus jums žmogus arba patys sulauksite kvietimo paviešėti. Regis, pats gyvenimas jums pasiūlys netikėtų pramogų ir progų palepinti kūną ir sielą.

OŽIARAGIS

Savaitgalį atrodysite susirūpinę, nepatenkinti, jeigu patiriate finansinių apribojimų, jei kažkas negrąžina skolos ar daro spaudimą, kad jūs grąžintumėte ar paskolintumėte. Jus gali nuvilti draugas arba ilgai lauktas renginys, susitikimas. Kita savaitė žada svarbių žinių iš išvykusio giminaičio, draugo. Tikėtina giminaičių ir draugų parama arba kaip tik jums teks jiems padėti. Vis dėlto būsite labai išrankūs, jautriai reaguosite į kiekvieną smulkmeną. Nevertėtų visko sureikšminti. Neleiskite, kad abejonės ir menki trikdžiai trukdytų džiaugtis gyvenimu, įgyvendinti tikslus. Pasistengę galite daug laimėti.

VANDENIS

Šis savaitgalis gali būti ir labai įdomus, kupinas nuotykių, spontaniškų susižavėjimų, ir gana niūrus dėl prisidarytų problemų, išprovokuotų kitų žmonių ambicijų, jų šaltumo, griežtumo. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Kitą savaitę paaštrės nuojauta naudingiems sandoriams, pirkiniams. Naujas pirkinys maloniai papuoš jūsų buitį ar jus pačius. Galima neblogai užsidirbti iš žemės ūkio ar rankų darbo, amatų. Gali nustebinti netikėtai gauta žinia, pažadas arba naujienos, susijusios su artimais žmonėmis, giminaičiais. Vis dėlto neskubėkite prisikurti rožinių iliuzijų ir tikėti gandais.

ŽUVYS

Jeigu savaitgalį leisite laiką su kompanija arba vyksite į konferenciją, visuomeninį renginį, tai turbūt teks bendrauti su nelengvo būdo žmonėmis. Galite neapdairiai pasielgti ir pakenkti sau arba kitiems. Saugokite sveikatą, ypač jei esate alergiški. Nesukčiaukite. Venkite rizikos vandenyje. Kitą savaitę švelnumu ir geranorišku dėmesiu jums jau pavyks pelnyti dominančio žmogaus pasitikėjimą ar paramą. Nuo trečiadienio pirmame plane atsidurs turtiniai interesai, nuomos, pirkimo ir pardavimo reikalai. Galbūt įsigysite vykusį pirkinį ar papildomai pasipelnysite. Arba pavyks atgauti ar sumokėti įsisenėjusią skolą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS