Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 11 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 11 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė gegužės 11-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Diena bus nelabai maloni, jeigu trokštate pramogų, bet trūksta pinigų ar drąsos juos leisti. Gali būti, kad teks drausminti išdykusius vaikus. Kita vertus, turbūt pajusite, ką naujo turite įnešti į savo gyvenimą, kuo jį praturtinti.

JAUTIS. Nemažai dėmesio šiandien pareikalaus šeima, namai, vaikai. Galbūt pajusite būtinybę surengti rimtą šeiminį pasitarimą gyvenimo sąlygų, pareigų klausimu. Rūpesčių gali sukelti pagyvenę artimieji.

DVYNIAI. Šiandien teks bendrauti su senais draugais, giminaičiais. Nerimo gali sukelti kažkoks straipsnis, išgirsta informacija ar gautas pranešimas, laiškas. Gali išryškėti tai, kas ką tik tvyrojo abejonių rūke.

VĖŽYS. Diena bus gana buitiška, teks rūpintis žemiškais, materialiais dalykais. Daug kalbų ir darbų suksis apie skolas, kainas, nekilnojamąjį turtą, tiekimo bei nuomos reikalus. Galbūt tarsitės dėl bendro verslo, namo statybų ar pan.

LIŪTAS. Giminaičiai ar pažįstami asmenys jums gali priminti senus įsipareigojimus, pareikalauti vykdyti pažadus. Jums norėsis įveikti visas kliūtis, padaryti ką nors gera, susitaikyti su aplinkiniais. Tai turėtų pavykti.

MERGELĖ. Ši diena kiek nuslopins jūsų polėkį, suvaržys galimybes. Jeigu tikitės ypatingo dėmesio, galite kiek nusivilti. Gandai, nuojautos gali tapti realybe. Tačiau atviras žvilgsnis į kitus bei pasaulį gali lemti tam tikrą praregėjimą.

SVARSTYKLĖS. Ši diena nežada didelių linksmybių, tačiau džiugins draugų pasiūlymai ar jų pasisvečiavimai. Rimtesnių rūpesčių gali kelti pagyvenę žmonės arba santykiai su jais.

SKORPIONAS. Šiandien itin blaiviai vertinsite savo galimybes bei perspektyvas. Jausite vidinę ramybę, jeigu savaitgaliui nepasilikote sunkių darbų ir nesigrumiate dėl politinės karjeros.

ŠAULYS. Diena gali iškelti uždavinių, susijusių su ateitimi. Tai bus pozityvu, todėl nebijokite paplušėti, pasukti galvą ir nepykite ant tų, kurie verčia tobulėti, mokytis.

OŽIARAGIS. Jums rūpės išsiaiškinti kai kuriuos finansinius klausimus, mintys suksis apie vaikų ir kitų artimųjų poreikius, numatomas atostogų pramogas. Būsite labai racionalūs, gebantys apskaičiuoti, suplanuoti ir įgyvendinti.

VANDENIS. Nors nestigs nervingų situacijų, noro suprasti kitus, įsiklausyti dėl to neturėtumėte prarasti. Regis, daug kalbėsite apie gimines, artimuosius bei jų aktualijas.

ŽUVYS. Ši diena gali priversti susirūpinti sava ar artimo žmogaus, naminio gyvūnėlio sveikata, išvaizda, higiena. Galite apsispręsti dėl medicininių ar grožio procedūrų, o jei aktualu - dėl darbo keitimo ir pan.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

virgilijus

byby ciulpkit

SUSIJUSIOS NAUJIENOS