Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 16 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 16 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 16-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Pasinaudokite polėkiu šį tą keisti, jeigu norite įsidarbinti ar nuveikti kažką, kam anksčiau negalėjote pasiryžti. Peržvelkite mitybos įpročius, gyvenimo būdą.

JAUTIS. Augs jūsų kūrybinės galios, tačiau nestigs ir avantiūrizmo. Vienas susitikimas ir pokalbis gali būti kažkuo reikšmingas, naudingas. Gali užsimegzti perspektyvi draugystė.

DVYNIAI. Teks šiek tiek pasukti galvą ir pakoreguoti veiksmų planą, antraip negalėsite pasiekti tikslo. Nevenkite išmokti naujų dalykų – tai jums pravers. Raskite laiko artimiesiems.

VĖŽYS. Šiandien nusimato daug teisybės paieškų, diskusijų. Noriai bendrausite su aplinkiniais, atnaujinsite senas ir megsite naujas pažintis. Tačiau konkretų susitarimą vargu ar pasieksite taip greitai, kaip norėtųsi.

LIŪTAS. Regis, šiandien įsigysite planuotą prekę, sudarysite kontraktą. Galite gauti pasiūlymą, kuriam sunku atsispirti. Įmanomas netikėtas laimėjimas arba praradimas, kuris išeis į naudą.

MERGELĖ. Būsite gana neramūs. Galimas nesusikalbėjimas, kuris išmuš jus iš pusiausvyros. Jeigu norite to išvengti, nesileiskite į nesibaigiančius ginčus bei tiesos paieškas.

SVARSTYKLĖS. Įdėmiai stebėsite, kas vyksta aplink jus, tačiau iniciatyvos beveik nerodysite. Tikriausiai tai geriau, negu ją rodytumėte dirbtinai ar kalbėtumėte apie tai, ko neišmanote.

SKORPIONAS. Diena darbinga, kupina idėjų, polėkio. Palanku derėtis, demonstruoti pasiekimus, privalumus. Regis, bus įmanoma sulaukti įvertinimo, susitarti dėl abipusiai naudingų dalykų, projektų.

ŠAULYS. Šiandieną aplinkybės privers jus labiau surimtėti, susirūpinti dalykinėmis problemomis. Pravartu iš savęs reikalauti ne mažiau nei iš kitų. Jeigu iš peties padirbėsite, labiau save gerbsite ir rezultatai nenuvils.

OŽIARAGIS. Gali būti, kad šiandien įsivelsite į ginčus teisiniais, etiniais klausimais. Tikėtini kontaktai su užsieniečiais, įtakingais veikėjais. Daug laiko ar išlaidų gali pareikalauti su mokslu, kelione susiję reikalai.

VANDENIS. Nors stengsitės būti optimistai, bet vienu metu pasijusite nelabai maloniai, nes teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų. Galbūt išleisite pinigų vertingiems daiktams, užsiėmimams.

ŽUVYS. Regis, sulauksite daugiau dėmesio ir reakcijų. Visgi vargu, ar verta pasitikėti žmonėmis, tvirtinančiais, kad jie gali išspręsti kitų problemas. Tuščios kalbos mažai kam padėjo.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS