Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 16 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 16 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 16-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandien galite sužibėti savo gabumais, išoriniu ar vidiniu patrauklumu. Regis, pajusite didelį meilės ir romantikos troškulį, tačiau gali būti, kad susilaikysite nuo artimesnio kontakto dėl užplūdusių abejonių.

JAUTIS. Palankus metas įprastiniams ir buitiniams darbams. Galimi vertingi pirkiniai, šeimos biudžeto aptarimas. Galbūt sulauksite dėmesio, komplimentų iš priešingos lyties. Galite gauti pakvietimą į pobūvį, renginį ar pasimatymą. 

DVYNIAI. Nebloga diena trumpoms išvykoms, pasitarimams, deryboms. Tikėtinas komercinis susitarimas, naudinga informacija per reklamą, žiniasklaidą, artimus žmones. Rasite laiko ir pramogoms.

VĖŽYS. Nebloga diena nekilnojamojo turto reikalams tvarkyti, prekybai, apsipirkimui. Tiktų sudaryti komercines sutartis. Gali būti, kad neatsispirsite pagundai leistis į meilės nuotykį arba įsigyti kažką ne pagal kišenę.

LIŪTAS. Šiandien turėtumėte nemažai nuveikti, jeigu nesutrukdys užplūdusios emocijos. Nusimato flirtai. Būsite linkę pataikauti savo ir mylimo žmogaus užgaidoms. Atsargiai su technika, ugnimi.

MERGELĖ. Diena palanki dvasinėms praktikoms, meninei veiklai. Galimi įvykiai, kontaktai, kurie sukels iliuzijų antplūdį. Regis, kai kurie ankstesni jūsų siekiai nebeteks prasmės.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite patirti malonių akimirkų. Galbūt užmegsite reikšmingą pažintį arba iš draugų, gerbėjų išgirsite kažką svarbaus. Vakare nusimato jaudinama meilės avantiūra arba įdomus užsiėmimas, renginys.

SKORPIONAS. Regis, teks uoliai paplušėti norint įvykdyti įsipareigojimus ir duotus pažadus. Nusimato rimti pokalbiai su politikais, pareigūnais, senais bičiuliais. Labai svarbu užbaigti tai, ką pradėjote.

ŠAULYS. Galite gauti gerų žinių iš toli arba iš aukštesnės institucijos. Galbūt dėl rimtų dalykų konsultuositės su profesionaliais specialistais. Gali pradėti pildytis slaptos viltys.

OŽIARAGIS. Būsite seksualūs, azartiški. Galbūt mėginsite pagerinti savo finansinę padėtį, tvarkysite paskolų, draudimo reikalus. Tik pernelyg nepasikliaukite akla sėkme.

VANDENIS. Tvarkykite dalykinius reikalus, o jei reikia, kreipkitės dėl įsidarbinimo ar teisinės konsultacijos verslo klausimais. Vakaras gali būti kupinas meilės ir aistros, jei tik sureaguosite į partnerio iniciatyvą.

ŽUVYS. Šiandien galite nemažai nuveikti arba išmokti naujų dalykų, reikalingų profesiniam tobulėjimui. Regis, bus ir jaudinamų emocijų. Galbūt prabus neįprastas jausmas kartu dirbančiam asmeniui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS