Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 27 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 27-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Galimos įdomios pažintys, susitikimai su bendraminčiais. Tačiau ne viskas teiks pasitenkinimą. Įtampą gali kelti su materialine gerove, verslu, pinigais susiję klausimai.

JAUTIS. Galite susimąstyti apie ateities perspektyvas, keliones, bendradarbiavimą, politiką. Galbūt vyksite į pobūvį, priėmimą. Neišsišokite, neleptelėkite, ko nereikia, antraip pakenksite savo reputacijai, o gal ir kišenei.

DVYNIAI. Ši diena skatins norą išsiveržti iš rutinos. Regis, kils nerealių svajonių, sumanymų ir, kol vėjas jų neišsklaidys, jausitės gana pakiliai. Atsargiau su nepažįstamais veikėjais, nepulkite į neaiškią veiklą.

VĖŽYS. Kol kas dar nepuoselėkite per daug rožinių iliuzijų, susijusių su lengvu praturtėjimu, meile, vedybomis, kitais idealais, nes gali būti skaudu, kai tai nepasiteisins tikrovėje. Verčiau neapsiimkite saugoti svetimo turto.

LIŪTAS. Šiandien jūsų nuotaikoms įtaką darys kiti žmonės. Galimas staigus susižavėjimas arba naujas pomėgis. Kita vertus, gali liūdinti keistai susikomplikavę draugystės ar partnerystės santykiai. Nelįskite į abejotinas avantiūras, per daug neišlaidaukite.

MERGELĖ. Nors būsite darbštūs, pravartu patausoti sveikatą. Staigus persitempimas, patiklumas, nesaugus greitis kelyje gali atnešti problemų. Galbūt pasiryšite apsilankyti grožio salone arba užsirašyti į sporto klubą.

SVARSTYKLĖS. Ši diena žada kūrybinį polėkį, ūpą sportuoti ar pan., bet tai tikriausiai neatneš norimo atsipalaidavimo. Galbūt rūpesčių kels vaikai, augintiniai. Saugokite juos ir save nuo traumų, erkių, apsinuodijimo.

SKORPIONAS. Šiandien labai lengva nuo karštos meilės pereiti prie nepaaiškinamos neapykantos. Palikite ramybėje praeities šmėklas ir galvokite apie tas viltis, kurias galite realizuoti. Nekaltinkite kitų, kad jie, visų pirma, rūpinasi savimi - tai normalu.

ŠAULYS. Šiandieną nusimato renginiai ir susitikimai. Deja, draugystės ir meilės santykius šiek tiek drums pavydo bei apmaudo debesys. Nuo pavojų saugokite vaikus, artimuosius.

OŽIARAGIS. Diena gali būti rami, soti, jauki, tačiau tai priklauso nuo jūsų elgesio bei pasirinkimų. Susilaikykite nuo rizikingų sandėrių, kontroliuokite save, antraip galite patirti nuostolį, ką nors sugadinti. Itin atsargiai elkitės su technika, ugnimi.

VANDENIS. Ši diena pažers įspūdžių, jeigu kažkur dalyvausite, bendrausite, megsite naujas pažintis. Tačiau praradus saiko pojūtį, pasekmės bus nekokios. Venkite tokio originalumo ar iššūkio, kuris gali kitus įžeisti. Jums tiesiog būtina savikontrolė.

ŽUVYS. Pasijusite išsisėmę, pasiilgę ramybės, geros muzikos, intymumo. Pravartu pasirūpinti savimi, kūno ir sielos sveikata. Labiau klausykitės savo intuicijos, niekur neskubėkite.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS