Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (birželio 9 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 9 D.)

  • 0

Avinas

Nelikite įvykių nuošalyje. Būkite kantrūs bendraudami, pamirškite spaudimą ir kritiką, neįžeiskite artimo žmogaus. Atsargiai dirbkite su aštriais daiktais. Kiekviename versle yra kliūčių.

Jautis

Tinkamas laikas linksmybėms ir poilsiui. Darykite viską, ką norite. Neatidėliokite savo idėjų. Tikėtinos naujos pažintys, kurios žada puikių nuotykių ir įdomių pojūčių. Stenkitės užbaigti tai, ką pradėjote šiandien.

Dvyniai

Tai, ko kategoriškai nenorite daryti, geriau atidėkite. Stenkitės su niekuo neužmegzti santykių. Nepamirškite savo šeimos. Ji jūsų pasiilgo ir jai reikalinga jūsų pagalba. Gausite ilgai lauktą atlygį už sėkmės siekimą.

Vėžys

Reikia susikaupti ir išspręsti kuo daugiau smulkių užduočių. Antroji dienos pusė nepalanki rimtoms problemoms spręsti. Atkreipkite dėmesį į sveikatą – galimos peršalimo ligos. Turėsite galimybę parodyti savo talentus ir įgūdžius.

Liūtas

Teigiamas pokytis siekiant įtvirtinti pozicijas. Pasinaudokite šia akimirka, jei jau seniai planavote kurti karjerą valstybinėse institucijose. Padės jūsų iškalba ir gebėjimas sužavėti žmones. Gali kilti problemų su artimaisiais ir giminėmis.

Mergelė

Jei norite kažko pasiekti, neprovokuokite ir neatskleiskite savo planų. Tai puiki diena mokytis naujos profesijos. Viskas seksis. Skirkite dėmesio šeimai ir namams.

Svarstyklės

Aplinkybės susiklostys netikėtai ir sugriaus visus planus. Sprendimus reikės priimti greitai. Galvokite apie padarinius. Pavojinga diena, kupina nepateisinamos rizikos ir klaidų. Venkite greitai vairuoti, rizikingos veiklos ir nieko neplanuokite.

Skorpionas

Stabilios pajamos pamažu didėja. Galite suderinti verslo kelionę su atostogomis. Šeima suteiks neišsenkamos energijos ir pasitikėjimo savimi. Sutiksite senų draugų. Pamirškite praeities kivirčus.

Šaulys

Nebūkite dėmesio centre. Per daug pavydžių ir piktų žmonių stebi jus. Išanalizuokite savo aplinką ir tęskite karjerą su nauja jėga ir patirtimi. Sėkmė – jūsų pusėje. Jei įdėsite daugiau pastangų, sulauksite norimų rezultatų.

Ožiaragis

Puiki diena planuoti kūdikį. Tinkamas laikas pasipiršti. Galite pasidalyti intymiausiais išgyvenimais su partneriu ir kartu prieiti prie bendros išvados. Vakare pailsėkite žiūrėdami mėgstamą filmą. Jūsų žavesys padės pasiekti tikslų.

Vandenis

Visus sužavėsite. Yra galimybė pagerinti savo finansinę padėtį ar kilti karjeros laiptais. Gera diena kūrybingiems žmonėms. Pasieksite įspūdingą rezultatą, jūsų darbas bus įvertintas, tačiau kol kas nelaukite materialinės naudos.

Žuvys

Nenusiminkite, jei jus atleis. Jūsų aplinkoje yra žmonių, kurie nori rimtai ir ilgai bendradarbiauti. Iš pradžių abejosite, bet vėliau aplinkybės susiklostys labai sėkmingai. Bus laikinų problemų, bet viskas susitvarkys. Draugai padės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS