Astrologinė prognozė vasario 24–kovo 1 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ VASARIO 24–KOVO 1 D.

AVINAS

Šią savaitę geriausiai seksis tvarkyti konfidencialius reikalus, užsiimti labdara, kūrybine veikla. Atsiras daugiau laiko mintims, svajonėms, gali išsispręsti slapta psichologinė problema. Gali pasitaikyti proga nelegaliai pasipelnyti ar naudingiau pakreipti verslo reikalus. Vis dėlto piktnaudžiauti tarnybine padėtimi nederėtų, jei norite, kad nuslūgtų įtampa. Savaitgalį gali kilti ūpas apsipirkti, apdairiai rinkitės pirkinius.

JAUTIS

Žmonės, kuriuos sutiksite šią savaitę, apipils jus naujienomis, o gal ir viliojamais pasiūlymais. Santykiai su aplinkiniais bus puikūs, tik nereikalaukite iš jų daugiau, nei jie gali duoti. Noriai bendrausite, organizuosite, imsitės lyderio vaidmens, atsakomybės. Nuo trečiadienio pirmenybę jau teikite ne triukšmingam šurmuliui, o intymesnei atmosferai, dvasingesnei veiklai, menui, labdarai. Savaitgalį mėgausitės komfortu, skaniu maistu.

DVYNIAI

Šiuo metu jums bus svarbūs profesinio gyvenimo, karjeros klausimai. Kils noras stiprinti savo autoritetą ir padėtį. Regis, numatomas šaunus susibūrimas, kolektyvinis renginys. Savaitgalį pasistenkite išnaudoti kiekvieną progą atsipūsti, palepinti savo kūną, pastiprinti sveikatą, nervus. Venkite intensyvios, daug jėgų reikalaujančios veiklos. Neverskite savęs, jeigu nesinorės bendrauti, kur nors eiti.

VĖŽYS

Šią savaitę gali atsiskleisti kai kurie jūsų sugebėjimai. Neblogas metas protiniam darbui, moksliniams projektams planuoti, rengti. O galbūt labai rūpės numatomos kelionės, konkursai, varžybos. Regis, susidorosite su profesinėmis ir kitoms užduotimis, nepaisant konkurentų trukdymo. Savaitgalį susitiksite su bendraminčiais. Bendravimas su jais išties turėtų padėti atgauti pusiausvyrą ir objektyviau įvertinti tai, ką esate pasiekę, patyrę.

LIŪTAS

Šią savaitę bus nesunku daryti įtaką antrajai pusei, aplinkiniams. Regis, atsiras nebloga išeitis, kaip išspręsti kai kurias finansines problemas, atgauti skolas. Turbūt gausite žinią, jeigu ieškote teisybės, bylinėjatės arba laukiate naujienų iš valstybinės institucijos. Nuotaiką gali praskaidrinti nepažįstami žmonės, nauji gerbėjai, apsilankymas įdomiame renginyje. Savaitgalį nepavyks atsipalaiduoti – turėsite rimtų pareigų, darbų.

MERGELĖ

Šią savaitę bus aktualūs teisiniai ir finansiniai reikalai. Pravartu išsiaiškinti nesusipratimus, susijusius su tarpininkavimu, draudimu. Sekite informaciją, nes galimos permainos, kurių nepastebėjimas ar nepaisymas atneštų nuostolių. Neblogas metas projektų pristatymui. Savaitgalį veršitės iš namų, svajosite apie keliones. Daug kas priklausys nuo jūsų finansinių galimybių. Galite būti pakviesti į kultūrinį renginį, pristatymą.

SVARSTYKLĖS

Šiuo metu pravartu susitelkti ties profesiniais reikalais, nes paaštrėjusi uoslė naudingiems sandoriams, gebėjimas tarpininkauti turėtų jus išvaduoti iš kai kurių problemų. Stiprės meilės, partnerystės poreikis. Galbūt naujai įvertinsite santykius su žmonėmis, kuriuos seniai pažįstate. Savaitgalio planus gali pakoreguoti artimi žmonės. Derėtų pasitelkti psichologinę įžvalgą ir toleranciją, jei teks aiškintis santykius su svarbiu jums asmeniu.

SKORPIONAS

Šią savaitę puikiai seksis bendrauti su draugais, pažįstamais, augančia karta. Tikėtina kūrybinė sėkmė. Turbūt gerais rezultatais nudžiugins vaikai. Palanku derėtis, tartis dėl įsidarbinimo, projektinės veiklos ar bendradarbiavimo. Turėtų sektis tarpininkauti, bylinėtis. Dalį savaitgalio leisite aktyviai, ieškodami draugiškų kontaktų, pokalbių, diskusijų. Gali būti, kad sieksite naujų galimybių pritaikyti savo sugebėjimus.

ŠAULYS

Šią savaitę kasdieniai darbai judės savaime, be įtampos. Gali spręstis svarbus šeiminis arba nuosavybės klausimas. Antra savaitės pusė žada sėkmę meilėje, scenoje. Jei laukia pasirodymai, sporto varžybos ar pasimatymai, turėtumėte patirti šaunių įspūdžių. Tik neskubėkite pulti į abejotiną avantiūrą. Būkite atsargesni ir kantresni, tuomet nenusivilsite. Savaitgalį palanku tvarkyti ūkinius reikalus ir rūpintis įvaizdžiu, sveikata.

OŽIARAGIS

Šiuo metu jums netrūks optimizmo, nors kai kas nėra taip ramu ir paprasta, kaip jums atrodo. Galimas kontaktas su žiniasklaidos atstovais. Regis, sumanumą demonstruosite kūrybos srityje, tvarkydami komercinius, logistikos reikalus, siekdami informacijos. Nuo penktadienio būsite ypač aktyvūs ir kūrybingi. Galite pasiekti neblogų rezultatų šou verslo, sporto, darbo su vaikais srityse. Kažkuo gali pasitarnauti seni gerbėjai.

VANDENIS

Šią savaitę turbūt sustiprės jūsų materialinės pozicijos arba papilnės piniginė. Galima nauda iš nuomos, smulkios komercijos, amatų. Regis, daugės ūpo stiprinti asmeninio gyvenimo pamatus. Galite daug nuveikti, tvarkydami buitinius ir nuosavybės reikalus. Savaitės viduryje tikėtina įdomi, naudinga informacija, tačiau įmanomi ir nesusipratimai. Neskubėkite tikėti gandais, tikrinkite faktus. Komplimentai gali pagerinti santykius.

ŽUVYS

Ši savaitė skatins naujiems užmojams, aktyvesniam gyvenimui visose srityse. Palanku preliminariai tartis dėl galimų uždarbio šaltinių, bendradarbiavimo. Gali būti, kad kažkas iš draugų paprašys pagalbos. Savaitgalį turbūt neišsisuksite nuo kontaktų su giminaičiais, kaimynais ir buities darbų. Pasistenkite padėti artimos aplinkos žmonėms ir nepriekaištaukite, kad sugriovė jūsų planus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS