Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 18 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 18 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė gegužės 18-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Jums norėsis įspūdžių, pasikeitimų. Nekaip pasijusite, jeigu bus reikalaujama preciziškai atlikti jums neįdomų darbą arba apriboti savo poreikius. Ištverkite – tai turėtų išeiti į naudą.

JAUTIS. Šiandien verta dažniau pabūti vieniems, pasigilinti į subtilius dalykus, meną, žmogiškos psichologijos paslaptis. Labai svarbu saugoti jums patikėtas paslaptis. Nesivelkite į intrigas. 

DVYNIAI. Jūsų sumanumas, ryšiai su draugais ir įtakingais pažįstamais gali padėti spręsti problemas, susijusias su veikla, turtu, pinigais. Visgi būkite labai atsargūs ką nors pasirašydami, įsipareigodami.

VĖŽYS. Šiandien būkite kuo kantresni su partneriais, namiškiais, kolegomis. Nervingos jūsų reakcijos, netaktas tik pakenktų jūsų situacijai ir suniokotų kitų žmonių gerus ketinimus.

LIŪTAS. Įprasta aplinka, kasdienybė gali pradėti labiau erzinti ir gadinti nuotaiką. Norėsis ištrūkti iš užburto rutinos rato. Jeigu privalote mokytis, susiimkite ir atlikite, ką privalote.

MERGELĖ. Netikėtas pasiūlymas ar pagunda gali sukelti norą viską iš esmės keisti savo gyvenime, rizikuoti. Tačiau tai ne ta diena, kai galima daryti radikalius sprendimus. Nepraraskite savisaugos instinkto.

SVARSTYKLĖS. Būsite neramūs, nenustygstantys. Būtinai norėsis ką nors pakeisti – darbą, aplinką, partnerį. Verčiau pasitenkinkite baldų perstumdymu arba šukuosenos pakeitimu, ypač jei rimtesniems pakeitimams prieštarauja aplinkiniai.

SKORPIONAS. Nepervertinkite pirmo įspūdžio ir savo galimybių. Nesielkite lengvabūdiškai, jeigu teks pasirašinėti sutartis, duoti interviu ar prisiimti naują atsakomybę.

ŠAULYS. Būsite veiklūs, kūrybingi. Patartinas ypatingas apdairumas tvarkant buhalterinius, piniginius reikalus. Nepameskite galvos dėl meilės nuotykio ar kitos pagundos.

OŽIARAGIS. Rūpesčių gali sukelti artimi žmonės. Pasistenkite nesikrimsti, jeigu nepriklausomai nuo jūsų norų keičiasi kai kurie planai, sutrikdomas stabilumas.

VANDENIS. Šiandien jauskite atsakomybę už kiekvieną ištariamą ir parašomą žodį, ypač jei teiksite interviu, rašysite straipsnį ar komentarus. Saugokitės avarinių situacijų.

ŽUVYS. Puikiai jausite pagrindą po kojomis ir patys mokėsite į situaciją pažvelgti racionaliu žvilgsniu. Vis dėlto neskubėkite nieko stambaus pirkti ar parduoti, nes galite likti apgauti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tikriausiai tai teisingiausiai

Jau geriau ramunėles lapelius plėšyti ,myli- nemyli? blogai-gerai ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS