Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 6 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 6 D.)

  • 0

Avinas

Ryte draugai pradžiugins ilgai laukta žinia. Darbe kils nesusipratimų su kolegomis, tačiau sugebėsite apginti savo nuomonę ir išlaikyti autoritetą kolektyve. Stenkitės būti ramūs. Vakarą praleiskite su šeima.

Jautis

Prieš pradėdami naują reikalą, tinkamai įvertinkite savo stipriąsias puses. Aplinkiniai gali trukdyti planams ir visiškai pakeisti įvykių eigą. Paprašykite kolegų pagalbos. Dienos pabaigoje galimas pasimatymas, apie kurį ilgai galvojote.

Dvyniai

Sekasi net ir sunkios užduotys. Gali išsipildyti ne vienas noras, tačiau tam reikia dėti visas pastangas. Kolegų pritarimas sustiprins jūsų lyderio pozicijas. Pasinaudokite tuo, kad jus išklauso. Atsiras galimybė kilti karjeros laiptais.

Vėžys

Būkite atsargūs su aštriais daiktais. Galimos traumos, kurios gali turėti sunkių padarinių. Bus galimybė išbandyti seną draugystę. Įsivelsite į pavojingą avantiūrą, kurios rezultatas džiugins ne tik jus, bet ir jūsų artimuosius. Šis įvykis jus suartins.

Liūtas

Emocinis fonas nestabilus: norisi juoktis, paskui liūdėti. Nelaukite gailesčio iš kitų. Venkite didelių žmonių susibūrimų. Popietę praleiskite namuose, kad nusiteiktumėte pozityviai. Pažiūrėkite komediją arba paskaitykite knygą.

Mergelė

Iniciatyva darbe teigiamai paveiks karjerą. Susitikimai ir derybos su verslo partneriais bus daug žadantys. Apgalvokite savo žodžius ir asmeniniai santykiai pereis į rimtesnį lygį.

Svarstyklės

Nesijaudinkite dėl smulkmenų, jos laikinos. Gera savijauta daug svarbesnė. Stebėkite savo sveikatą: galimi galvos skausmai ar lėtinių ligų paūmėjimas. Sutelkite dėmesį į socialinius reikalus, labdarą ar vaikų švietimą.

Skorpionas

Tobula savijauta džiugins visą dieną. Darykite tik tai, kas jums teikia džiaugsmo. Negalvokite apie problemas ir rūpesčius. Leiskite jas išspręsti kitiems. Aplankykite savo tėvus.

Šaulys

Galbūt keisite profesiją. Aktyviai mokotės naujų dalykų ir nebijote sunkumų. Nepraleiskite progos sulaukti sėkmės kitoje veikloje. Asmeninės kelionės bus sėkmingos. Verslo kelionės laukiamo rezultato neduos.

Ožiaragis

Galėsite parodyti savo pokalbio įgūdžius ir įtikinti bet ką savo teisumu. Atsivers daug durų, tačiau nepasinaudokite visais pasiūlymais iš karto. Meilės srityje irgi gali laukti malonios staigmenos. Gera diena tvarkytis.

Vandenis

Nepasitikėkite mažai pažįstamais žmonėmis, nes galite susidurti su šmeižtu ir išdavyste. Tinkamas požiūris neleis nukentėti jūsų reputacijai. Praleiskite dieną neskubėdami, ignoruodami rūpesčius ir pramogas.

Žuvys

Sutelkite dėmesį į problemas, kurias galite išspręsti. Laikykitės atokiau nuo žmonių, kurių nemėgstate. Nuotaika ir elgesys turėtų būti pusiausvyros ir ramybės simbolis. Dieną praleiskite namuose su šeima.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS