Astrologinė prognozė sausio 2–8 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SAUSIO 2–8 D.

AVINAS

Dėl atbulai judančio Merkurijaus galite būti nepelnytai apkaltinti. Kai kurie apsimesite, kad kaltinimų negirdite ir bandysite nerinkti akmenukų, mėtomų į jūsų daržą. Jei būsite lengvai įtikinami, pasiduosite svetimai nuomonei, gali atrodyti, kad jus supa priešiška aplinka. Patariama įsiklausyti į intuicijos balsą ir bent trumpam pakeisti įprastą aplinką.

JAUTIS

Atbulas Merkurijus padės jums pasinaudoti bendravimo gebėjimais ir išpešti iš to asmeninės naudos – įsigyti naudingų pažįstamų ir užsitikrinti jų paramą ateityje. Palaikydami dalykinius santykius būsite taktiški ir diplomatiški. Santykiai su mylimuoju plėtosis lėtai, tačiau būsite tuo patenkinti. Vienišiams žvaigždės žada netikėtą ir originalią galimybę susitikti savo antrąją pusę.

DVYNIAI

Marsui judant jūsų ženklu, išryškės problemų, susijusių su išsilavinimu, giminaičiais ir kaimynais. Įsipareigojimų našta prislėgs pečius, tačiau tie, kurie nepalūš, gaus pelnytą atlygį. Nesilaikantys duoto žodžio ar bandantys perkelti savo naštą kitiems sulauks bumerangu sugrįžtančios neteisybės. Apsiginklavę kantrybe užsitikrinsite žvaigždžių palaikymą.

VĖŽYS

Dėl sudėtingame Mėnulio kelyje susidariusių ir nepriklausančių nuo jūsų aplinkybių galite atsidurti beviltiškoje padėtyje ir pasijusti taip, tarsi iš po kojų būtų išmušta žemė. Jūsų priešas – aštrumas ir impulsyvumas: taip veikdami, lengvai sugriausite savo ateitį ir ilgam prarasite trokštamas perspektyvas. Pavojingi netikėti užsispyrimo priepuoliai, nenoras suvokti pasikeitusias gyvenimo realijas.

LIŪTAS

Atbulas Merkurijus gali turėti neigiamos įtakos jūsų kūrybiškumui. Galimos finansinės problemos. Jūsų aktyvumas ir iniciatyvumas kryps ne tiek į profesinę veiklą, kiek į asmeninį gyvenimą. Nors ir ne metas aktyviai ieškoti poros, bet verta prisiminti, kad geriausia priemonė patraukti dėmesį – šypsena. Padėties šeimininkais išliksite tuo atveju, jei suimsite save į rankas ir ramiai reaguosite į laikinus sunkumus.

MERGELĖ

Pasistenkite valdyti savo impulsus ir sustiprinti savikontrolę, kad išvengtumėte problemų ir pagerintumėte piniginę situaciją. Pakartojančios situacijos gali rimtai sunervinti. Tuomet aplinkiniams atrodysite kaip keistuoliai ir jie ims vengti bendravimo su jumis. Norėdami pasiekti sėkmę jau dabar turite kurti strateginius planus, nors kiti ir ilsisi.

SVARSTYKLĖS

Pokyčių neišvengsite. Svarbiausia siekiant tikslo pasirinkti tinkamą kelią ir kryptį, atsirinkti idėją ir numatyti priemones – antraip praradimų neišvengsite. Stabtelėkite, kad pamąstytumėte apie gyvenimo prasmę. Nuo klaidų ir sukrėtimų apsaugos, padės apeiti kliūtis kelyje į sėkmę jūsų tikėjimas Aukščiausiojo valia. Jausite jo neregimą paramą ir palaikymą.

SKORPIONAS

Veržtis pirmyn gerai, bet kai Merkurijus juda atbulai, geriau sustoti ir ramiai viską permąstyti. Galimos permainos darbe, karjeroje. Kurie jas priims drąsiai, pasitelkę valią kovos su aplinkybėmis, užsitikrins stabilumą ir gerą reputaciją. Kurie pabijos sunkumų, nuleis rankas, praras materialinį stabilumą ir aplinkinių pagarbą. Žvaigždės palaikys sumanius, drąsius ir ryžtingus.

ŠAULYS

Neptūnui veikiant, kraštutinumai ir fanatizmas užtamsins tauriąją jūsų asmenybės dalį, todėl galimi sunkumai bendraujant, įveikiant aplinkybes, surandant išeitį iš sudėtingų situacijų. Patys save įspeitę į kampą, atsidurtumėte prie suskilusios geldos, prarastumėte bendraminčių palaikymą. Sėkmė lydės tuos, kurie į materialų pasaulį žvelgs per dvasinę prizmę.

OŽIARAGIS

Venera žada permainų santykiuose su aplinkiniais ir tai gali paskatinti jūsų nerimą, nervingumą, tapti psichologinės įtampos priežastimi. Vienatvė ir melancholija negatyviai veiktų jūsų nuotaiką, todėl  rekomenduojama nuolat būti tarp žmonių ir ieškoti aplink save malonių dalykų. Geranoriškai ir palankiai nusiteikę pakreipsite situaciją norima linkme.

VANDENIS

Skraidant padebesiuose nesunku nepastebėti žemiškosios realybės. Jūsų noras aplankyti naujus pasaulio kampelius ir susipažinti su naujais žmonėmis dėl atbulai judančio Merkurijaus šiuo metu pavojingas. Smalsumas ir proto aštrumas padės pastebėti reikalingą idėją ir tikslą, bet jam pasiekti prireiks jėgų ir pastangų. Neleiskite vėjais savo laiko ir apribokite pramogas.

ŽUVYS

Atbulai judantis Marsas gali pasukti jūsų likimą nauja vaga. Kad viskas būtų gerai, teks išmokti derinti savo interesus su kolektyviniais, planus – su aplinkybėmis, idėjas – su realybe, meilę – su aistra, materialius dalykus – su dvasingumu. Jūsų asmeninė laimė nenukentės, jei kantriai dirbsite. Žvaigždės sako, kad tie, kurie bandys gauti pelno rizikuodami,  nepasieks nieko.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS