Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 19 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 19-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandien jums geriau seksis, jeigu nesiimsite aktyvių veiksmų, iniciatyvos. Plaukimas pasroviui šį kartą gali jus nuplukdyti į jaukesnį uostą nei yrimasis prieš vėją.

JAUTIS. Turėtų išryškėti dar neįvertinti jūsų sugebėjimai. Naudositės progomis virtualiai pabendrauti su įtakingais asmenimis, plėsti savo akiratį ir įdomių pažinčių ratą.

DVYNIAI. Su kai kuriomis problemomis susitvarkysite be didesnių problemų ir labai kūrybiškai. Gali būti, kad prie to prisidės pasikeitimas idėjomis su įdomiais asmenimis.

VĖŽYS. Ši diena jus turėtų džiuginti, gaivinti romantinius jausmus, skatinti tolerantiškai ir išmintingai diskutuoti. Žinoma, įtiksite ne visiems, tačiau pagarbos visgi nusipelnysite.

LIŪTAS. Šiandien atrodysite susirūpinę dėl permainų, kad ir kokios jos būtų – pozityvios ar nelabai. Stenkitės kontroliuoti savo psichologinę būseną ir kuo mažiau stresuoti.

MERGELĖ. Aiškiai pasakykite, ko norite ir ko siekiate. Tai gali padidinti bendraminčių gretas. Pasistenkite išlikti tolerantiški ir taktiški, jeigu kai kurie žmonės demonstruos nepritarimą.

SVARSTYKLĖS. Regis, stengsitės įveikti nelengvą šeimos santykių, techninę arba ūkinę problemą. Galbūt sudomins naujovės, kurios, jūsų manymu, turėtų palengvinti buitį namuose ar darbus sodyboje.

SKORPIONAS. Galite sulaukti ypatingų dėmesio ženklų iš jus dominančio žmogaus. Gali būti įvertinti jūsų sportiniai, intelektiniai ar kūrybiniai gebėjimai. Visgi ne visi komentarai bus malonūs.

ŠAULYS. Regis, jums norėsis daugiau pramogų nei leidžia su šeimos nariais suderinti planai, kurie atrodys pernelyg buitiški. Arba iš šeiminės rutinos itin veršis jūsų vaikai, ir jums teks laviruoti tarp interesų.

OŽIARAGIS. Nelengva našta atrodys pareigos, ūkiniai darbai. Visgi labiau rūpės žmogiškasis faktorius, ypač jei kalbama apie partnerį, artimuosius, gimines. Daugiau nei paprastai apie juos kalbėsite, galvosite.

VANDENIS. Nuotaiką gali kiek drumsti mintys apie vakar ar truputį anksčiau įvykusius nesusipratimus, šaltą reakciją. Galbūt vidinio komforto sieksite, mėgaudamiesi gardumynais, naujais pirkiniais.

ŽUVYS. Regis, būsite blaškomi emocijų, troškimų. Ši diena palankesnė meninei kūrybai, meditavimui, apmąstymams, drybsojimui prieš saulutę nei kokiai nors praktinei veiklai.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS