Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 7 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 7 D.)

  • 0

Avinas

Atrodys, kad aplinkiniai pernelyg puikauja, o jiems, kad jūs pernelyg nerūpestingas. Norint išlaikyti abipusį supratimą, vertėtų dažniau apsimesti rimtu ir protingu. Net jei jums tai atrodo taip juokinga.

Jautis

Sugebėsite imtis ryžtingų, net radikalių priemonių – ypač finansų srityje. Kyla pavojus, kad neapgalvotai iššvaistysite pinigus. Tačiau kovinga dvasia padės pasiryžti finansiniams žingsniams, kurių jau seniai reikėjo imtis.

Dvyniai

Jumyse gali pabusti kritikas. Tačiau jūsų išmintingi patarimai bus beprasmiški, o kritika gali tapti pasipiktinimo šaltiniu. Taigi turite nuspręsti, ar verta eikvoti nervus ir jėgas kritikai be jokios vilties pasiekti rezultatą.

Vėžys

Yra didelė tikimybė, kad aplinkiniai jums bandys užkrauti savo reikalus ar net paversti kaltu kai kuriais klausimais. Galėsite pakeisti šią padėtį tik tada, kai tvirtai ginsite savo nuomonę, sustabdydamas tokius bandymus.

Liūtas

Visą dieną jausite kažkokį įkyrų spaudimą. Tai gali būti laiko trukumas, aplinkybės ar aplinkinių reiklūs prašymai. Geriausia, ką galite padaryti, tai likti vienas ir pabandyti ramiai užsiimti savo reikalais.

Mergelė

Turite retą šansą pasiekti proveržį bet kurioje veikloje. Svarbiausia nepraleisti tinkamo momento ir veikti ryžtingai ir aiškiai. Verta išnaudoti šią dieną, kad greitai pasiektumėte naujų aukštumų, aplenkdamas savo konkurentus.

Svarstyklės

Sustiprės teisingumo jausmas. Pulsite ginti savo ar kažkieno interesų, jei aplinkiniai jus vargins. Galite įžvelgti teisių pažeidimą net ten, kur to net nematyti.

Skorpionas

Rizikuojate visą dieną praleisti ieškodamas tiesos, būdamas tvirtai įsitikinęs, kad ji yra kažkur šalia. Tačiau nustebsite pamatęs, kad tiesa  yra beveik nenaudinga ir niekam, išskyrus jums, jos nereikia.

Šaulys

Bandymai žaisti savo žaidimą, o tuo labiau ką nors nuslėpti ar iškraipyti, gali baigtis liūdnai. Tad jei norėsite sulaukti trokštamo rezultato, teks veikti atvirai ir sąžiningai. Tačiau atsiminkite, kad net atvirumas turi savo ribas.

Ožiaragis

Kai kuriais klausimais, norėdamas pasiekti norimą rezultatą, turėsite pasakyti, ko iš jūsų tikimasi, o ne ką iš tikrųjų galvojate. Kitaip rizikuojate pakenkti sau. Jei susilaikysite nuo komentarų, galite laimėti.

Vandenis

Būsite nusiteikęs ryžtingai ir kovingai. Tokios drastiškos priemonės gali padėti kai kuriais klausimais, bet toli gražu ne visais. Štai kodėl geriau net nepradėti imtis reikalų, kuriems reikia laiko ir subtilaus požiūrio.

Žuvys

Teks bent kažką susitvarkyti. Tai gali būti darbo stalas, reikalai ir planai. To vengti neverta, nes šio proceso metu turite visus šansus atrasti kažką pamiršto, bet vis tiek aktualaus ir gana vertingo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS