Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 7 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 7 D.)

  • 1

Avinas

Praleiskite daugiau laiko su šeima. Artimieji suteiks jums reikiamą psichologinę pagalbą. Artimiausiu metu giminės nudžiugins gera žinia.

Jautis

Būkite budrūs. Kilęs konfliktas gali neišsispręsti jūsų naudai. Diena klostysis pakankamai gerai ir džiugins, tačiau vis tiek būsite savimi nepatenkinti. Verta įsilieti į kitą veiklą. Neužsidarykite savyje.

Dvyniai

Dėl impulsyvaus bendravimo su kolegomis ir artimaisiais gali kilti neišsprendžiamų konfliktų. Paleiskite visas senas nuoskaudas ir atverkite savo sielą teigiamoms emocijoms. Nusipirkite ką nors malonaus, atlikite sveikatingumo procedūras.

Vėžys

Nepatartina eiti į pasivaikščiojimus ar ekskursijas. Puiki diena jogai ir meditacijai. Šiandien jūsų laukia naujos galimybės profesinėje ir kūrybinėje srityje.

Liūtas

Turite būti ypač santūrūs ir kantrūs. Diena bus sunki. Santykiai tiek su partneriais, tiek su artimaisiais praeis tvirtumo patikrinimą. Atsisakykite naujų projektų ir svarbių sandorių. Palanki diena artėja, laukite.

Mergelė

Trūksta gyvybingumo ir energijos. Galite išgirsti nemalonių gandų apie savo partnerį. Neimkite visko į širdį, kol neįsitikinsite jų tikrumu. Praleiskite laiką su šeima. Tai padės atsipalaiduoti. Saugokite sveikatą.

Svarstyklės

Likimas išbandys tvirtumą. Svarbiausia rodyti aktyvumą ir kuo greičiau prisitaikyti prie esamų aplinkybių. Daugelis planų gali būti sužlugdyti. Būkite budrūs su priešinga lytimi.

Skorpionas

Būtent šiandien laukia sėkmė. Nepervertinkite savo ir partnerio galimybių, antraip paskęsite rutinoje. Būkite kupini energijos ir ryžto, tai suteiks jėgų naujiems darbams.

Šaulys

Emocinis fonas ir psichologinė įtampa tiesiog neleis susidoroti su svarbiomis problemomis darbe. Neskubėkite patikėti viskuo, ką sako draugai. Saugokite save ir pasirūpinkite savo emocine būsena.

Ožiaragis

Prieš priimdami bet kokį sprendimą, gerai pagalvokite. Nebūkite pernelyg pasitikintys savimi ir neduokite pažadų, kurių galbūt negalėsite ištesėti. Vyresnio amžiaus žmonės gali leistis į trumpą kelionę. Skirkite dieną savo sveikatai.

Vandenis

Gresia didelis pavojus patekti į priešiškų asmenybių įtaką. Prieš ką nors darydami, atidžiai patikrinkite, ar veiksmas yra teisėtas. Yra galimybė susižaloti dėl savo neatsargumo. Jei įmanoma, stenkitės vengti ilgų pasivaikščiojimų.

Žuvys

Venkite žmonių susibūrimo vietų. Galite atsidurti nemalonioje situacijoje arba pritraukti nepageidaujamus žmones. Bet kurioje situacijoje stenkitės išlaikyti optimizmą ir kovingą dvasią, nekreipkite dėmesio į kandžias pašaipas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

O Žuvys kur??

Neatsakingai rašote

SUSIJUSIOS NAUJIENOS