Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 19 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 19-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien nelabai toleruosite vaikų keliamą triukšmą, bendrą erzelį. Tačiau gana neblogai jausitės, jeigu esate įsimylėję, jaučiate tvirtą ryšį su savo partneriu ar pan.

JAUTIS. Viena vertus, šiandien nestokosite veržlumo, gebėjimo administruoti ir organizuoti. Kita vertus, emocinis dirglumas trukdys harmoningai bendrauti, ypač su artimaisiais.

DVYNIAI. Jeigu turite bendrų reikalų su giminaičiais, stenkitės kartu juos aptarti. Tikriausiai pavyks rasti ar gauti aktualią informaciją ir ją tikslingai panaudoti. Bet koks bendravimas vargins, tačiau bus prasmingas.

VĖŽYS. Šiandien jums gali būti svarbus verslo ir turtinių, piniginių reikalų tvarkymas. Tačiau norimų rezultatų nepasieksite, jeigu jus užvaldys per didelis godumas, išlaidumas ar prarasite reikiamą atidumą.

LIŪTAS. Daug ką nustebinsite, jeigu sumanysite keisti kai kuriuos sprendimus, nutarimus, pasiduosite kompromisui ar pan. Gali būti, kad netikėtai atsinaujins perspektyvų žadanti pažintis.

MERGELĖ. Šiandien sunku bus apsispręsti dėl svarbių dalykų. Miglotai suvoksite realybę ir perspektyvas. Galbūt paaiškės, kad pažeidėte įstatymą ar etinį kodeksą.

SVARSTYKLĖS. Draugai, pažįstami savo prisiminimais ir planais gali jus vilioti leistis į keliones, nuotykius. Jeigu organizuojate renginį, sulauksite prieštaringų vertinimų.

SKORPIONAS. Iš įvairių šaltinių bandysite pasisemti tokių idėjų, kurios pakeltų darbo produktyvumą. Regis, tai stimuliuos ambicijas. Vadovaukitės iš anksto susidarytu darbų planu.

ŠAULYS. Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų ryšių bei įtakos. Jeigu bus proga, neatsisakykite pabendrauti su įtakingais veikėjais ir užsieniečiais. Galite gauti svarbių žinių. 

OŽIARAGIS. Jūsų planai gali iš dalies išsipildyti, jeigu jie susiję su darbu, verslu ar ieškomi rėmėjai, investuotojai ir pan. Teks aptarti naujus projektus, sutartis, derėtis.

VANDENIS. Nesiseks bendrauti su jums nepritariančiais. Tačiau, jei nebūsite godūs ir nekantrūs, santykiai su svarbiais jums žmonėmis sustiprės, pavyks dėl daug ko susitarti.

ŽUVYS. Galimos rimtos problemos arba darbai, reikalaujantys ypatingų įgūdžių. Kažkokia žinia, informacija gali jus sunervinti – ji atrodys skubota, tendencinga.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS