Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 2 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 2 D.)

  • 0

Avinas

Gera diena visose srityse. Šeimos santykiuose karaliaus harmonija ir visiškas tarpusavio supratimas. Galite atrasti naują hobį. Atkreipkite dėmesį į naujus pasiūlymus. Būkite dėmesingi smulkmenoms – tai daugiau pasakytina apie šeimą.

Jautis

Bendraujant geriau daugiau klausytis ir tylėti. Galimas nusivylimas artimu žmogumi, sužinosite kokią nors šeimos paslaptį, kuri turės įtakos jūsų gyvenimui. Tačiau šiandien galite lengvai pagerinti savo poziciją meilės srityje.

Dvyniai

Galimi nelaimingi atsitikimai, rimti konfliktai, nuo kurių nukentėsite jūs ir jūsų artimieji. Atidžiai stebėkite, kas vyksta aplinkui, taip išvengsite  nemalonios situacijos. Pasikliaukite tik patikimais draugais ir kolegomis.

Vėžys

Atrodys, kad viskas ir visi aplink nusistatę prieš jus. Neleiskite tokioms mintims jūsų užvaldyti. Negalvokite apie problemas. Antroje dienos pusėje suplanuokite išvyką į teatrą, kiną ar restoraną. Atsisakykite riebaus maisto ir alkoholio.

Liūtas

Galite pradėti kažką naujo. Artimieji tikrai jus palaikys, tačiau iš jūsų reikalaus atvirumo ir geraširdiškumo. Kalbėkite tik iš esmės. Jei įvyks  nesusipratimas, turėsite pakankamai patirties ir išminties viską sutvarkyti savarankiškai.

Mergelė

Negalėsite kontroliuoti netikėtų aplinkybių. Nepriimkite neapgalvotų sprendimų ir nereaguokite į provokacijas. Pagalvokite apie atostogas. Galite pakeisti garderobą arba apsilankyti pas kirpėją.

Svarstyklės

Diena bus puiki, jei atkakliai dirbsite. Jums bus patikėtos net pačios rimčiausios paslaptis. Vakare atsidursite nepažįstamoje vietoje, tačiau greitai priprasite ir jausitės patogiai.

Skorpionas

Šokiruosite aplinkinius. Tik nedarykite to darbo vietoje. Atsisakykite eksperimentuoti su išvaizda ir stiliumi. Seksis atlikti tik buities darbus,  naujus pomėgius kol kas atidėkite į šalį. Jūsų nuopelnai bus paviešinti.

Šaulys

Komandinis darbas šiandien ne jums. Esate pasirengę dirbti vieni ir turite tam jėgų. Sėkmingiausi bus jūsų pačių projektai, tačiau aplinkiniai gali nubaidyti sėkmę. Vakare svečiai gali jus išgąsdinti, tačiau laiką praleisite puikiai.

Ožiaragis

Sunku sugadinti nuostabią jūsų nuotaiką. Sėkmė lydės užsiimant bet kokia veikla. Pradėkite skaityti naują knygą, apsilankykite muziejuje, bibliotekoje ar parodoje. Geriau tai daryti vienam. Pasiruoškite netikėtiems susitikimams.

Vandenis

Jus persekiojantys nemalonūs įvykiai baigiasi. Didėja teigiamo poveikio įtaka visose srityse. Visi reikalai bus sėkmingi ir perspektyvūs. Praleiskite vakarą su šeima ir suaugusiais giminaičiais, kurie įkraus jus teigiamos energijos.

Žuvys

Gali išsipildyti senas jūsų noras. Bus įgyvendintos pačios nerealiausios idėjos. Neskubėkite atsipalaiduoti, kliūčių dar laukia. Diena tinka kasdieniškoms problemoms spręsti ir palanki susitikimams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS