Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 7 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 7-ajai, antradieniui.

AVINAS. Nesiseks bendrauti su kitaip jaučiančiais, mąstančiais žmonėmis. Nederėtų griebtis taurelės ar pulti išlaidauti ir tokiu būdu bandyti atgauti pusiausvyrą. Pasistenkite nedaryti to, dėl ko galėtumėte susikompromituoti ar patirti žalos.

JAUTIS. Gali būti, kad rūpesčių kels pinigų, turto problemos. Šiandien staiga gali kiti poreikis gausiai apsipirkti, kažką įsigyti lizingu, domėtis nekilnojamuoju turtu. Regis, bus lengva apsigauti, neįtikti kitiems, leptelėti netinkamą frazę.

DVYNIAI. Venkite per didelės euforijos, neskubėkite girtis, plepėti apie savo planus, sumanymus - tuo gali kažkas nedorai pasinaudoti. Toliau laikykitės nuo išlaidauti skatinančių vietų arba nesineškite daugiau pinigų nei galite sau leisti disponuoti.

VĖŽYS. Pagal galimybes ilgiau pabūkite vienumoje su savo mintimis. Nesiblaškykite, neverskite savęs įtemptai dirbti ar bendrauti, jei tai atrodys nemalonu ir sunku. Reikėtų susilaikyti nuo gandų platinimo, svetimų paslapčių viešinimo.

LIŪTAS. Tikėtina, kad užsimegs spontaniškas ryšys su originaliu asmeniu. Būtų šaunu, jei paremtumėte bendraminčius, prisidėtumėte prie bendro tikslo, užuot galvoję vien apie save ir paisę tik savo interesų bei fantazijų.

MERGELĖ. Pasistenkite elgtis ir reikštis subtiliau, nes lengvai galite įžeisti kitų žmonių jausmus, neteisingai įvertinti situaciją, skubotai padaryti neobjektyvias išvadas. Nuo nervinės įtampos gelbės užsiėmimas mėgstama veikla.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai bus nenuspėjamų situacijų. Reiktų būti pasiruošusiems sutikti netikėtas naujienas, intriguojamus pasiūlymus. Galbūt leisitės į kelionę, užmegsite naują pažintį. Tačiau lengva susipykti su partneriu. Būkite taktiški.

SKORPIONAS. Būsite linkę dramatizuoti nesklandumus, praradimus. Galbūt nerimausite dėl sveikatos, išvaizdos. Yra pavojus, kad tam išleisite daug pinigų, o rezultatu nebūsite patenkinti. Apdairiai elkitės su technika, elektra.

ŠAULYS. Nesiseks sklandžiai bendrauti, įtikti aplinkiniams. Vis nepataikysite į taktą su kitų nuotaikomis. Meilė gali žeisti. Reiktų būti atsargiems, kad nepaskęstumėte bergždžiose iliuzijose ir neklaidintumėte kitų.

OŽIARAGIS. Šiandien būsite blaškomi emocijų, kintančių norų. Diena nekokia meilei, tačiau gana palanki tvarkai įvesti buityje ar darbe, gyvenimo būdui, mitybai koreguoti. Tik svarbu nepersitempti ir vengti eksperimentų. Svetimi receptai gali visai netikti jums.

VANDENIS. Regis, šiuo metu savaime įvyks tai, kas turi įvykti, nors tai ir atrodys labai netikėta. Rūpesčių gali sukelti vaikai, artimas žmogus. Gali būti, kad kažką svarbaus praneš kaimynai, giminaičiai ar draugai.

ŽUVYS. Būsite neramūs ir emocionalūs, linkę greitai prarasti savitvardą. Dėl to kentės artimiausi žmonės. Galvokite, ką sakote ir būkite dėmesingesni prie vairo, atsargiai elkitės su elektros įranga.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS