Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 5 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 5-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Galite įsigyti norimą daiktą arba kils naujų idėjų, susijusių su asmeniniu įvaizdžiu, nuosavu verslu. Kita vertus, nerimausite, ar viskas pavyks pagal planą. Dabar svarbiausia yra patikėti, kad patys esate savo laimės kalviai.

JAUTIS. Šeiminės ar kitokios pareigos šiandien gerai derės su maloniomis pramogomis ir intensyviais plepalais. Regis, taip išmiklinsite liežuvį, kad galėsite bet ką bet kuo įtikinti. Juo labiau, kad kalbėsite ir reaguosite labai emocionaliai.

DVYNIAI. Diena bus rami, tačiau galite pasiduoti pasyvumo, suglebimo jausmui, pernelyg piktnaudžiauti svaigalais ar pataikauti slaptiems įgeidžiams. Tausokite nervų sistemą, daugiau ilsėkitės, atsargiai vairuokite.

VĖŽYS. Šiandien būsite kupini kuo geriausių planų ir vilčių. Galbūt jus prisimins seni draugai ar užsimegs naujų pažinčių. Jums bus siūlomos pramogos, žygiai, renginiai.

LIŪTAS. Tam tikra prasme jums gali prasidėti naujas etapas. Tuoj galėsite pradėti įgyvendinti naujoves. Stenkitės būti objektyvūs kitų žmonių atžvilgiu, pamėginkite į situaciją pažvelgti jų akimis.

MERGELĖ. Dieną derėtų praleisti ramiai, įvertinant tai, kas nuveikta. Galvosite apie tolimus nuo kasdienybės dalykus, ateities planus. Geros mintys ryškiau apšvies kelią, o gal netgi jį parodys, jeigu pasiklydote migloje.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite pasiduoti pagundai rizikuoti savomis ar svetimomis santaupomis. Mokėkite klausytis labiau patyrusių asmenų ir koreguoti savo planus. Gali kiek apvilti mylimas žmogus.

SKORPIONAS. Regis, dominantis žmogus elgsis dviprasmiškai ir jums teks įsigilinti, norint suvokti jūsų santykius. Tikėtina netolima išvyka, susitikimai su giminaičiais ar draugais.

ŠAULYS. Galite nuspręsti keisti įvaizdį, gyvenimo būdą, pradėti laikytis dietos, pakeisti plaukų spalvą ir kirpimą. Įmanomas meilės nuotykis arba realizuosite kūrybinę idėją, pasižymėsite sporto srityje ar pan.

OŽIARAGIS. Šiandien tikriausiai bendrausite su romantiškai nusiteikusiais ar kūrybiškai turtingais žmonėmis. Galimas mielas flirtas. Staigmenų galima tikėtis iš vaikų.

VANDENIS. Bodėsitės buitinėmis pareigomis, norėsis pasikeitimų, naujų įspūdžių. Vilios gamta. Turėkite omenyje, kad nuo jūsų labai priklausys aplinkinių gera nuotaika ir bendras laisvalaikis.

ŽUVYS. Šiandien galite sulaukti svečio, viešnios arba įdomios informacijos telefonu. Mielo jums žmogaus laiškas gali sužadinti geras viltis, svajones. Galbūt uoliai mokysitės arba domėsitės technikos atnaujinimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS