Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 6 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 6 D.)

  • 0

AVINAS. Iš ryto stokosite energijos, jausitės apsnūdę arba kamuos pagirių sindromas. Įdienojus darbuositės nepriekaištingai. Derėtų pasitikrinti sveikatą.

JAUTIS. Imkitės darbų, kuriems reikia kūrybiškumo, išradingumo arba išskirtinių gabumų. Nenuviltų ir romantiškas pasimatymas, pramoginis renginys.

DVYNIAI. Galite susitikti su žmogumi, pasirengusiu jums pasiūlyti neblogą sandorį, projektą. Gali pasitaikyti ir abejotinų pažadų. Mokėkite atskirti grūdus nuo pelų.

VĖŽYS. Teks skirti dėmesio reikalams, susijusiems su mokslu, informacija, reklama, komercija. Sužinosite svarbių dalykų. Galima kelionė.

LIŪTAS. Rūpės autoriteto ir uždarbio klausimai. Būkite atidesni, jeigu teks derėtis, įsipareigoti, imti ar teikti paskolą. Galite sudaryti naudingą sandorį, tik svarbu nepasiduoti manipuliacijoms.

MERGELĖ. Nebloga diena. Dirbkite, kurkite, mylėkite. Bus rezultatų, kurie nudžiugins. Saugokitės sukčių, apsvaigusių asmenų, infekcijų, apsinuodijimo.

SVARSTYKLĖS. Galite nekaip jaustis. Jeigu tai ne ligos simptomai, pamažu atsigausite. Visgi geriau sektųsi darbas iš namų arba neįtempta namų ruoša ramioje aplinkoje.

SKORPIONAS. Jeigu ką tik padarėte per ankstyvas išvadas, jautėtės nereikalingi ar nepopuliarūs, pamatysite, kad be reikalo. Atsiras bendraminčių, gal net pasijusite nuoširdžiai palaikomi, mylimi. Galite gauti dėmesio vertą pasiūlymą.

ŠAULYS. Rytinis išsiblaškymas, mieguistumas neleis iš karto griebtis darbų. Vėliau nemažai nuveiksite ir gausite apčiuopiamų rezultatų. Pasistenkite, kad neišsprūstų neapgalvotas pažadas.

OŽIARAGIS. Galite turėti reikalų su žiniasklaida, švietimo darbuotojais, tvarkyti teisinius reikalus, bendradarbiauti. Kai kas puikiai seksis, jausitės įvertinti, sulaukę trokštamo dėmesio arba pasiekę norimą rezultatą.

VANDENIS. Gausite pajamų už atliktą darbą, premiją arba bus pasiūlyta pratęsti darbo sutartį. Būkite atidūs, jeigu turite reikalų, susijusių su bendrais ar svetimais pinigais, finansiniais dokumentais.

ŽUVYS. Gali tekti aiškintis santykius su konkurentais, partneriais ar mylimaisiais. Regis, jūsų nesupras ir nepalaikys tik tie, kurie tyčia nenorės suprasti ir būti draugiški. Saugokitės sukčių ir patys nesukčiaukite.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS