Astrologinė prognozė spalio 17–23 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SPALIO 17–23 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Venera skatina susitvarkyti savo santykius su jus supančiais žmonėmis. Gali paaštrėti nesutarimai su dalykiniais partneriais, draugais, giminaičiais. Kad išvengtumėte konfliktų, stenkitės minimaliai bendrauti. Darbe būkite ramūs ir tylūs. Su mylimuoju vis riesitės ir taikysitės. Tačiau tai, pasak žvaigždžių, santykių neatšaldys.

JAUTIS

Venera lems kūrybinį pakilimą. Būsite pastebimi minioje, trauksite priešingos lyties atstovų akis, tik rinktis neskubėkite. Kai grandioziniai planai ir darbinių projektų gausa atitolins jus nuo naminių reikalų, tai gali nepatikti namiškiams. Tad žvaigždės pataria nepamiršti, kad gyvenimas sudarytas ne tik iš kūrybos ir malonumų, bet ir iš nuobodžios buities.

DVYNIAI

Merkurijus skatins daug bendrauti, judėti, keliauti. Jūsų iniciatyvos liesis per kraštus, norėsis dirbti keletą darbų iš karto. Jei pasistengsite, viską sėkmingai užbaigsite. Palankus metas kelti kvalifikaciją, kaupti naujų žinių, kurios pravers ateityje. Meilėje būsite emocionalūs, tačiau žvaigždės pataria prisiminti, kad žygiais, o ne žodžiais artimuosius mylime.

VĖŽYS

Venera skatins malonius ir džiugius įvykius, įkvėps drąsiems ir šauniems poelgiams dėl meilės. Lengvai rasite progų susitaikyti su artimaisiais. Išnaudokite darbines galimybes ir būtinai įsijunkite į naujų projektų įgyvendinimą. Vienišiems žvaigždės žada romantišką pažintį, kuri turės tendenciją gan greitai peraugti į stiprų abipusį susižavėjimą, o paskui ir į meilę.

LIŪTAS

Veneros paskatinti apmąstyti savo meilės santykių kokybę, galbūt pasiryšite būtiniems pokyčiams. Kai kurios problemos paaštrės, tačiau tai tik į gera: jei problema aiškiai matoma, su ja lengviau kovoti. Tik intuicijos vedini atsirinksite, kada geriau nusileisti partneriui, o kada – laikytis savo. Nežiūrint į tai, kad periodas bus emociškai įtemptas, pagerinti gyvenimo kokybę tikrai galėsite.

MERGELĖ

Marsas kels rūpesčių, sunkiai judės net patys lengviausi sumanymai. Tačiau ne todėl, kad tingėsite ar klysite, o todėl, kad nereikšmingi įvykiai atitrauks jus nuo svarbiausio tikslo. Tad stenkitės daugiau planuoti ir analizuoti gautą informaciją, nei veikti. Meilėje permainų nesitikėkite, naujai užsimezgę santykiai bus trumpalaikiai, nestabilūs ir nepatikimi.

SVARSTYKLĖS

Galite tikėtis Veneros dosnumo. Ypatinga sėkmė laukia meilėje – tiesiog skęsite priešingos lyties pagyrose ir dėmesyje. Tačiau svarbiausia, kad jūsų meilės objektas jus pastebėtų. Darbe permainos nelaukiamos, santykiai su bendradarbiais ir vadovais bus pagarbūs. Jei reikia, galėsite lengvai užglaistyti dalykinių santykių plyšius.

SKORPIONAS

Merkurijus kupinas naujienų ir informacijos. Kaip tuo pasinaudosite, priklausys nuo jūsų gebėjimo atskirti pelus nuo grūdų. Kad nepersitemptumėte, apribokite savo draugų ratą. Neseniai atėję nauji žmonės vargu ar pasiliks ilgam. Nemalonų darbinį chaosą kompensuos naujos idėjos. Kad jas įgyvendintumėte, žvaigždės pataria būti darbštiems ir atkakliems.

ŠAULYS

Merkurijus dovanos įdomių pažinčių. Dėl naujų partnerystės santykių išplėsite savo dalykinę įtaką, tačiau ne tik darbe, bet ir asmeniniame gyvenime laukia netikėtumai. Galbūt horizonte pasirodę seni draugai ar atsinaujinę ryšiai nebeatrodys tokie patrauklūs, kaip galvojote prieš mėnesį. Gautus pasiūlymus, kad ir kokie nerealūs jie pasirodytų, apsvarstykite.

OŽIARAGIS

Venera padės pasikeisti į gera, tapsite nuolaidesni, minkštesni, supratingesni santykiuose su jus supančiais žmonėmis ir mylimuoju. Tarsi savaime išsispręs problemos su vaikais. Asmeniniame gyvenime vyraus santarvė. Į darbą žvelgsite ne kaip į finansų šaltinį, bet kaip į malonų užsiėmimą. Vienišiems žvaigždės žada audringą ir aistringą meilės romaną su gerai pažįstamu asmeniu.

VANDENIS

Uranas padės puikiai sutarti su aplinkiniais, pakelti savo autoritetą ir užmegzti naujas naudingas pažintis su įtakingais žmonėmis. Jei iš mylimojo sulauktumėte pavydo priepuolių, tai būtų signalas, kad jam skiriate per mažai laiko ir dėmesio. Vilios daug naujų perspektyvų, tačiau toli gražu ne visos jos bus vertingos. Pasistenkite nešvaistyti laiko bandant viską iš eilės.

ŽUVYS

Jupiterio paskatinti, jausite nenusakomą norą padaryti kažką ypatingo savo mylimam žmogui. Net jei santykiai ir geri, nersitės iš kailio norėdami įtikti. Susikoncentravę ties asmeniniu gyvenimu, pasistenkite neužmiršti darbo ir karjeros reikalų. Vienišiems žvaigždės žada romantinius nuotykius, kurie gali tapti lemtingais. Tikėkite savimi ir tuo, kad vienatvė pagaliau baigsis.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nepatinka

neskaitykit ! Keisti kai kurie žmogėnai- skaito tai, kuo netiki, o paskui viduriuoja komentaruose :D :D :D :D

Šarlatanai,

Xxx

Tokias nesąmones rašo tie astrologai,nu visiškai nei dalelytės atitikimo.Kaip jiems leidžia reikštis,bausti juos reikia,yra lengvatikų kurie gali patikėti.Gyveno tėkmėje analizuota žmonių gyvenimai , jų harakteriai, pagal horoskopus,visiška nesąmonė horoskopai.Gal būt, jeigu kiekvienam atskiras,individualus horoskopas ,teisybės kažkiek būtų .O dabar tiesiog pasižiūri ir tiek.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS