Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 12 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 12 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 12-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Pavojai, nuostoliai šiandien tykos kelyje, reikaluose su technika. Jeigu tvarkysite dokumentus, aklai nepasirašinėkite, nes galite nukentėti dėl neįsigilinimo į sąlygas. Džiaugsmo teiks kūryba, žaidimai, sportas.

JAUTIS. Sutelksite dėmesį į materialius dalykus. Regis, turite reikalų, susijusių su nuosavybe, pinigais, finansiniais įsipareigojimais. Galbūt sulauksite užsisakytos siuntos iš užsienio. Derantis, tariantis lengva kažko neįvertinti, todėl būkite atidūs.

DVYNIAI. Ši diena privers pasirūpinti nebaigtais darbais, sveikata, šeimos narių problemomis. Lengva pasiduoti nevykusiai pagundai ir nuvilti partnerį. Nepiktnaudžiaukite kitų žmonių pasitikėjimu ir tarnybine padėtimi.

VĖŽYS. Regis, kažkas privers jus pasijusti nejaukiai ir nesaugiai. Tikėtinas išsisukinėjimas, melas, nelegali veikla ar jos išaiškinimas, intrigos. Saugokitės vagių, šmeižto. Vakare gali nudžiuginti kvietimas į renginį, varžybas ar kt.

LIŪTAS. Šiandien jums seksis daryti įspūdį aplinkiniams. Tik nederėtų švaistytis tuščiais pažadais ir prisiimti abejotinų įsipareigojimų, net jei bus jaučiamas kolektyvinis spaudimas.

MERGELĖ. Sunku bus realizuoti profesinius sumanymus net pasitelkus jums pavaldžius ir pritariančius žmones. Nusimato nelengvas pokalbis su darbdaviu ar pareigūnu. Galimas patikrinimas, atsakinga komandiruotė ar kt.

SVARSTYKLĖS. Nusimato pokalbis su įtakingu asmeniu, sudėtinga teisinė arba finansinė problema. Reiktų būti pasiruošusiems sutikti netikėtas naujienas, permainas.

SKORPIONAS. Tikėtina, kad neišvengsite finansinių rūpesčių. Galbūt teks skubiai tvarkyti reikalą, susijusį su paveldėjimu, draudimu, mokesčiais, paskolomis. Jei aktualu, pasikonsultuokite su specialistais. 

ŠAULYS. Gali būti, kad konkuruosite dėl patinkančio asmens ar darbo, bylinėsitės, derėsitės. Tačiau galite daug ką sugadinti savo reiklumu arba spaudimu, netaktu.

OŽIARAGIS. Darbas reikalaus ypatingo atsakingumo ir apdairumo. Galimas kompromituojamas nutikimas darbe. Išlaidausite sveikatos arba grožio, įvaizdžio reikmėms. Dėl to šiek tiek nerimausite. Saugokite sveikatą.

VANDENIS. Būkite labai atsakingi, priimdami sprendimus, susijusius su vaikais ir darbo reikalais. Tikriausiai bus nenuspėjamų situacijų. Būkite atsargus, jeigu netrokštate pasikeitimų asmeniniuose santykiuose.

ŽUVYS. Šiandien turbūt neišvengsite rūpesčių dėl namų ir artimųjų, kuriems nelabai sekasi. Arba padidės įtampa dėl numatomų reformų, klibančių pozicijų išsaugojimo. Kontroliuokite emocijas. Regis, jūsų noras flirtuoti kels galvos skausmą antrajai pusei.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS