Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 10 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 10 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 10-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Augantis ryžtas padės nugalėti sunkumus. Labiau pasitikėkite artimų žmonių galimybėmis jums padėti ir aktyviai prisidėti prie bendrų reikalų. Vakaras gana nepalankus protinei, buhalterinei veiklai bei automobilio vairavimui.

JAUTIS. Daugiau dėmesio skirkite verslo, profesiniams reikalams. Net dėl menko aplaidumo galite netekti kolegų pasitikėjimo. Neaiškumų gali kilti ir reikaluose, susijusiuose su materialinėmis vertybėmis, pinigais, nuoma.

DVYNIAI. Būsite linkę nerimauti, dramatizuoti. Neužsigriebkite daugiau nei galite padaryti. Jeigu pradėsite daug darbų, jiems užbaigti gali nebeužtekti nei jėgų, nei noro. Įmanomas jaudinamas susitikimas.

VĖŽYS. Jūsų planams stigs racionalaus pagrindo, būsite linkę tirštinti spalvas arba nerti į nerealias fantazijas. Nieko nedarykite paskubomis ir pasisaugokite abejotinų pagundų tiek meilėje, tiek verslo, politikos srityje.

LIŪTAS. Labai svarbi jums bus bendraminčių parama, kad ir kokia forma ji reikštųsi. Būsite pasirengę daug sumokėti ir daug prarasti, kad tik gautumėte tai, ko norite ir kad įrodytumėte savo tiesas.

MERGELĖ. Visą dieną plūksitės su nebaigtais darbais. Daugiau dėmesio skirkite savo įvaizdžiui, dietai. Su darbdaviu, viršininkais nesivelkite į ginčus, neįrodinėkite, kad jie neteisūs.

SVARSTYKLĖS. Palanku bendrauti su užsieniečiais, diskutuoti su išsilavinusiais žmonėmis. Žinoma, tuo atveju, jeigu turite pakankamai žinių, esate kompetentingi. Tuomet būsite išgirsti ir įvertinti.

SKORPIONAS. Didžioji dalis konstruktyvios energijos bus nukreipta į prekybos, teismų, finansų klausimus. Galbūt nieko konkrečiai neišspręsite, tačiau aptarsite.

ŠAULYS. Šiandien teks daug bendrauti ir pasitaikys visko: ir malonių šypsenų, ir veidmainiškų žodžių. Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jei jums svarbūs žmonės nė neketina paisyti jūsų norų, patarimų.

OŽIARAGIS. Suksite galvą, kaip sutvarkyti dalykinius, verslo reikalus, kad netektų susiveržti diržų. Galite gauti aktualią informaciją. Ji nebus itin maloni ir paguodžianti. Gali paaiškėti, kad dėl kažko nesate teisūs.

VANDENIS. Būsite linkę elgtis lengvabūdiškai. Galbūt tam kurstys neatsakingi draugai ar meilikaujantys gerbėjai. Verčiau nelįskite į abejotinas avantiūras, antraip galite patekti į keblią situaciją. Saugokite nuo pavojų vaikus.

ŽUVYS. Pasitelkite taktą ir kantrybę, bendraudami su aplinkiniais, artimaisiais. Mokėkite prisitaikyti prie kintančios situacijos. Jeigu taupote pinigus, atokiau laikykitės nuo išlaidauti skatinančių vietų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS