Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 30 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 30 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 30-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien svarbu nieko neskubinti, nesielgti impulsyviai. Sukaupę reikiamą kiekį jėgų ir informacijos, galėsite sėkmingai judėti pirmyn. Itin rūpinkitės sveikata, išvaizda - nuo to irgi priklausys jūsų galimybės.

JAUTIS. Ši diena turėtų būti kupina įspūdžių. Seksis kūrybinė veikla. Laisvalaikiu derėtų pasportuoti, saikingai pasilinksminti. Tačiau iš vaikų galite tikėtis staigmenų, kurios nebūtinai nudžiugins.

DVYNIAI. Ši diena labiau primins apie namų ir žemės ūkio rūpesčius, sveikatos būklę. Yra pavojus išplepėti pašaliniams šeimos paslaptis arba patikėti paskalomis apie artimus žmones. Ir viena, ir kita neatneštų džiaugsmo.

VĖŽYS. Šiandien nemažai bendrausite, tačiau kai kurie pokalbiai gali virsti ginčais. Gali atsirasti techninių, transportavimo rūpesčių. Viską nesunkiai sutvarkysite ir išspręsite, jeigu nesinervinsite ir nenuleisite rankų.

LIŪTAS. Diena bus kupina piniginių, turtinių rūpesčių. Galimos išlaidos, neplanuoti pirkiniai. Derėtų nieko neskubinti, nesielgti impulsyviai. Paskaičiuokite, suplanuokite ir tik tuomet apsispręskite.

MERGELĖ. Diena gana įprasta, tik galbūt nuotaika bus nepakankamai gera. Visgi neatrodo, kad iš tikrųjų būtų dėl ko rimtai nerimauti ar blaškytis. Retam teks susidurti su nelengva realybe, sunerimti dėl sveikatos.

SVARSTYKLĖS. Jeigu turite apie ką svajoti ir ko slapta trokšti, diena bus gana atpalaiduojanti. Kitu atveju, galite jaustis neteisingai kaltinami, apnarplioti intrigomis.

SKORPIONAS. Emociškai įtempta diena. Galbūt visa galva pasinersite į visuomeninius, socialinius ar tiesiog svetimus reikalus. Iš kitų reikalausite pritarimo. Dėl to gali kilti nesusipratimų.

ŠAULYS. Tarpusavio santykiuose bus daug neapibrėžtumo. Mokėkite atleisti aplinkiniams, nebekalbėkite apie tai, ką pravartu pamiršti. Švelninkite, o ne aštrinkite situaciją.

OŽIARAGIS. Būsite imlūs informacijai, nuovokūs, todėl pravartu pasimokyti, pasidomėti aktualiais dalykais. Galbūt ruošite publikaciją, dirbsite tiriamąjį darbą ar pan.

VANDENIS. Jums turbūt rūpės spręsti finansines problemas. Neskubėkite išlaidauti, pirkti nereikalingų daiktų. Netikėtą naujieną galite išgirsti iš antrosios pusės. Regis, tai jus sutrikdys.

ŽUVYS. Ši diena suintensyvins partnerystės santykių dilemos sprendimą. Gali kilti ginčų, priekaištų. Verčiau neprovokuokite priešiškų pašnekovo reakcijų arba apskritai atidėkite nemalonų pokalbį.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS