Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 14 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 14 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 14-ajai, antradieniui.

AVINAS. Kai kurios naujienos gali pakeisti jūsų požiūrį į aktualius dalykus, padėti apsispręsti. Regis, namuose jausitės nekaip, norėsis prasiblaškyti kur nors toliau nuo įprastų sienų. Nežiopsokite kelyje.

JAUTIS. Šiandien galite prarasti saiką ir išleisti daug pinigų įvairioms pagundoms. Galite būti raginami atiduoti skolas. Taip ir padarykite, ypač jei jų turite ir baigiasi terminai.

DVYNIAI. Jūs kitiems arba kiti žmonės jums reikš pretenzijas, kritikuos. Neaštrinkite nesutarimų. Jeigu jaučiate, kad viršų ima ambicijos, venkite bendrauti ir aiškintis santykius.

VĖŽYS. Ši diena primins apie ūkinius rūpesčius, nebaigtus darbus. Teks apsikuopti namuose ar sodyboje. Gali kilti nesusipratimų dėl dezinformacijos. Būkite apdairūs, nesileiskite įveliami į intrigas.

LIŪTAS. Į viliojamus pasiūlymus ir naujas pažintis šiandien reaguokite atsargiau. Nepakenktų didesnis reiklumas sau ir kitiems. Atidžiau prižiūrėkite vaikus. Saugokite asmeninius daiktus bei dokumentus.

MERGELĖ. Namuose vietoj trokštamos paguodos ir supratimo galite sulaukti nemalonių priekaištų. Užsiimkite tuo, kas padėtų išblaškyti neramias mintis.

SVARSTYKLĖS. Ši diena žada daug bendravimo. Deja, ne visi pokalbiai bus turiningi ir malonūs. Lengva įsivelti į apkalbas, intrigas. Įmanoma ir tyčinė provokacija – jūsų sąžiningumo, kompetencijos patikrinimas.

SKORPIONAS. Nerimą gali kelti turtinė, finansinė situacija. Turite būti apdairūs, antraip galite patirti nuostolių. Kažkokie įsipareigojimai, nesutvarkyti nuosavybės reikalai gali tapti problema.

ŠAULYS. Gali kamuoti neaiškumai ir abejonės. Svarbu sugebėti atskirti žmones, kuriais galite pasitikėti, o tuo pačiu perprasti kėslus tų, kurie rezga intrigas, nori jumis pasinaudoti.

OŽIARAGIS. Gali iškilti tam tikrų nesutarimų su draugais, partneriais ar giminaičiais, ypač jei jie turi kitokį požiūrį. Regis, jūs patys galite nutolti, sąmoningai pasirinkę ne tą pusę.

VANDENIS. Regis, jus vilios įvairios pagundos. Deja, jų kaina gali nepatikti artimam žmogui. Arba susikirs jūsų norai ir kiekvienas „tempsite antklodę į save“.

ŽUVYS. Šiandien pajusite įtampą dėl nebaigtų darbų, neįvykusių planuotų susitikimų ar kitokių kliūčių. Kai kurie jūsų sumanymai gali patirti fiasko dėl kitų žmonių abejingumo arba jūsų pasyvumo. Blaiviai žvelkite į jus supančią realybę. Venkite svaigalų.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS