Astrologinė prognozė rugsėjo 23-29 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGSĖJO 23-29 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Šią savaitę buitiniai nesklandumai, nerimas dėl ateities šiek tiek prastins jūsų nuotaiką ir savijautą. Galite išprovokuoti ne itin malonų pokalbį. Būkite labai atsakingi priimdami sprendimus, susijusius su tarpininkavimu, partneryste, vaikais, projektais. Regis, įtampą kels padidėjęs darbo krūvis arba išaugę reikalavimai. Jeigu jums pavyks kažką užbaigti, išspręsti, tai pasijusite lyg į kalną įkopę. Savaitgalį labai svarbu rasti bendrą kalbą su aplinkiniais, suderinti interesus, pagerinti santykius.

JAUTIS

Ši savaitė privers tvarkyti skubius reikalus, tartis dėl aktualių klausimų. Regis, bus pokalbių, kurie išvargins ar kažkaip įpareigos. Galimas nemalonus incidentas gatvėje arba darbe. Galbūt sulauksite priekaištų arba patys ant kitų pyksite, kaltinsite dėl nesėkmių, gedimų ar nuostolių. Vis dėlto neblogai seksis, jeigu dirbate kūrybinį darbą, sukatės pramogų versle. Gali nudžiuginti vaikų pasiekimai. Savaitgalį veikite pagal planą. Jeigu norite keisti gyvenimo būdą, stilių, pažįstamų ratą ar veiklą, jau ir pradėkite.

DVYNIAI

Šią savaitę kai ką nuveiksite srityse susijusiose su nuosavybe, verslu, pinigais, informacija. Pagalvokite, kas jums iš tikrųjų svarbu. Jeigu kur nors vyksite, būkite ypač atidūs prie vairo, nežiopsokite, nes gresia avarinės situacijos. Nuo savaitės vidurio augs įtampa, nepasitenkinimas. Reikėtų tvirčiau remtis kojomis į žemę, nedramatizuoti smulkmenų. Pasistenkite, kad aplinka būtų kuo jaukesnė – tai padės nusiraminti, susikaupti. Savaitgalį tiktų skirti pasimatymus, eiti į renginius, sporto klubą.

VĖŽYS

Šią savaitę būsite linkę nerimauti, dramatizuoti. Venkite ginčytis su turinčiais kitokią nuomonę – jos nepakeisite, o susipykti bus labai lengva. Gali būti atmestas jau parengtas kūrybinis darbas ar finansinė ataskaita, dėl to pasijusite neįvertinti. Gali nutikti ir taip, kad teks išlaidauti dėl sustreikavusios technikos ar santechnikos. Kita vertus, sutiksite žmones, rasite informacijos šaltinius, kurie atsakys į rūpimus klausimus, padės susivokti situacijoje, daug išmokti. Savaitgalį jus atpalaiduos gardus maistas, jauki aplinka.

LIŪTAS

Šią savaitę jums derėtų pasverti, apgalvoti kiekvieną savo žingsnį, įvertinti sąjungininkus. Saugokitės įtartinų asmenų, intrigų, nepiktnaudžiaukite svaigalais. Šis metas turbūt privers pasirūpinti užmirštais dalykais – nebaigtais darbais, sveikatos problemomis ar kt. Kol kas nieko naujo nepradėkite, palaukite mėnulio jaunaties. Stenkitės efektyviai išnaudoti kiekvieną minutę. Savaitgalį numatomos trumpos išvykos, susitikimai su giminaičiais, draugais, bendraminčiais.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje numatoma pagunda, kuriai bus sunku atsispirti. Finansinės arba meilės avantiūros gali atnešti problemų. Gali kilti skandalas, pavydo scena, barnis dėl pinigų, vaikų ar kt. Galbūt sulauksite priekaištų dėl neracionalaus lėšų eikvojimo, neatsiskaitymo už paslaugas. Verčiau nesistenkite įsiteikti draugams ir nedalyvaukite kolektyviniuose projektuose, susibūrimuose, jeigu norisi atsiriboti. Labiau įsiklausykite į giluminius sielos poreikius. Savaitgalį seksis tvarkyti namus, daryti pakeitimus interjere.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę neliks laisvos minutės – teks įtemptai plušėti, skubėti, stengtis. Pareiga pareikalaus daugiau nei paprastai. Tęskite pradėtus darbus, derybas, bet atsisakykite to, kas trukdo, stabdo. Nederėtų švaistytis pažadais, prisiimti abejotinus įsipareigojimus. Kiekvienas jūsų žodis gali būti užfiksuotas ir pareikalauta pasiaiškinti. Savaitgalį pavyks veikti pagal numatytą planą, bet tik tuo atveju, kai tai priklauso vien nuo jūsų pastangų. Jeigu galite, užsiimkite menu, nueikite į parodą, galeriją, pasivaikščiokite gamtoje.

SKORPIONAS

Šią savaitę teks tvarkyti kelionių dokumentus, teisinius reikalus, ruošti publikacijas, užsiimti mokslo veikla, megzti ryšius su užsieniečiais. Gali būti paliestas jūsų profesinis, politinis statusas, autoriteto arba kompetencijos klausimas. Galimi netikėtumai, kurie nenudžiugins. Venkite elgtis neetiškai, pažeidinėti įstatymus, nes atsakomybės neišvengsite. Savaitgalį daugiau laimėsite būdami kuklūs ir įžvalgūs. Galite pajudėti pirmyn narpliodami painius reikalus, vidines dilemas. Galbūt lankysite ligonį ar kalinį.

ŠAULYS

Šią savaitę mėginsite sutvarkyti užsitęsusį finansinį reikalą, susitarti dėl kredito, paskolos, draudimo ar kt. Išties svarbu susitvarkyti su nebaigtais darbais, dokumentais. Galite susidurti su reikliais žmonėmis. Gali būti, kad gausite oficialią žinią, vyksite į pokalbį su įtakingu asmeniu arba imsitės sudėtingesnių darbų, nei esate įpratę. Vis dėlto naujovių ieškoti dar neverta, nuotykių – juo labiau. Savaitgalį tikėtini kolektyviniai bendraminčių susiėjimai, susitikimai su senais pažįstamais.

OŽIARAGIS

Ši savaitė vers spręsti teisines problemas, tvarkyti partnerystės reikalus. Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jeigu kiti žmonės nepaisys jūsų norų, patarimų, poreikių. Venkite demonstruoti netoleranciją, įkyriai moralizuoti. Gali būti, kad staiga pirmame plane atsidurs turtiniai interesai, mokesčių reikalai. Verčiau neskubėkite gundytis rizikingais verslo pasiūlymais, bent jau kol kas nieko konkretaus nežadėkite. Jeigu studijuojate, teks rimtai pasimokyti. Savaitgalį ilsėtis neteks.

VANDENIS

Savaitės pradžioje teks rimtai padirbėti, pasinaudojant įgyta patirtimi ir įgūdžiais. Regis, neišvengsite šiokių tokių nesmagių rūpesčių. Galbūt iš vėžių išmuš nepakankamas aplinkinių įvertinimas ar kritika, o gal kiek įstrigs vykdomas projektas. Jautriai reaguosite į kitų žmonių bėdas, psichologines problemas. Gali kilti noras remti arba ieškoti paramos sau. Kol kas nerizikuokite nei savo santaupomis, nei bendrais verslo pinigais. Jeigu ketinate leistis į tolimą kelią, pasitikrinkite techniką, nepamirškite dokumentų.

ŽUVYS

Šią savaitę numatomi renginiai, kuriuose turėsite dalyvauti, nepriklausomai nuo savo norų. Galbūt teks prisiimti atsakomybę už vaikų poelgius. Gana daug dėmesio teks skirti ir darbui, sveikatai, įvaizdžiui. Darbo reikalai pareikalaus ypatingo atsakingumo. Per neapdairumą galimi nuostoliai. Beveik viskas priklausys nuo jūsų mokėjimo derinti interesus, bendradarbiauti. Nekoks metas lįsti į skolas, ką nors pirkti išsimokėtinai. Savaitgalį turbūt išleisite pinigų, kad kažkam padarytumėte įspūdį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS