Astrologinė prognozė spalio 21–27 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SPALIO 21–27 D.

AVINAS

Savaitės pradžia žada slaptą meilės nuotykį, malonią pramogą arba kitų nekasdieniškų įspūdžių. Vis dėlto gali būti neramu dėl kai kurių neįvykdytų įsipareigojimų arba konkurencijos. Atlikite darbus, kuriuos reikia užbaigti, aiškinkitės įstrigusius santykius, rūpinkitės įvaizdžiu, sveikata. Savaitgalį pavojų gali kelti žmonės, kuriuos jūsų veiksmai verčia jaustis nesaugiai. Lengva susipykti, nutraukti ryšius.

JAUTIS

Ši savaitė žada artimų ir mylimų žmonių palaikymą, supratimą. Vis dėlto pasitaikys šiokio tokio nesusikalbėjimo arba nelabai pageidaujamos informacijos, susijusios su darbu, sveikata. Geriausiai seksis tiems, kurie sugeba bendradarbiauti. Kažkoks interesas sukels energijos antplūdį. Tai gali būti susiję su hobiu, sportu, kūrybine saviraiška, papildomomis pajamomis. Savaitgalį daug jėgų skirsite ūkio darbams.

DVYNIAI

Šią savaitę aktualiausi turėtų būti darbo, mokslo ir ryšių klausimai. Gali tekti aiškintis atsakomybės, pareigų klausimus, sudaryti sutartis, tvarkyti su informacija, reklama susijusius reikalus. Optimizmas ir artimųjų palaikymas labai pasitarnaus. Nuo savaitės vidurio ypač trokšite komforto, patogumų, jaukumo namuose. Savaitgalį užplūs azartiškos nuotaikos, noras sportuoti. Saugokite nuo pavojų vaikus ir patys jauskite saiką.

VĖŽYS

Būsite nusiteikę pademonstruoti, ką sugebate, kad ir kokia sritis tai būtų: kūryba, sportas, mokslas, verslas, politika, scena. Nestigs įkvėpimo, romantiškų akimirkų ir tai glostys sielą. Situacija bus dar geresnė, jeigu neprisikaupė laiku neatliktų darbų. Tai, ką tinkamai atlikote, duos neblogų rezultatų ir galbūt papildys piniginę. Gali būti, kad sulauksite giminaičio, draugo, gerbėjo dėmesio. Savaitgalį venkite triukšmingų susiėjimų.

LIŪTAS

Šią savaitę jums neblogai seksis rūpintis komfortu, apdaila ir panašiais dalykais, kurie sukuria jaukumo ar net prašmatnumo įspūdį. Gana sėkmingai tvarkysite nuosavybės reikalus, finansinius dokumentus. Yra tikimybė, kad įsidarbinsite, sudarysite naudingą sutartį, gausite kreditą. Tačiau, kažko reikalaudami iš kitų, siekdami ar viešindami nepersistenkite, jauskite atsakomybę. Savaitgalį aktyviai bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis.

MERGELĖ

Savaitės pradžia nežada didelio aktyvumo. Norėsis turėti kuo daugiau laiko sau ir asmeninės erdvės. Net jeigu darbas jums patinka, pageidausite atokvėpio. Galite išgirsti gandų, kurie turbūt nenuliūdins. Suprasite, kad kitiems reikalingas jūsų padrąsinantis žodis, patarimai. Trumpalaikio malonumo suteiks šou renginys, ilgalaikio – tikra meilė. Savaitgalį venkite išlaidauti, bet nebūkite savanaudiški, jeigu reikia padėti artimam žmogui.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę tikriausiai pavyks išsiveržti iš kasdienės rutinos, kažką pakeisti savo aplinkoje arba užsiėmimuose. Nekreipkite dėmesio į vieną kitą nedraugišką repliką, drąsiai ginkite savo poziciją. Neblogai turėtų sektis kūryba, labdara, su socialiniais reikalais susijusi veikla. Gali atsirasti asmuo, linkęs jums padėti. Pasidomėkite, kokie motyvai jį tam skatina. Savaitgalį galimi nemalonūs netikėtumai. Nesielkite grubiai, savanaudiškai.

SKORPIONAS

Jūsų mintys skraidys kiek toliau nuo kasdienybės. Galbūt esate įsimylėję arba galvojate apie pašėlusį nuotykį. Turėtų sektis kūrybiniai projektai, veiklos su vaikais. Regis, teigiamai veiksite aplinkinius, jie jus taip pat. Žadinsite romantiškas emocijas, draugiškumo ir solidarumo jausmus. Savaitgalį galbūt patirsite slaptą priešiškumą, kenkimą. Arba problemų sukels sveikata, artimo žmogaus būklė.

ŠAULYS

Šią savaitę jums gali prireikti finansinės ar kitokios paramos. Imkitės iniciatyvos, pajudinkite skolininkus ir galimus rėmėjus. Gali nudžiuginti pasiūlymas iš toli esančio asmens. Seksis mokyti(s), tarpininkauti, reklamuoti. Mintys suksis apie kvalifikacijos kėlimą, keliones. Jeigu būtina, tvarkykite dokumentus, kreipkitės dėl oficialių raštų. Savaitgalį taps akivaizdu, kad reikia apibrėžti kai kuriuos santykius.

OŽIARAGIS

Šią savaitę bus aktualūs reikalai, susiję su nuosavybe, pinigais, mokesčiais, investicijomis, galbūt teks imtis tarpininkavimo, derėtis. Regis, ką nors įrodyti kitiems bus nelengva. Vis dėlto dosnumu galite palenkti į savo pusę reikalingą žmogų. Tikėtini bendri reikalai su užsieniečiais, kelionių, mokslo planai, jų aptarimas. Savaitgalį jausite emocinę įtampą, stokosite savikontrolės. Galite ką nors įžeisti, išprovokuoti agresiją.

VANDENIS

Savaitės pradžioje teks imtis konkrečių veiksmų, atsiskaityti už atliktus darbus. Pasistenkite apdairiai tvarkyti dokumentus, derinti nuomones, interesus, finansinius išteklius. Galbūt jausite konkurentų spaudimą arba kažkieno pavydą. Nepasiduokite abejonėms ir nelaukite pritarimų. Darykite tai, kas būtina ir neatidėliotina. Tikslą turite pasiekti patys. Savaitgalį dėmesys bus sutelktas į kelionių klausimus arba į mokslo reikalus.

ŽUVYS

Savaitė turėtų būti gana smagi, nes savyje pajusite daug meilės, šilumos, o galbūt ir kūrybinę ugnelę. Galite gauti reikiamos informacijos apie dominančią veiklą, medicinos tyrimus, reabilitaciją ar kt. Vis dėlto galimos problemos, kurios turbūt tiesiogiai jūsų nepalies, tačiau vers nerimauti dėl kitų žmonių. Priimkite aplinkinius su visais jų trūkumais ir ydomis. Savaitgalį vaikų ir mylimųjų poreikius protingai ribokite.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS