Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 3 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 3 D.)

  • 0

Avinas

Avino sėkmės paslaptis – sugebėjimas sutelkti žmones ir pasiekti  norimų rezultatų. Nelinkęs pats imtis darbo žygdarbių, Avinas gali lengvai įgyvendinti juos aplinkinių rankomis ir perkelti jiems dalį savo darbo.

Jautis

Gali būti, kad Jautis turės atlikti darbą, su kuriuo jis bijo nesusidoroti. Vis dėlto, prieš imantis šio darbo, reikia pasiryžti ir atsikratyti visų abejonių. Jei tai nepavyks, perduoti jį kam nors kitam arba atidėti vėlesniam laikui.

Dvyniai

Dvyniams netrūks entuziazmo. Jie tikrai aistringai griebsis darbo, netgi jei jų darbo sritis toli gražu ne pati svarbiausia. Gera nuotaika lems, kad darbas jų rankose tirpte tirps, o aplinkiniai ne kartą prašys patarimo.

Vėžys

Pagrindinė Vėžio varomoji jėga bus ambicijos. Jam neužtenka vien susitvarkyti reikalus – reikia viską daryti geriau už kitus ir taip, kad tai būtų pastebėta. Štai todėl diena puiki siekti karjeros. Aplinkiniai jį palaikys.

Liūtas

Liūtą ypač slėgs rutina. Jam patartina išsijudinti ir ką nors pakeisti. Pavyzdžiui, atnaujinti garderobą. Geriausia, jei Liūtas su reikalais išeis iš namų – jam tikrai reikia pakeisti aplinką ir įkvėpti gaivaus oro gurkšnį.

Mergelė

Mergelei reikės parodyti atkaklumą ir net sugebėti trenkti kumščiu į stalą. Ji tiesiog neturi kitos išeities – arba liks šešėlyje, arba sugebės visiems pademonstruoti savo tvirtą charakterį ir iškilti į pirmą planą.

Svarstyklės

Svarstyklėms tiesiog būtina įsibėgėti, net jei dėl to joms reikės sutelkti visas savo jėgas. Įgavusios pagreitį, Svarstyklės dar ilgai negalės sustoti. Šiandien jos sugebės entuziastingai sutvarkyti daugybę reikalų.

Skorpionas

Skorpionui verta pasinaudoti gebėjimu susitelkti į darbą, kad puikiai susidorotų su reikalais, kai jis pats nusprendžia viską nuo pradžios iki galo. Komandinis darbas nerekomenduojamas – jis tiesiog negirdės aplinkinių žodžių.

Šaulys

Gali pabusti Šaulio organizaciniai įgūdžiai. Prie to prisidės ir situacija. Jis gali būti paprašytas surengti susitikimą, šventę ar pikniką arba gaus kitokių užduočių. Tai atims daug jėgų ir nervų, bet ir atneš gerą atlygį.

Ožiaragis

Ožiaragiui gresia didžiulė konkurencija ir spaudimas. Bet kokiu atveju  patariama sutelkti visas jėgas, ryžtą ir valią ir neužleisti iškovotų pozicijų. Priešingu atveju vėliau jas atkurti nebus lengva.

Vandenis

Vandeniui gali labai trukdyti noras greičiau pasiekti rezultatų. Įdomiausia, kad toks skubėjimas veiks kaip tik priešingai, sulėtins darbą ir atitolins terminus. Pataisyti situaciją Vandenis gali tik atsikratęs vidinio nekantrumo.

Žuvys

Kategoriškas „Aš pats!“ taps Žuvų gyvenimo šūkiu. Nepatariama  lygiuotis į aplinkinius ar bent jau tartis su jais. Jei Žuvys ko nors imsis, jos bus pasirengusios prisiimti atsakomybę už rezultatą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS