Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 6 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 6 D.)

  • 0

Avinas

Avinas turi elgtis trigubai atsargiai – ypač tvarkant reikalus, kurie susiję su rizikingais projektais ir avantiūromis. Nereikėtų pasikliauti sėkme – egzistuoja grėsmė patirti gniuždanti krachą.

Jautis

Jaučio entuziazmas gali atvesti prie atvirkščio rezultato. Norint, kad taip nenutiktų, patartina taupyti jėgas ir dieną praleisti bendraujant su artimaisiais. Jei situacija reikalauja būti aktyviems, pasistenkite nerodyti perdėto uolumo.

Dvyniai

Dvyniams verta atsipalaiduoti ir gerai pailsėti. Tai būtina išeikvotai energijai ir gyvybingumo atsargoms susigrąžinti. Tiesa, tikėtis iš aplinkinių supratingumo sunku, tad teks sugalvoti, kaip imituoti veiklą be nuostolių sau ir kitiems.

Vėžys

Rutina prislopino Vėžio emocijas, bet jei jam pavyks paįvairinti savo gyvenimą, atgis ir išblėsęs entuziazmas. Galbūt verta kuriam laikui atidėti visus reikalus ir išvykti atostogauti. Arba, priešingai, imtis perspektyvaus projekto.

Liūtas

Bet koks mechanizmas, kurio sraigtelis yra Liūtas (šeima, darbas ar kažkas kita), kartais gali apmaudžiai strigti. Nors tai daugiausia bus smulkmenos, jos gali labai erzinti Liūtą ir trukdyti jam susikaupti.

Mergelė

Mergelei kategoriškai nerekomenduojama veikti vienai. Ji pati nieko nenuspręs, o jei pabandys – rezultatas bus apgailėtinas. Tad, jei ji nori išspręsti svarbų klausimą, būtinai turi jį aptarti su aplinkiniais ir rasti kompromisą.

Svarstyklės

Svarstyklėms nederėtų veltis į avantiūras – tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime, tiek jokiais kitais reikalais. Norint išvengti bėdų užtenka nerizikuoti, elgtis apgalvotai, konservatyviai.

Skorpionas

Skorpionas neturėtų pasikliauti tik savimi – savikliova gali privesti prie klaidų ir nesėkmių. Jam puikiai seksis dirbti su kitais: jei vienas iš artimų žmonių ji kontroliuos, Skorpionas taps daug dėmesingesnis ir mažiau blaškysis.

Šaulys

Šaulys neturėtų imtis didelių projektų dalyvaujant kitiems – vargu ar jam pavyks juos įgyvendinti. Pasikliauti galima tik savimi, vadinasi, prasminga susitelkti į tuos projektus, kuriuose už viską atsakingas jis pats.

Ožiaragis

Ožiaragiui verta surengti savo projekto ar net savęs pristatymą: aplinkiniai į tai sureaguos labai gerai. Vertėtų kalbėti vaizdų ir emocijų kalba ir neapkrauti klausytojų smegenų faktais ir skaičiais. Užteks ryškių, užkrečiančių emocijų.

Vandenis

Vandenis turėtų pasiruošti, kad ne viskas bus taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Staigmenos gali būti ir malonios, ir nelabai. Verta stebėti situaciją ir pasiruošti bet kokiems netikėtiems posūkiams.

Žuvys

Žuvims nepatartina pasikliauti intuicija. Nuojautos greičiausiai pasirodys apgaulingos, o jomis pagrįsti sprendimai – klaidingi. Norint išvengti galimų komplikacijų ir nemalonumų nereikėtų skubėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS