Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 6 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 6 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė gruodžio 6-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandien labai svarbu parengti ataskaitas, jeigu tai aktualu. Tai diena, kai galima sulaukti pozityvaus įvertinimo iš darbdavio, užsakovų. Visgi situacija yra greitai kintanti, todėl neverta užriesti nosies.

JAUTIS. Būsite nusiteikę filosofuoti, politikuoti. Švietimo, mokslo, užsienio reikalai, teisinės aktualijos šiandien gali stipriai prikaustyti jūsų dėmesį. Arba vaikai nustebins savo neįprastomis reakcijomis.

DVYNIAI. Tinkama diena kruopščiam darbui. Imkitės neatidėliotinų finansinių, mokestinių reikalų. Gali apimti pagunda išlaidauti ar siekti uždraustos meilės vaisiaus. Regis, būsite linkę rizikuoti. Nieko gero, jei patikėsite sukčiais arba patys sukčiausite.

VĖŽYS. Tai gali būti emociškai aktyvi diena. Regis, jautriai reaguosite į oponentų pareiškimus bei elgesį. Visgi šiandien neblogai seksis rasti kompromisą, tinkamus argumentus.

LIŪTAS. Teks vikriai suktis darbe, kad laiku atliktumėte tai, ką norite atlikti. Galite pasižymėti darbštumu ir kompetencija. Gana palanku tvarkyti ūkinius, turtinius, reklamos, komercinius reikalus.

MERGELĖ. Trokšite sublizgėti scenoje, sporto arenoje ar kt. Jums kaip oro reikės aplodismentų, komplimentų, meilės. Arba visaip stengsitės dėl savo vaikų saviraiškos bei gerovės. Saugokitės sukčių.

SVARSTYKLĖS. Norėsis nusišalinti nuo globalių reikalų ir apsiriboti asmenine erdve, šeima. O galbūt aplinkybės savaime privers dėmesį nukreipti į artimuosius. Išties tiktų atsidėti namų reikalams.      

SKORPIONAS. Galite gauti vertingos informacijos, todėl neatsisakykite aktyviai bendrauti. Nepraleiskite progos ko nors naujo išmokti, sužinoti. Saugokite piniginę. 

ŠAULYS. Šiandien spręsite turtines, pinigines, verslo problemas. Ramiai įvertinkite savo galimybes ir nuopelnus. Galbūt sulauksite pasiūlymų dėl bendradarbiavimo kuriant verslą ar kt.

OŽIARAGIS. Regis, būsite nelinkę atsisakyti nuotykių ir sporto, kad ir kiek darbo šiandien turėtumėte. Diena turėtų būti produktyvi, sėkminga. Tik nežiopsokite kelyje.

VANDENIS. Šiandien rimtų reikalų imtis nesinorės, mieliau plauksite pasroviui. Išties palankiau ne patiems reikšti savo mintis, iniciatyvą, o stebėti, žiūrėti, ką daro, sako, veikia kiti. Regis, būsite nusiteikę meninei kūrybai, meditacijoms.

ŽUVYS. Palanku planuoti ateitį, tačiau vertėtų gerai atsirinkti, su kuo jums pakeliui. Kitų parama bus labai svarbi, siekiant įgyvendinti tikslus. Gali sudominti konfidenciali veikla ar slapta informacija. Pasisaugokite sukčių ir infekcijų, alergijų.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Genovaite

Tiksliai pasakyta!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS