Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 8 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 8 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 8-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien galbūt rasite būdą, kaip išspręsti opią problemą ir gauti naudos. Turėsite galimybių viską suimti į savo rankas. Galbūt labiau suartėsite su žmogumi, kuris buvo ar yra jums reikalingas.

JAUTIS. Tai, ką slapta galėjote įtarti, ką girdėjote užuominose, šiandien gali būti pasakyta aiškiai ir nedviprasmiškai. Arba ne visiškai tiesmukai, bet su artimų žmonių pagalba išsiaiškinsite, kas, kaip ir dėl ko.

DVYNIAI. Šiandien būsite gana praktiški ir dalykiški, nesunkiai tvarkysite ūkinius reikalus ar vadovausite kolektyvui. Regis, būsite įžvalgūs derybose ir pasirašant sutartis. Savo entuziazmu užkrėsite ir aplinkinius, o tai palengvins planų įgyvendinimą.

VĖŽYS. Gali pasirodyti, kad esate kažkam labai reikalingi, svarbūs. Reikės suspėti ir nemažai padirbėti, ir pabendrauti. Regis, sėkmingai tvarkysite reikalus, susijusius su verslu, finansais, technika, nuoma.

LIŪTAS. Šiandieną galite prisiklausyti įvairių gandų, apkalbų, bet tarp abejotinų užuominų pasitaikys ir „šūvių į dešimtuką“. Tikėtinos naujienos, susijusios su kelione, mokslu ar darbu.

MERGELĖ. Diena energetiška, darbinga, tačiau rytas žada nerimo, įtampos. Tačiau bendraujant su draugais, pažįstamais vakare veikiausiai išsikristalizuos tiesa, objektyvus požiūris.

SVARSTYKLĖS. Dalykiniai susitikimai, siekiant aukštesnio posto, geresnio darbo ar naujų užsakymų, bus gana rezultatyvūs. Galite pasiryžti rizikingam žingsniui. Pasiseks, jei užmojis bus pagal galimybes ir prieš tai suderinus interesus. Džiugins ir meilė.

SKORPIONAS. Turėsite daug darbo, kurio metu teks kreipti didelį dėmesį į begalę techninių, praktinių smulkmenų. Neblogas metas, jei ketinate kurti ar plėsti verslą, ieškoti įtakingų rėmėjų ar išvykti į užsienį. Galite kreiptis į įtakingus asmenis.

ŠAULYS. Apie finansinius reikalus, išlaidas, numatomus pirkinius pasikalbėkite su šeimos nariais, verslo partneriais. Palanku sudaryti draudimo sutartis, tvarkyti mokesčių, nekilnojamojo turto, investicijų reikalus. Džiugins malonūs flirtai, komplimentai.

OŽIARAGIS. Įdomios peripetijos nusimato santykiuose su dalykiniais ar meilės partneriais bei konkurentais. Su kažkuo iš jų galite tvirtai susieti savo likimą, net jei to dar nesuvokiate ar šiuo metu konfliktuojate.

VANDENIS. Per draugus, giminaičius ar kolegas galima ir nauda, ir malonumai. Galbūt jie padės kažko išmokti, įsigyti tinkamą prekę, patarpininkaus aktualiame reikale. Kita vertus, nerimo gali sukelti rizikingas šeimos nario elgesys.

ŽUVYS. Energetiška, darbinga diena. Ji gali būti labai smagi, ypač jei nesate užsidarę tarp keturių sienų ir tenka nemažai bendrauti. Lengvai seksis megzti naujas pažintis. Pašnekovai atrodys originalūs, protingi, nors nebūtinai taip ir bus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS