Astrologinė prognozė sausio 9–15 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SAUSIO 9–15 D.

AVINAS

Išnaudokite visą turimą energiją, žinias ir patirtį, kad maksimaliai susiderintumėte su kolegomis, partneriais, darbdaviais ir pasiektumėte aukščiausių rezultatų. Ypatingą dėmesį skirkite finansiniams veiklos aspektams: galite rasti būdų, kaip patobulinti reikalus šioje srityje. Svarbu ir tai, kokį įspūdį padarysite kitiems. Galbūt abipusė simpatija ir draugystė su priešingos lyties atstovais padės išspręsti problemas.

JAUTIS

Efektyviai dirbsite komandinį darbą, būsite praktiški, nieko nepraleisite pro akis. Komanda gali pastūmėti jus į lyderio pozicijas. Stenkitės kiekvienoje problemoje įžvelgti potencialią galimybę įsitvirtinti, vertingos patirties šaltinį. Daug kas priklausys nuo jūsų asmeninio žavesio ir gebėjimo patraukti kitus žmones į savo pusę. Negailėkite pastangų ir stenkitės surinkti kuo daugiau premijų.

DVYNIAI

Nerimą kelia poreikis keisti planus ir nesugebėjimas planuoti laiko. Nepasiduokite abejonėms ir baimei – rodykite išmintį, o ne ambicijas, tiesiog pajuskite, kad galite daug pasiekti, – sėkmė bus garantuota. Laukia labai svarbus ir atsakingas jūsų gyvenimo laikotarpis, todėl dabar patartina atsikratyti visų reikalų ir santykių su žmonėmis, kurie tiesiog semiasi iš jūsų jėgų ir energijos, nieko mainais neduodami.

VĖŽIAI

Vizualizuokite savo idealus, sutelkite visą savo kūrybiškumą ir galėsite viską užbaigti maksimaliai efektyviai. Galėsite apibendrinti pirmuosius savo pasiekimų rezultatus ir nubrėžti naujas perspektyvas. Būkite ambicingi ir tikėkite sėkme, visapusiškai išnaudokite savo įtaką kitiems. Stenkitės padaryti kuo daugiau dabar, kad sukurtumėte galingą impulsą ateičiai, kuris leistų jūsų planui judėti inertiškai, kai ateis sunkesni laikai.

LIŪTAS

Jums svarbius dalykus ir tai, ką darote dabar, palaikys visa ankstesnių mėnesių patirtis ir visi ištekliai. Geriau šiek tiek sulėtinti tempą ir apsidairyti, kaip ko nors tikrai svarbaus nepalikti nuošalyje, nelikti be palaikymo. Nepaisant visų dabar turimų galių ir įtakos, gali būti naudingiau eiti į kompromisus ir patraukti stiprius sąjungininkus į savo pusę. Tinkamas metas ruoštis naujam didelio masto projektui ar verslui.

MERGELĖ

Ne pats produktyviausias metas darbo ir finansine prasme, nebent užsiimdami kūrybiniu verslu, įžiebdami įvairių idėjų aprūpinsite save jėgų ir entuziazmo atsargomis ilgiems mėnesiams. Naudingos išvykos, komandiruotės, kvalifikacijos kėlimo kursai ir seminarai pagal specialybę. Verta aptarti būsimas užduotis su kolegomis ir partneriais: dabar jūsų žodžiai skambės ypač prieinamai ir įtikinamai.

SVARSTYKLĖS

Laukia pokyčiai, kelionės ir daugybė įvairių dalykų. Būkite pasirengę, kad jūsų ateities planai pasikeis. Jūs turite galimybę sukurti kažką labai patikimo, patvaraus, tai, kas vėliau tarnaus kaip atrama daugelį metų. Be to, jei dabar prisiimsite didesnę atsakomybę, netrukus turėsite galimybę kilti karjeros laiptais. Tai tinkamas metas reklamuoti savo verslą, pritraukti kitų žmonių finansinių išteklių.

SKORPIONAS

Jūsų projekte yra tikrų trūkumų, kuriuos teks skubiai pašalinti, o kartu dar kartą patikrinti visa kita. Būkite lankstūs, išmokite prisitaikyti prie naujų sąlygų, kad ir kokios jos būtų, nešvaistykite laiko ir nervų bergždiems ginčams – tuomet sėkmė bus dar įspūdingesnė. Neignoruokite komandos nuomonės. Subūrę bendruomenę tų, kurie nuoširdžiai domisi jūsų darbu, tapsite įtakingesni.

ŠAULYS

Sėkmingų ankstesnių jūsų gyvenimo mėnesių fone ši savaitė suvokiama kaip stabdymo, lėtėjimo, vidinių abejonių laikotarpis. Abejonės gali būti tiesiog jūsų sunkios emocinės būsenos padarinys. Dabar naudinga padaryti pauzę, pailsėti nuo reikalų, sustabdyti nenugalimą norą pasiekti aukštumas. Kelionės į galios vietas, apsilankymas vienuolyne ar poilsis nuošalioje vietoje suteiktų jums labai gerą palaikymą.

OŽIARAGIS

Pasiekėte savo autoriteto ir gebėjimo daryti įtaką situacijai viršūnę, todėl pasistenkite pateisinti jumis suteiktą pasitikėjimą. Drąsiai imkitės lyderio vaidmens ir didelės apimties atsakingų užduočių, išmintingai valdykite bendrus išteklius ir bendrus finansus. Galbūt jums kaip išbandymas bus pasiūlyta ypač sunki užduotis. Svarbu ne tai, kiek darbo prisiimate jūs, o kaip galite organizuoti kitų žmonių darbą.

VANDENIS

Visuomenės veikėjai ir kūrybinių profesijų atstovai turės galimybę gerokai padidinti savo populiarumą. Laukia daug naujų ir įdomių dalykų. Atsikratykite to, kas trukdo žengti žingsnį į priekį. Nukreipkite energiją į savo tikslus. Sausio pabaigoje galėsite pamatyti savo darbo vaisius. Neleiskite, kad tinginystė ar lėtumas trukdytų kelyje. Nieko neklausykite, nes jūs patys esate geriausi patarėjai.

ŽUVYS

Gyvenimas suksis apie jus pačius ir apie jūsų namus. Jausite jėgų antplūdį, o ir laiko nestigs, tačiau noro pradėti naujus darbus nejusite. Pelningų pasiūlymų neatsisakykite. Daugiau laiko skirkite mylimiems žmonėms ir mėgstamiems užsiėmimams. Pajutę apatijos ir savigraužos antplūdį, pasistenkite išsaugoti sveiką nuovoką ir pasimėgauti tuo, ką turite. Nenusiminkite – netrukus atsigręš sėkmė. 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS