Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 17 D.)

  • 0

AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse.

JAUTIS. Būsite nusiteikę iš peties paplušėti namų ūkyje, jeigu tik tam nepritrūks laiko. Tikriausiai jums pavyks sukurti jaukią aplinką, tačiau nepamirškite, kad svarbiausia yra jūsų vidinė pusiausvyra.

DVYNIAI. Gali būti gera diena – sulauksite ir dėmesio, ir pritarimo. Gali pasitaikyti ir žavaus flirto. Galima nauja pažintis, netolima kelionė.

VĖŽYS. Pravartu diegti daugiau komforto savo aplinkoje, rūpintis materialine gerove. Tikriausiai jus domins gražūs daiktai, meno kūriniai. Panaršę internete, galite ką nors įsigyti.

LIŪTAS. Nebloga diena kurti planus, peržiūrėti gyvenimo pamokas, įvertinti savo patirtį. Tikriausiai pajusite, kad jūsų galvoje gimsta naujos viltys ir užmojai. Lengva susižavėti, įsimylėti. Tai gali paskatinti jus užsiimti kūryba.

MERGELĖ. Galite patirti, kad viskas turi padarinių. Geriau įžvelgsite paslėptus dalykus arba bendrausite su asmenimis, kurie apie tai kalba, pasižymi netradiciniu požiūriu, ypatingu meniškumu.

SVARSTYKLĖS. Neatsisakykite progų įdomiai praleisti laisvalaikį, praplėsti pažįstamų ratą. Galite tikėtis kažko malonaus. Naujai užmegztas ryšys gali būti reikšmingas ateityje.

SKORPIONAS. Gera diena tartis dėl įvairių reikalų. Veikiausiai šauniai pasidarbuosite, nenuvils kolegos, klientai ir užsakovai. Tik vėlyvą vakarą galite prisiminti kažko neatlikę, nesuderinę.

ŠAULYS. Bus aktyvi diena studijuojantiems, susijusiems su švietimo sistema. Jei tai neaktualu, mintys suksis apie keliones, pageidaujamus renginius.

OŽIARAGIS. Tikriausiai neišvengsite finansinių rūpesčių, kurie trukdys jums jaustis patogiai. Geri santykiai su aplinkiniais gali padėti pasijusti saugiam, rasti išeitį.

VANDENIS. Seksis neblogai, jeigu gerbsite aplinkinius ir domėsitės ne vien savimi. Gali pavykti susitarti dėl aktualių dalykų. Konkurencija taip pat neturėtų sugadinti nuotaikos. Konkurentai gali padėti suprasti, ką turėtumėte stiprinti, tobulinti.

ŽUVYS. Domėsitės savo išvaizda, sveikata, dietomis, galbūt keisite šukuoseną, stilių. Svarbu neprarasti saiko ir subtilumo, kad pastangos ir išlaidos pasiteisintų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS