Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gruodžio 10 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 10 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 10-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Regis, teks paplušėti, norint įvykdyti įsipareigojimus ir duotus pažadus. Numatomi rimti pokalbiai su viršininkais, politikais ar pareigūnais. Svarbu žinoti, ko siekiate, nes po truputį formuojate naujas gaires. Saugokitės elektros iškrovos.

JAUTIS. Tikėtina, kad gausite svarbių žinių iš toli arba iš oficialios institucijos. Galite susidomėti tarptautiniais projektais, nauja veikla ar filosofine teorija, joga. Jeigu studijuojate, turbūt susidorosite su sudėtingomis mokslo užduotimis bei krūviu.

DVYNIAI. Būsite seksualūs, psichologiškai įžvalgūs. Galbūt mėginsite pagerinti finansinę padėtį, sutvarkyti paskolų, draudimo reikalus. Per daug nerizikuokite, nestatykite „ant kortos” daugiau, nei leidžia sveika nuovoka.

VĖŽYS. Būsite nusiteikę ir darbui, ir meilei. Tvarkykite dalykinius reikalus, o jeigu reikia, kreipkitės dėl įsidarbinimo ar teisinės konsultacijos verslo, finansų klausimais. Pravartu aptarti naujus planus, suderinti interesus. Vakaras avaringas, tad atsargiai.

LIŪTAS. Profesinė situacija nekels nerimo, nes viskas klostysis, kaip suplanuota. Gali subręsti būtinybė pasitikrinti sveikatą, pasidaryti tyrimus. Neatidėliokite, jeigu prastai jaučiatės. Vakaras avaringas, atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Gali būti, kad šiandien su verslo partnerio ar mylimo žmogaus pagalba priimsite svarbų sprendimą. Galite gauti pakvietimą į pobūvį, pasimatymą. Regis, būsite linkę pataikauti vaikų ir mylimų žmonių užgaidoms.

SVARSTYKLĖS. Tai šeiminių reikalų diena. Galimi buitiniai pirkiniai, šeimos biudžeto aptarimas. Tikėtini ir nevaldomi emocijų proveržiai. Sugebėkite nusileisti, atsisakyti ambicijų, tuomet pasieksite kur kas daugiau, o šį vakarą išvengsite naujos problemos.

SKORPIONAS. Tikėtinas komercinis susitarimas, naudinga informacija per reklamą, artimus žmones. Galbūt kils noras aplankyti seną pažįstamą ar giminaitį, arba iš širdies pasikalbėti telefonu. Vakaras gana nepalankus sveikatai.

ŠAULYS. Galbūt teks skirti laiko nekilnojamojo turto reikalams tvarkyti, deryboms dėl atlygio, komercinių sutarčių. Nemažai nuveikti galite ir namų ūkyje, ypač jei pasitelksite į pagalbą šeimos narius.

OŽIARAGIS. Šiandien gana noriai bendrausite su draugais, giminaičiais, kaimynais. Pasidalijimas informacija, patarimais išeis į naudą. Gali pasitvirtinti kažkokia jūsų nuojauta, įsitikinimas. Vakaras gali pateikti nemalonių staigmenų.

VANDENIS. Šiandien turėtumėte stengtis išsaugoti gerą nuotaiką, optimizmą, nepakliūti į nemalonias situacijas. Nors kai kurie jūsų planai nebeteks prasmės, veikiausiai juos pakeis nauji. Tiktų užsiimti menine kūryba. Vakaras avaringas, tad būkite atsargūs.

ŽUVYS. Kontaktų diena. Regis, jus sudomins kažkoks užsiėmimas, renginys. Tai gali reikšti tam tikrą naują pradžią. Turbūt susitiksite su senais draugais ar pažįstamais. Internetu užsakyta prekė gali nuvilti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS