Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 5 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 5-ajai, trečiadieniui.

 

AVINAS. Rami, atpalaiduojanti diena, tačiau rimtai dirbti, stengtis visiškai nesinorės. Nebent tai būtų meninė veikla ar kas nors susiję su vaizduote, mistika, labdara. Sugebėjimo fantazuoti ir kūrybinio įkvėpimo išties nepristigs.

JAUTIS. Drauginga diena. Ir patys negailėsite kitiems dėmesio, ir jo dosniai sulauksite iš aplinkinių. Tikriausiai prisiminsite, ką reiškia komplimentai. Bendraminčių ir užtarėjų toli ieškoti nereikės, tik mokėkite tuo pasinaudoti.

DVYNIAI. Dalykine prasme tai turėtų būti rezultatyvi diena. Regis, pradės jaustis apčiuopiama nauda. Jeigu dėl kažko preliminariai buvote susitarę ar pradėję, tai pagaliau sėkmingai užbaigsite šį procesą ar etapą. 

VĖŽYS. Šiandien jūs galite sublizgėti ne vienoje srityje. Ypač seksis meninio ir mokslinio tipo žmonėms. Domins studijos, tolimos kelionės, tarptautiniai santykiai, diplomatiniai susitikimai.

LIŪTAS. Palanku tvarkyti finansinius reikalus, sudaryti draudimo sutartis, imti ar teikti paskolas, investuoti ar tarpininkauti kitiems panašiuose reikaluose. Regis, iš to bus naudos ir jums, ir kitiems.

MERGELĖ. Palankiai turėtų spręstis teisiniai klausimai. Jeigu ieškote tarpininkų ar sąjungininkų, gali pasitaikyti puikus variantas. Partnerystės, meilės reikalai suteiks malonių vilčių.

SVARSTYKLĖS. Palanku spręsti su įsidarbinimu, persikvalifikavimu susijusius klausimus. Tikėtinos viltingos naujienos. Jeigu norite keisti šukuoseną, įvaizdį, darykite tai šiandien – puikiai pavyks.

SKORPIONAS. Gera diena meilei, kūrybai, įvairiems pristatymams, vaikų lavinimui. Demonstruokite talentus, reprezentuokite save bei stenkitės patikti dominantiems asmenims – visa tai pasiteisins. Trauks meilės avantiūros, pikantiški potyriai.

ŠAULYS. Šiandien pajusite, kiek jums reiškia artimi žmonės, namai, komfortas bei praeities patyrimai. Gali užplūsti prisiminimai, sentimentalios nuotaikos, dosnumo priepuolis.    

OŽIARAGIS. Gerų emocijų, įspūdžių sukels susitikimas su draugiškai nusiteikusiu asmeniu, arba dominančio asmens laiškas, skambutis, gautas atsakymas ar pranešimas. Nevenkite kontaktų, pasitarimų, interviu, savireklamos – tai tik į naudą.

VANDENIS. Puiki diena verslo susitarimams, komercijai, apsipirkimui, darbo paieškoms, sutartims. Jeigu turite reikalų, susijusių su nuosavybe, pinigais, praktinėmis paslaugomis, kreditavimu, nedelsdami jų imkitės.

ŽUVYS. Būkite veiklūs. Neatsisakykite padaryti paslaugą artimam žmogui, įveikite pavydą, paskirkite pasimatymą, mėginkite įgyvendinti seną svajonę. Susitikus bendraminčiams, gali užsimegzti žavi draugystė.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS