Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 27 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 27-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Augs noras sublizgėti kai kurių pažįstamų, draugų akyse. Būsite linkę girtis, ne pagal išgales išlaidauti, tenkinti savo ir kitų įnorius, siekti kūniškų malonumų. Tik vakare susigriebsite, kad galbūt persistengėte.

JAUTIS. Šiandien noriai bendrausite ir tai padės atgaivinti ryšius, pažintis. Nevenkite kompanijos, tačiau pagal galimybes atlikite kai kuriuos susikaupusius darbus. Laisvalaikis gali būti romantiškas, jei jį praleisite su patinkančiu asmeniu.

DVYNIAI. Neblogai eisis ūkiniai darbai. Tikriausiai jums parūps įvaizdis ir visa, kas padeda atrodyti gražiau bei jaustis šauniau. Galbūt kreipsitės į grožio specialistus su ypatingais pageidavimais. Regis, būsite suprasti ir jūsų lūkesčiai išsipildys.

VĖŽYS. Savo žavesiu žadinsite romantiškas emocijas ir seksualinius troškimus. Jus atakuos draugai ir gerbėjai. Puikus metas užmegzti arba atnaujinti santykius, pradėti viską iš pradžių, jei jums svarbus ryšys patyrė laikiną krizę.

LIŪTAS. Jei turite realių savaitgalio planų, tai su malonumu juos įgyvendinsite. Net ir nedideles problemas patartina spręsti pasitarus su artimaisiais. Taip bus ir ramiau, ir klaidų tikimybė mažesnė. Namų židiniui bei poilsiui gamtoje teikite pirmenybę.

MERGELĖ. Svajosite apie malonius susitikimus, keliones. Suintensyvės bendravimas su giminaičiais. Galbūt gausite iš jus dominančio žmogaus laišką, pasiūlymą arba patys teiksite intriguojamus pasiūlymus.

SVARSTYKLĖS. Seksis tvarkyti ūkinius, buitinius reikalus, prekiauti ir apsipirkti. Tikėtinas savo materialinės padėties įvertinimas, pajamų ir išlaidų planavimas arba norimų daiktų pirkimas. Jausite poreikį su kažkuo pasitarti. Tai išties būtų prasminga.

SKORPIONAS. Aktyviai reikšitės namuose ir pažįstamų tarpe. Tačiau nuotaikos ir emocijos bus itin nepastovios. Tikėtinas romantiškas pasimatymas, nekasdieniška pramoga, renginys ar pobūvis.

ŠAULYS. Svajosite apie nelengvai įgyvendinamus dalykus. Galbūt imsitės kūrybinių sumanymų. Būtų gerai, kad pasilaikytumėte sveikos dietos, gerai pailsėtumėte. Vakare laimingiausi jausitės jaukiuose namuose.

OŽIARAGIS. Kažkoks pomėgis ar stiprus interesas sukels energijos antplūdį. Tai gali būti susiję su sportu, kūryba, pasimatymu, kolektyviniu sambūriu ar draugų vizitais.

VANDENIS. Būsite nusiteikę politikuoti, diskutuoti apie globalines problemas, apie keliones, užsienį, svetimas kultūras ir pan. Tikriausiai turėsite neprastų pašnekovų, tad pasikeitimas informacija bus naudingas.

ŽUVYS. Tikriausiai pagerės santykiai su kai kuriais žmonėmis, dings įtampa, o vietoj jos gims simpatija. Diplomatiškai keisitės nuomonėmis, stengsitės viską vertinti kuo objektyviau. Iš užsienio galite sulaukti svarbaus svečio ar žinios.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS