Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 15 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 15 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 15-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Jausite didesnį norą bendrauti su kitais bei dalytis tuo, ką turite, padėti, aukotis. Ypač svarbu deramą dėmesį parodyti žmogui, su kuriuo jus sieja bendri interesai ir atsakomybė.

JAUTIS. Ši diena kupina kūrybinės energijos. Jeigu šiuo metu ryžtingai ir su kitų palaikymu dedate kokius nors pamatus, netrukus galėsite nuoširdžiai pasidžiaugti savo laimėjimais. Gali kilti ūpas atnaujinti asmeninį garderobą.

DVYNIAI. Nereikėtų nustebti, jei šiandien pasitaikys kokių nors smulkių pramogėlių bei padidės noras džiaugtis gyvenimo malonumais. Seksis intensyviau plėtoti kūrybinę veiklą, užmegzti slaptą romaną ar atnaujinti draugystę.

VĖŽYS. Ši diena palanki pertvarkymams buityje, nekilnojamojo turto, kreditų reikalams ir pan. Tikriausiai nemažai lėšų skirsite buičiai, namų ir namiškių reikmėms. Galėsite pasidžiaugti draugų ir gerbėjų dėmesiu. Galbūt net pavyks užmegzti ypatingą ryšį.

LIŪTAS. Norėsis aktyvios veiklos, permainų. Noriai bendrausite, dalinsitės idėjomis, išgyvenimais. Kartu gali padaugėti nepasitenkinimo esama padėtimi, kritiškumo. Elkitės korektiškai, gerbkite save ir kitus.

MERGELĖ. Gyvensite tarsi ko laukdami, dvejodami. Tuo metu daug kas priklausys nuo jūsų reakcijos, tvarkant finansų, turto, remonto ar šeimos reikalus. Nusimato susitikimas su seniai matytu artimu žmogumi.

SVARSTYKLĖS. Labai sustiprės meilės ar turto troškulys. Gyvenimo patirties nestokojantis asmuo gali duoti jums vertingą patarimą. Galite įsigyti kažką savo buičiai, aplinkai papuošti, patobulinti.

SKORPIONAS. Ramiai apgalvokite, nuo ko pradėti šią dieną. Pasistenkite suderinti savo troškimus su galimybėmis. Netikėtai aplankęs įkvėpimas, nuojauta gali pašnibždėti kažką vertinga. Labai domins ir apkalbos, užkulisiniai įvykiai, anoniminiai komentarai.

ŠAULYS. Nebloga diena susitikimų, renginių organizavimui. Galite išgirsti dominamą žinią, susijusią su darbo paieškomis ar sveikatos situacija. Regis, bandysite koreguoti įvaizdį, šalinti ir maskuoti išvaizdos trūkumus.

OŽIARAGIS. Diena bus kupina pareigų. Pasistengę šiandien galite daug nuveikti. Jeigu negailėsite energijos, ne tik pasieksite gerų rezultatų, bet ir atsikratysite įtampos, neigiamų emocijų. Tiktų dalyvauti viešame renginyje.

VANDENIS. Jeigu turite svarbių sumanymų, mėginkite juos įgyvendinti. Galite sudominti neeilinę asmenybę. Galbūt jums teks priimti svečius iš toli arba leistis į kelionę.

ŽUVYS. Palankus metas keisti aprangos stilių ar šukuoseną. Galite pasirodyti itin išradingi, panaudodami senus daiktus, juos perdarydami. Noriai spręsite draugų ir giminaičių problemas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS