Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 10 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 10 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 10-ajai, antradieniui.

AVINAS. Gali pavykti rizikingas projektas ar investicija, tačiau tai kainuos. Svarbu kuo realiau įvertinti aplinkybes, kitų žmonių motyvus bei neprarasti budrumo prie vairo. Tačiau jei turite neįvykdytų finansinių įsipareigojimų, ramybės nesitikėkite.

JAUTIS. Remkitės tais, kurie jums yra artimi ir nesistenkite iššokti aukščiau nei jums leidžia aplinkybės. Gali iškilti nedidelių kliūčių dėl stiprėjančios konkurencijos darbo ir meilės srityse.

DVYNIAI. Šiandien giliau suvoksite subtilius kūrinius, svetimas paslaptis. Deja, stokosite iniciatyvos ką nors praktiškai nuveikti, o dėl to tikėtini nesklandumai darbe.

VĖŽYS. Norėsis bendrauti, viskuo dalintis su aplinkiniais, žavėtis ir žavėti. Galbūt ypatingus jausmus pajusite žmogui iš draugų tarpo arba su džiaugsmu pastebėsite, kad dominantis asmuo jums rodo didesnį dėmesį nei anksčiau.

LIŪTAS. Ši diena skatins aktyviai veikti, darbuotis. Nelengvai seksis įrodyti, ko esate verti. Nepadarykite lemtingos klaidos, jeigu mėginate suderinti nesuderinamus dalykus, laviruojate tarp dviejų ugnių.

MERGELĖ. Diena turėtų būti nebloga. Svarbu konkrečiai susiplanuoti laiką ir mobilizuoti savo valią, kad be didelės įtampos spėtumėte atlikti būtinus darbus. Regis, seksis veikla, reikalaujanti intelekto, išradingumo, užsienio kalbos įgūdžių.

SVARSTYKLĖS. Nusimato reikalai, susiję su bankais, paskolomis, mokesčiais. Galite pasijusti nelaimingi meilėje ar šiek tiek apvilti. Parodykite atlaidumą, dosnumą – tai bus vaistas, kuris gali išgydyti artimo žmogaus sielą.

SKORPIONAS. Lengva bus susipainioti jausmuose, be reikalo įsižeisti ar įžeisti. Derėtų išsiaiškinti mažus nesusipratimus, švelninti nuomonių skirtumus, gebėti nusileisti. Tai gali dovanoti puikią partnerystę ar net įžiebti meilės ugnį.

ŠAULYS. Galite panorėti kažko naujo dalykinėje srityje arba savo išvaizdoje, stiliuje, aplinkoje. Pasverkite galimybes, jeigu sudomino brangūs daiktai ar paslaugos sau arba kaip galimos kalėdinės dovanos, pramogos artimųjų, draugų labui.

OŽIARAGIS. Tikėtina, kad jums pavyks papildomai užsidirbti arba įtvirtinti tai, kas jau pasiekta. Kūrybinės ir meilės sėkmės neturėtų pritrūkti. Nusimato draugiškų susitikimų, pasimatymų.

VANDENIS. Diena bus nebloga, jei nepradėsite reikšti pretenzijų darbdaviui, kolegoms. Tai neišeitų į naudą. Galbūt pajusite, kad jums trūksta jaukumo namuose ir norisi jį kurti. Taip ir padarykite pasitelkę savo išradingumą.

ŽUVYS. Gali atsirasti poreikis keisti veiklos pobūdį, pradėti sportuoti, vystyti kūrybinę veiklą. Pasidžiaukite tuo, kad jus palaiko artimi žmonės, draugai, paklausykite patyrusių žmonių patarimų. Regis, džiugins meilė.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS