Astrologinė prognozė rugsėjo 2-8 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGSĖJO 2-8 D.

AVINAS. Šią savaitę atsisakykite tų atsipalaidavimo būdų, kurie galėtų pakenkti jūsų vidinei pusiausvyrai arba stabiliems santykiams. Aiškiai apibrėžkite savo ir kitų įsipareigojimus. Jei jūsų veikla susijusi su technika, logistika, vairavimu, būkite atidūs. Nors šiose srityse galite daug nuveikti, bet ir praradimų rizika nemaža. Savaitgalį jus valdys emocijos, kurias galite nukreipti prieš artimuosius ir pačius save.

JAUTIS. Šią savaitę pasižymėsite ypatingu jautrumu. Galite suabejoti neseniai padaryto pasirinkimo teisingumu, gautais pažadais. Regis, neišvengsite aistringų pagundų. Galimas įvykis, kuris paskatins jūsų populiarumo, autoriteto augimą. Kai ko verta pasimokyti iš konkurentų. Tik pasistenkite nieko nesugadinti nesubtiliu elgesiu, priekabiavimu. Savaitgalį džiugins kelionės, renginiai.

DVYNIAI. Šią savaitę tikriausiai prisidarysite problemų, jeigu prarasite saiko ar padorumo jausmą. Pravartu rimčiau pasirūpinti sveikata ir išvaizda. Būsite neatsparūs svaigalų poveikiui. Kol kas neskubėkite su sprendimais dėl brangių pirkinių. Gali nustebinti partneriai arba konkurentai, išreiškę nepritarimą, kritiką. Savaitgalį būsite gana keistai nusiteikę aplinkinių atžvilgiu, netaktiški arba nenuoširdūs.

VĖŽYS. Savaitės pradžioje aktualiausi bus šeimos poreikiai, komerciniai, transporto, nuomos reikalai. Regis, puikiai sutarsite su augančia karta. Galite tikėtis krislelio romantikos, flirtų. Savaitės viduryje bus galimybių susitarti dėl aktualių dalykų, informacijos, tarpininkavimo, naujų įsipareigojimų. Atsakingai pildykite dokumentus. Savaitgalį nerimausite dėl būtinybės kibti į protinį darbą. Tačiau meilės pasimatymas gali suteikti puikių potyrių.

LIŪTAS. Šią savaitę jums labai rūpės artimų žmonių poreikiai ir rūpesčiai, o rimtam darbui susikaupti nelabai seksis. Atidžiau tvarkykite dokumentus ir turtinius reikalus. Nuo savaitės vidurio užplūs kūrybinis įkvėpimas, sieksite būti mylimi, populiarūs. Palanku sudaryti sutartis, dalyvauti pristatymuose. Savaitgalį išlaidų pareikalaus vaikų poreikiai. Daugiau dėmesio skirkite augintiniams.

MERGELĖ. Savaitės pradžioje su mokslu, reklama, logistika, profesine kvalifikacija susiję reikalai pareikalaus papildomų pastangų arba išlaidų. Didelė traumų, avarijų tikimybė, todėl reikalingas ypatingas budrumas kelyje ir dirbant su technika, degiomis medžiagomis. Gali būti, kad pasiklysite tarp įvairių asmeninių poreikių ir pagundų. Santykius galite sugadinti, jei neįvykdėte duotų pažadų, susikompromitavote dėl reikalų, susijusių su nuosavybe.

SVARSTYKLĖS. Šią savaitę sunku bus atsispirti norui pirkti gražius, brangius daiktus. Įvertinkite savo bei šeimos galimybes. Savaitės viduryje galbūt pagaliau susidorosite su kai kuriomis problemomis. Aktualūs bus mokslo, informacijos, reklamos, ryšių, verslo sutarčių klausimai. Galite kiek neįprastai pakeisti įvaizdį. Pavojinga įsivelti į intrigas, avantiūras. Savaitgalį stokosite polėkio.

SKORPIONAS. Savaitės pradžioje gali išaiškėti vienas gandas, susijęs su meile arba pinigais, turtu. Regis, jums nestigs aplinkinių dėmesio ir visokio šurmulio. Labiau išryškės jūsų humoro jausmas. Pasižymėsite nebloga komercine uosle. Jeigu pasistengsite, jums pavyks atstatyti finansinę pusiausvyrą, pritraukti klientus, sutvarkyti nuosavybės dokumentus, susitarti dėl kredito. Nuo penktadienio jau labai norėsis žemiškų malonumų, komforto.

ŠAULYS. Pavojinga regzti tarnybinį romaną ar kažką kurpti dėl materialinės naudos, nes gali kilti problemų. Nors mąstysite gana racionaliai, visgi savimeilė, tuštybė gali imti viršų ten, kur norite padaryti įspūdį, pademonstruoti autoritetą. Domėsitės nekilnojamojo turto rinka, įvairiomis prekėmis. Regis, ypač domins tariamai prestižo pridedantys, statusą keliantys daiktai. Jų siekdami nelabai paisysite savo realių galimybių ir moralinių vertybių.

OŽIARAGIS. Būsite aktyvūs profesiniuose reikaluose. Jums neabejotinai seksis organizuoti, vadovauti, susipažinti ir bendrauti, tartis dėl verslo projektų, juos derinti. Kita vertus, nepatartina politikuoti – suges nuotaika, kils įtampa. Jeigu niekas netrukdys susikaupti, jums neblogai seksis ir antroje savaitės pusėje. Visgi dažniau kils noras nuo visų atsiriboti, pasislėpti. Savaitgalį jautriai reaguosite į bet kokią kliūtį ar nesusipratimą.

VANDENIS. Savaitės pradžioje naudos gali duoti pokalbiai su specialistais bei informacijos paieškos internete. Galbūt teks bendrauti su įtakingais asmenimis, specialistais, užsieniečiais. Jūsų pasiūlymai turėtų juos sudominti. Tačiau gali būti, kad net už menką aplaidumą ar nuostolį teks atsakyti jums. Savaitgalį gali kilti noras mesti įpusėtą darbą, atsisakyti reikšmingo sumanymo.

ŽUVYS. Šią savaitę aktyviai dalysitės mintimis su aplinkiniais ir sužinosite naudingų dalykų. Tačiau pakliūsite į dviprasmiškas situacijas, jeigu pasiduosite abejotinoms pagundoms. Venkite nesubtilių pasisakymų. Neišvengsite nerimo, jei pretenduojate į naują darbo vietą, dalyvaujate konkurse ar pan. Situacija gana neprognozuojama ir kintanti. Kad ir ką veiksite, savaitgalį tvirčiau jausitės, jei tam pritars kiti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS