Astrologinė prognozė spalio 7–13 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SPALIO 7–13 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje gauta informacija gali sugadinti nuotaiką. Regis, ignoruosite perspėjimus ir pulsite ieškoti bendraminčių arba advokatų. Tikėtinas naudingas susitikimas su pažįstamu asmeniu, senu draugu. Jo tarpininkavimas padės kažką išspręsti. Laikykitės profesinės ir žmogiškos etikos. Nuo savaitės vidurio seksis meninė veikla. Savaitgalį kils noras imtis aktyvesnės veiklos, siekti patinkančio asmens dėmesio ar pan.

JAUTIS

Ši savaitė ramybės nežada. Daug kam užkliūsite, net draugai ir artimieji nepagailės kritikos. Regis, susipainiosite tarp santykių, požiūrių. Kita vertus, jūsų pastangos kažką pasiekti, laimėti, tarpininkauti gali pasiteisinti. Tvarkydami svarbius reikalus būkite tolerantiški. Savaitgalį tikriausiai vargins abejonės arba nekaip jausitės dėl sveikatos sutrikimo. Jautriai sureaguosite į dominančio žmogaus repliką, poelgį. Arba patys jį įskaudinsite.

DVYNIAI

Šią savaitę gali kilti keblumų, jeigu reikia rimtai mokytis, vykti į komandiruotę arba ieškoti darbo užsienyje. Galbūt nerimo sukels į problemas įsivėlęs artimas žmogus. Nuo savaitės vidurio palanku užsiimti veikla, susijusia su teisėtvarka, informacija, kelionėmis, tarptautine komercija. Galite susižavėti nepažįstamu asmeniu, nauja idėja. Savaitgalį pasinersite į draugų reikalus. Labiau prižiūrėkite vaikus.

VĖŽYS

Šią savaitę galimas įvykis, dėl kurio išgyvensite. Galbūt jausite apmaudą dėl artimo žmogaus savanaudiškumo, nedraugiško poelgio, bandymo jumis pasinaudoti. Labai svarbu pasitikėti savimi ir nebijoti permainų. Jeigu jūsų nauji planai yra paremti tikromis galimybėmis ir realia praktika, tuomet tikrai prasiveršite pirmyn. Savaitgalį sutelkite dėmesį į tai, ką privalote atlikti neatidėliodami. Jeigu nespėjate, ieškokite pagalbos.

LIŪTAS

Šią savaitę numatomas netikėtumas, išmušantis iš pusiausvyros. Gali sutrikdyti kitų žmonių pretenzingumas ar gobšumas. Galimas sveikatos sutrikimas. Neabejingo požiūrio į jūsų situaciją, reikalus, mintis galite tikėtis iš artimo žmogaus. Galbūt aiškinsitės paskolų, išperkamosios nuomos galimybes ir sąlygas. Savaitgalį džiaugsmo teiks vaikai, jų sėkmė arba jūsų kūrybinė veikla, įdomus renginys, gerbėjų dėmesys. Galite veržtis pakeliauti.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje daug reikalausite iš kitų ir savęs. Dalykiniai pokalbiai gali būti nemalonūs. Nederėtų pasitikėti užsieniečiais. Savaitei įsibėgėjus vis dėlto turėtų pavykti susidoroti su problemomis darbe, rasti reikalingų tiekėjų, prekių, informacijos apie paslaugas. Galite įdomiai pakeisti ar pakoreguoti savo stilių. Kita vertus, slėgs įtarimai, netikrumas dėl jums svarbių santykių, dominančio žmogaus jausmų. Savaitgalį galite išleisti daug pinigų.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę gali kilti nesusipratimų, ginčų dėl vaikų auklėjimo, pagalbos senyviems artimiesiems. Jums atrodys, kad daug darote, o sulaukiate nedėkingumo. Kaip tik dėl to pokalbiai su geranoriškais aplinkiniais suteiks džiaugsmo. Domins kūrybiniai projektai. Pravartu tvarkyti dalykinius reikalus, o jeigu aktualu, ieškotis darbo. Savaitgalį gali tekti bendrauti su žmonėmis, turinčiais priešingą nuomonę ar interesus nei jūs. Gali kilti konfliktų.

SKORPIONAS

Šią savaitę galite susidurti su neatsargiais, netaktiškais žmonėmis, patekti į avarinę situaciją, patirti traumą. Daug dėmesio teks skirti šeimai ir individualiam verslui. Turbūt parūps remonto, ūkio darbai, nuoma, svarbūs pirkiniai. Galite susidomėti neįprasta veikla, kūrybinės saviraiškos galimybe. Vis dėlto galite tarp susipainioti meilės jausmų ir materialinių troškimų. Savaitgalį svarbu nepasikliauti neaiškia informacija, gandais.

ŠAULYS

Daug lems mokėjimas naudotis informacija ir jūsų empatija. Neblogas metas preliminariems susitarimams, mokymuisi. Kartu dar norėsis patirti pramogų, romantikos. Vargu ar sugebėsite gauti viską, ko trokštate. Prioritetą teikite namams, šeimai, vaikams. Saugokite namus nuo vagių, o artimuosius – nuo nevykusių pagundų. Savaitgalį gali būti smagu, jeigu tik visko nesugadinsite netinkama mityba ir rizikingu elgesiu. Gerų emocijų teiks vaikai.

OŽIARAGIS

Ši savaitė žada ir šalto, ir šilto. Turbūt reikalausite to, kas jums priklauso, arba to, kad kiti tuoj pat atsakytų už savo poelgius ir darbus. Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Nemokykite kitų, kaip gyventi. Regis, teks tvarkyti dokumentus, sutartis ir kartu narplioti supainiotus reikalus, ieškoti reikalingos informacijos. Savaitgalį pajusite nuovargį, dėl to kris nuotaika, bus sunku bendrauti, daug kas erzins.

VANDENIS

Savaitės pradžioje nerimausite dėl kažkokių rezultatų, atsakymų arba finansinių atsiskaitymų. Kai kurie pokalbiai gali baigsis ne taip, kaip norėtųsi. Gali atsirasti nenumatytų techninių rūpesčių. Saugokite vertybinius popierius, santaupas, nesigirkite pajamomis, brangiais daiktais. Gali pajudėti anksčiau vilkintas svarbus sandoris. Savaitgalį sulauksite skambučių iš žmonių, kuriuos jau ėmėte pamiršti. Venkite konfliktų šeimoje ir rizikos kelyje.

ŽUVYS

Jūsų galvoje kirbės realūs ir nerealūs sumanymai, sustiprės intuicija. Galbūt išsispręs kažkoks reikalas su slaptu gerbėju. Galite tikėtis naudos iš konfidencialios veiklos, labdaros, o malonumo – iš meilės nuotykio. Vis dėlto neverta tikėti pažadais ir imtis tų darbų, kurių nesugebate. Artėjant savaitgaliui jus gali nuliūdinti incidentas bendraujant, nepateisintas lūkestis. Galimos netikėtos išlaidos, rinkliavos. Kita vertus, įmanomos ir pajamos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS